Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι σχετικά παράξενο.
Σήμερα το πρωί πάω να ανοίξω το αυτοκίνητό μου και το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργούσε, μόνο όταν έβαζα το κλειδί στην κλειδαριά. Δοκίμασα και με καινούργια μπαταρία και το ίδιο πράγμα. Μετά πάω να ανοίξω και του πατέρα μου, ένα aygo, όπου συμβαίνει πάλι το ίδιο, μετά και ένα τρίτο, ένα C2, το ίδιο πρόβλημα ακριβός. Με βλέπει ένας γείτονας, μιλάμε και μου λέει ότι και αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα.
Μετά από πολλές προσπάθειες με διάφορους συνδυασμούς από κλειδιά και μπαταρίες πείρα το ένα αυτοκίνητο και πήγα βόλτα. Σταματάω στα 300 μέτρα, κατεβαίνω, το κλειδώνω και το ξεκλειδώνω τώρα κανονικότατα με το ίδιο κλειδί. Λέω ωραία έφτιαξε, αυτό ήταν. Γυρίζω πίσω, πάλι τα ίδια. Δοκιμάσαμε το ίδιο πράγμα με όλα τα αυτοκίνητα και συνέβαινε το ίδιο πράγμα.
Φωνάζω το service του αυτοκινήτου, έρχεται ένα παλικάρι ευγενέστατο και μένει με ανοιχτό το στόμα, δεν ήξερε τι συμβαίνει. Πάει να φύγει αφού δε μπορούσε να κάνει τίποτα και ενώ προσπαθεί να μιλήσει μέσω ασυρμάτου με το κέντρο συνειδητοποιεί ότι δεν λειτουργεί ούτε αυτό. Με το κινητό του έκανε τη δουλειά.
Σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι κάποια πηγή εκπέμπει τόσο δυνατά ώστε να προκαλεί παρεμβολές και πήρα το τοπικό τμήμα. Δε θα πω πολλά, απλά δεν έγινε τίποτα.
Αυτό όλο ήρθε στην αντίληψή μου κατά τις 9:00 σήμερα το πρωί και σταμάτησε έτσι ξαφνικά στη 13:00 περίπου.
Και έρχομαι τώρα σε εσάς, στη συλλογική σας γνώση. Τι, μα το Δία και τους δώδεκα θεούς, συμβαίνει;
Υ.Γ. Ξέρει κανείς το Χαρδαβέλα;