το λοιπον, εχω ενα θεματακι..
Το καθισμα του οδηγου τριζει υπερβολικα (θα ελεγα) σε offroad καταστασεις..αυτο το διαπιστωσα χτες..
Στην ασφαλτο, το ειχα διαπιστωσει μεν, αλλα εννοειται ειναι πολυ πιο λιγο απο οτι ''στα βουνα'', σε αντιστοιχο ρωσικο club (που δεν εχω γραφτει ακομα καθως το δικο μας με καλυπτει πληρως)που απλα παρακολουθω, διαβασα οτι αρκετοι οδηγοι του NGV εχουν το ιδιο προβλημα κι ισχυριζονται οτι προκειται για εργοστασιακη λαλακια της σουζουκι απο τα μοντελα του 07 μεχρι νομιζω το μοντελο του 09..
Εκει σαν λυση σου δινουν να ξελασκαρεις λιγο καποιες βιδες του καθισματος -σε αυτη τη περιπτωση το προβλημα λυνεται αλλα καποιοι ειπανε οτι το προβλημα επανερχεται μετα απο καποια χιλιομετρα..(αρκετα μαλλον)
ενω η δευτερη λυση ειναι να ξεβιδωσεις τις βιδες τις βασεις, να βγαλεις το καθισμα ολο, να βαλεις μια αληφη σε καποια σημεια κι να ξαναμονταρεις ολα οπως ηταν...
(τωρα εγω σας τα λεω λιγο χυμα, αν θελετε μπορω να μπω κα να ανεβασω το πληρεις ποστ (εννοειται θα το εχω μεταφρασει

Το θετω το θεμα σε μας εδω για να δω μηπως εχει/ειχε καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με εμενα κι πως το αντιμετωπησε ?!
Υ.Γ. εχω ενα βιντεο απο χτες στη βολτα μας που ακουγεται παρα πολυ καλα κι εντονα το πως τριζει το καθισμα μου(εαν χρειαστει-το ανεβαζω εδω να το ακουσετε)