Θέλω γνώμες από κατοχους New GV 2006 1.6

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Θέλω γνώμες από κατοχους New GV 2006 1.6

Δημοσίευσηαπό geomel » Κυρ Οκτ 10, 2010 9:18 pm

Γεια χαρά σε όλους, θα ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν το New Grand Vitara 2006 μοντέλο 1.6. Σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και με κέρδισε από εμφάνιση μόλις το είδα. Είναι πανέμορφο. Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι αυτά που ακούω για υπερβολική κατανάλωση βενζίνης. Θα ήθελα γνωμες μιας και ακούω πολλά αρνητικά. Άλλοι μιλουν, και εδώ στο Forum, για 10/100 άλλοι για 11, άλλοι για 13.... έχω μπερδευτεί. Ξέρω ότι όλα είναι ανάλογα της ταχύτητας και της χρήσης αλλά μέσες άκρες πείτε μου σε νορμάλ οδήγηση σε πόλη και σε ταξίδι με μέση ταχύτητα 120-140 τι καίει τελικά. Θα ήθελα επίσης να ακούσω και γενικότερα απο επιδόσεις συμπεριφορά και κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητο. Ξέρω από off road αυτοκίνητα τι να περιμένω γενικά, μιας και είναι κάτοχος Vitara 1.6 μοντέλο 94 εδώ και 10 χρόνια. Βοηθήστε με, να το αγοράσω ή όχι; Οι γνώμες σας θα μετρήσουν πολύ στην τελική μου απόφαση :D
Αυτό που θέλω να αγοράσω είναι η πιο πλήρης έκδοση (της εποχής του) από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης με φιμέ πίσω τζάμι από τη μαμά και ζάντες ψιλοspecial. Επίσης τι άλλα καλούδια έχει αυτή η έκδοση; αμα ξέρει κανείς ενημερώστε με παρακαλώ για το συγκεκριμένο, γιατί και ο ίδιος που το πουλάει δεν φαίνεται να ξέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου(ούτε ότι είχε μόνιμη τετρακίνηση δεν ηξερε ο ανθρωπος...) Α! έχει καμιά 50000km. τι λέτε;
geomel
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: Continental EcoCont5
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Re: Θέλω γνώμες από κατοχους New GV 2006 1.6

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Οκτ 10, 2010 9:25 pm

Φίλε μου πρωταρχικά λάβε υπ ' όψιν σου ότι δεν διαθέτει αργές σχέσεις όπως το δικό σου!
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!

Δημοσίευσηαπό panoshm » Κυρ Οκτ 10, 2010 9:29 pm

kaliakouda έγραψε:Φίλε μου πρωταρχικά λάβε υπ ' όψιν σου ότι δεν διαθέτει αργές σχέσεις όπως το δικό σου!

Γι' αυτό και:

geomel έγραψε:και ο ίδιος που το πουλάει δεν φαίνεται να ξέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου(ούτε ότι είχε μόνιμη τετρακίνηση δεν ηξερε ο ανθρωπος...)

:wink: :wink:

...... για να το πουλήσει

Άρα για 3D το ξεχνάς, εκτός αν βρεις το 3D 1,9 Diesel :wink: Αυτό έχει ότι και τα 5D και θα είναι και το κοντό που σου αρέσει :D
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό dj aris » Δευτ Οκτ 11, 2010 12:56 am

Οτι επιλεξεις μην ξεχασεις να εχει οπως δηποτε esp/tcs χωρις αυτα τα καλουδια μην το παρεις.Και η γνωμη μου ειναι αν μπορεις να παρεις το 1900 πετρελεο παρτο με κλειστα ματια.Ουτε καει εχει αργα μεγαλη ροπη απο χαμηλα και μην ξεχασεις αν επιλεξεις πετρελεο και αυτο να εχει esp/tcs :)
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό jiannisk » Δευτ Οκτ 11, 2010 1:01 pm

geomel έγραψε:Γεια χαρά σε όλους, θα ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν το New Grand Vitara 2006 μοντέλο 1.6. Σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και με κέρδισε από εμφάνιση μόλις το είδα. Είναι πανέμορφο. Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι αυτά που ακούω για υπερβολική κατανάλωση βενζίνης. Θα ήθελα γνωμες μιας και ακούω πολλά αρνητικά. Άλλοι μιλουν, και εδώ στο Forum, για 10/100 άλλοι για 11, άλλοι για 13.... έχω μπερδευτεί. Ξέρω ότι όλα είναι ανάλογα της ταχύτητας και της χρήσης αλλά μέσες άκρες πείτε μου σε νορμάλ οδήγηση σε πόλη και σε ταξίδι με μέση ταχύτητα 120-140 τι καίει τελικά. Θα ήθελα επίσης να ακούσω και γενικότερα απο επιδόσεις συμπεριφορά και κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητο. Ξέρω από off road αυτοκίνητα τι να περιμένω γενικά, μιας και είναι κάτοχος Vitara 1.6 μοντέλο 94 εδώ και 10 χρόνια. Βοηθήστε με, να το αγοράσω ή όχι; Οι γνώμες σας θα μετρήσουν πολύ στην τελική μου απόφαση :D
Αυτό που θέλω να αγοράσω είναι η πιο πλήρης έκδοση (της εποχής του) από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης με φιμέ πίσω τζάμι από τη μαμά και ζάντες ψιλοspecial. Επίσης τι άλλα καλούδια έχει αυτή η έκδοση; αμα ξέρει κανείς ενημερώστε με παρακαλώ για το συγκεκριμένο, γιατί και ο ίδιος που το πουλάει δεν φαίνεται να ξέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου(ούτε ότι είχε μόνιμη τετρακίνηση δεν ηξερε ο ανθρωπος...) Α! έχει καμιά 50000km. τι λέτε;

Τι τιμη στο δίνει? Εχει τα serivce του? Οταν λες πληρης εκδοση τι περιλαμβανει αυτη? To θέλεις για πολύ off road? Απο κατανάλωση εμένα βγάζει 330κμ με 50€ με νορμάλ οδήγηση.
Στο τέλος η επιλογη ειναι δικιά σου ασχετα με το τι λεει ο καθένας. Θα μπερδευτεις αν ακούσεις πολλές γνώμες.
SV9 PFY
Άβαταρ μέλους
jiannisk
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF AT
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: MAD+KYB
Name: Yiannis

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Δευτ Οκτ 11, 2010 2:05 pm

Φίλε μου το αμάξι έχει τα υπέρ και τα κατά του.... :wink:

Σταθερότητα στον δρόμο λόγω μόνιμης τετρακίνησης.
Ταχύτητα μάξιμουμ στα 160 χλμ. με την κατανάλωση της βενζίνης να αγγίζει τα 13 λίτρα, έως τα 120 η κατανάλωση σου θα κυμαίνεται γύρω στα 10-11 λίτρα.
Αν το αποφασίσεις το συγκεκριμένο αμάξι να έχει esp-tcs και μόνο αλλιώς μακρυά! :wink:
Για τα εκτός δρόμου, μπορεί να μην έχει λεβιεδάκια και το 5 λάστιχο ξεσκεπάζεται εύκολα :wink: αλλά εμένα δεν με έχει πουλήσει ποτέ. Δεν θα κάνεις trial αλλά θα ικανοποιήσεις απόλυτα την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά στην φύση. Γιαυτό και τονίζω μόνο να έχει esp-tcs :!:
Τώρα σαν αμάξι πραγματικά είναι πανέμορφο και σου χαρίζει αρκετή άνεση στο εσωτερικό του αλλά λόγω χαμηλού κυβισμού στην πόλη γίνετε λίγο δύσκολο και κουράζει. (τουλάχιστον έτσι νοιώθω εγώ).
Αν κάποιος με ρωτήσει αν θα το άλλαζα.... θα έλεγα μόνο με δίλιτρο το ίδιο.
Αν έχεις την ευχέρεια να το κάνεις να ψάξεις για δίλιτρο. Αν πάλι σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και πάλι μόνο καλά λόγια θα σου έλεγα.... :wink:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό geomel » Δευτ Οκτ 11, 2010 6:03 pm

Τι τιμη στο δίνει? Εχει τα serivce του? Οταν λες πληρης εκδοση τι περιλαμβανει αυτη? To θέλεις για πολύ off road? Απο κατανάλωση εμένα βγάζει 330κμ με 50€ με νορμάλ οδήγηση.
Στο τέλος η επιλογη ειναι δικιά σου ασχετα με το τι λεει ο καθένας. Θα μπερδευτεις αν ακούσεις πολλές γνώμες.

Η τιμή θα παίξει από 12-14000 :? . Όσον αφορά την πλήρη έκδοση αυτό δεν το ξέρω και ούτε κι ο ίδιος. Απλά μου ανέφερε ότι τότε(το 06), έβγαινε σε δύο εκδόαεις μια 21000 και μια 23000. Η πιο ακριβή είχε φιμέ τζάμι απο τη μαμά του και πιο καλές ζάντες + δερμάτινα και άλλα(τι άλλα?)... Τώρα για ESP δεν γνωρίζω αλλά θα μάθω.. Γιατί όλοι το τονίζετε να έχει ESP. Αυτό έχει να κάνει με τη σταθερότητα του αυτοκινήτου από όσο ξέρω και έχω δει κάτι videos. Δηλαδή τι; χωρίς ESP δεν πάει το αυτοκίνητο; είναι επικίνδυνο για off road? Το TSC τι ακριβώς είναι? Εγώ τόσα χρόνια που δεν είχα τέτοιες τεχνολογίες στο δικό μου... αν δεν έκανα off road διαδρομές. Σε τι υστερούσα για να μου είναι τώρα αναγκαίο. Δεν καταλαβαίνω. Διαφωτίστε με :roll:
geomel
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: Continental EcoCont5
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: Εργοστασιακή

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Δευτ Οκτ 11, 2010 6:24 pm

Το esp-tsc για να καταλάβεις στο εκτός δρόμου, επειδή το αυτοκίνητο είναι ''φτωχό'' από κλειδώματα και αργά, κάνει χρέη κλειδωμάτων.... :wink:
Παράδειγμα..... είσαι στο βουνό και κρεμάει ένας τροχός.... με το esp-tcs φεύγεις σαν μην συμβαίνει τίποτα. Χωρίς αυτό μένεις επιτόπου. Είσαι μέσα σε λάσπη.... ένας τροχός να χάσει πρόσφυση χωρίς το esp έμεινες, με το esp η ροπή του τροχού που ολισθαίνει μεταφέρεται στους υπόλοιπους τρεις, δυο, και πάει λέγοντας.... :wink:
Αυτή είναι η εκτός δρόμου χρησιμότητα.... στην εντός δρόμου τώρα το σύστημα αυτό κάνει πάρα πολύ ασφαλές το αυτοκίνητο λόγω του ότι δεν το αφήνει να φύγει εύκολα από την αρχική του πορεία. Αν διαβάσει ότι το όχημα ολισθαίνει το επαναφέρει στην θέση του σε κλάσματα δευτερολέπτου.... καταλαβαίνει δλδ ότι κάποιος τροχός φεύγει και δίνει την δύναμη του στους υπόλοιπους που κρατούν ακόμα την πρόσφυση τους... :wink:
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό jiannisk » Δευτ Οκτ 11, 2010 8:30 pm

Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολυ καλο. Αν είχε λίγο παραπάνω δύναμη δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Πολύ άνετο μέσα και μια χαρά και στην άσφαλτο. Κάντο μια βόλτα και αποφάσισε μόνος. Το esp ναι είναι χρήσιμο αλλά οχι οτι είναι και η συντέλεια τού κόσμου.Δεν κάνει θάυματα εκτός δρόμου. Απλά βοηθά. Εκεί που πραγματικά είναι χρήσιμο είναι οταν σου μαζεύει το αυτοκίνητο σε μια δύσκολη κατάσταση οταν δεν εχεις εκτιμήσει ίσως σωστά μια γλιστερή στροφή για παράδειγμα.Δεν κάνει σε καμια περίπτωση το κλείδωμα του διαφορικού.
Τελευταία επεξεργασία από jiannisk και Δευτ Οκτ 11, 2010 9:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
SV9 PFY
Άβαταρ μέλους
jiannisk
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Δευτ Οκτ 11, 2010 8:41 pm

Το esp-tcs κάνει θαύματα εκτός δρόμου αποδεδειγμένα!!!
Δεν έχει καμία σχέση με το κλείδωμα του διαφορικού αλλά κάνει χρέη κλειδώματος. Στα ngv 1.6 τα διαφορικά είναι εντελώς ελεύθερα και με το παραμικρό μένει. Ο admin μας ο alex έχει βρει τον τρόπο να κλειδώνει το διαφορικό στο 50/50.
Μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... το αμάξι χωρίς esp στα δύσκολα κολλάει ενώ με esp τις περισσότερες φορές θα φύγει... :wink:
Έχω πάει άπειρες διαδρομές και έχω δει στην πράξη πάρα πολύ έντονα την χρησιμότητα του..... :wink:
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό Nikiforos » Δευτ Οκτ 11, 2010 8:48 pm

Oι f_tasos και jiannisk ήταν περιεκτικότατοι. Είναι ένα απ΄τα λίγα μικρά (ποιο κοντό κι απ΄το Swift μου!) και τρομερά ευέλικτα (λόγω ακτίνας) jeepακια. Δε θα σε κουράσει μέσα στη πόλη ή το ταξίδι, καθώς αυτά μεσολαβούν για το χωμάτινο προορισμό σου. Συμφωνώ απόλυτα ότι θα χρειαζόταν παραπάνω δύναμη, αλλά ευτυχώς το σώζει το κοντό σασμάν του για να μην έχεις "ανεβοκατεβάσματα" όλη την ώρα. Εκτός δρόμου συμπεριφέρεται άψογα, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ στη κορυφή κανενός βράχου για να σου πω τι κάνει σε extreme καταστάσεις βέβαια. Το μόνο του αρνητικό για ΄μενα είναι η μεγάλη του κατανάλωση (πληφοριακά για τους φίλους ιδιοκτήτες στο ταξίδι βλέπω 8-8.5 λίτρα και έχω σχεδόν 12.000χλμ) η οποία φυσικά αν κινείσαι εντός πόλης ανεβαίνει με γρήγορους ρυθμούς. Κατά τ΄άλλα ο διάκοσμος του είναι καταπληκτικός (έχω τη JXE έκδοση-εδώ έχω κάνει και λάθος στο topic της παρουσίασης μου :oops: -) με ότι συνεπάγεται αυτό, δηλ. design, ηχοσύστημα κλπ.
Vito...
Άβαταρ μέλους
Nikiforos
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: Stock
Suspension: Stock
Name: Νικηφόρος

Δημοσίευσηαπό jiannisk » Δευτ Οκτ 11, 2010 9:52 pm

f_tasos έγραψε:Το esp-tcs κάνει θαύματα εκτός δρόμου αποδεδειγμένα!!!
Δεν έχει καμία σχέση με το κλείδωμα του διαφορικού αλλά κάνει χρέη κλειδώματος. Στα ngv 1.6 τα διαφορικά είναι εντελώς ελεύθερα και με το παραμικρό μένει. Ο admin μας ο alex έχει βρει τον τρόπο να κλειδώνει το διαφορικό στο 50/50.
Μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... το αμάξι χωρίς esp στα δύσκολα κολλάει ενώ με esp τις περισσότερες φορές θα φύγει... :wink:
Έχω πάει άπειρες διαδρομές και έχω δει στην πράξη πάρα πολύ έντονα την χρησιμότητα του..... :wink:

Καλά αποψεις ειναι αυτες. Δεν θα τσακωθουμε κιολας. Εχω κάνει αρκετές βόλτες και με το off road club εδω στην κρητη και με άλλες παρέες και μπορω να πω οτι το εχω φτασει στα ορια του αρκετες φορες. Με εχει εκπλήξει αρκετες φορες αλλά μπορω να σου πω με σιγουρια οτι πολλα jimny ψηλωμενα και με αγριο λαστιχο τα καταφερναν καλυτερα και διχως esp. Απλα το θαυματα ισως το εννοουμε διαφορετικα. ;)
SV9 PFY
Άβαταρ μέλους
jiannisk
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Δευτ Οκτ 11, 2010 10:02 pm

jiannisk έγραψε:πολλα jimny ψηλωμενα και με αγριο λαστιχο τα καταφερναν καλυτερα και διχως esp.

Το ότι τα jimny τα κατάφερναν καλύτερα αυτό είναι αποδεδειγμένο δεν σηκώνει κουβέντα!!! Τα jimny είναι από τα πολύ λίγα πλέον καθαρόαιμα off road αυτοκίνητα και σε καμία περίπτωση το δικό μας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Άρα μιλάμε μόνο για το τι μπορεί να κάνει και μόνο το δικό μας με η χωρίς το σύστημα αυτό! Αυτή ήταν και η ερώτηση του φίλου μας! :wink:
Φιλικά πάντα έτσι...? :wink:
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Οκτ 11, 2010 10:07 pm

f_tasos έγραψε:

Το ότι τα jimny τα κατάφερναν καλύτερα αυτό είναι αποδεδειγμένο δεν σηκώνει κουβέντα!!! Τα jimny είναι από τα πολύ λίγα πλέον καθαρόαιμα off road αυτοκίνητα και σε καμία περίπτωση το δικό μας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

+1000
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό johndrama » Δευτ Οκτ 11, 2010 11:48 pm

f_tasos έγραψε:

Το ότι τα jimny τα κατάφερναν καλύτερα αυτό είναι αποδεδειγμένο δεν σηκώνει κουβέντα!!! Τα jimny είναι από τα πολύ λίγα πλέον καθαρόαιμα off road αυτοκίνητα και σε καμία περίπτωση το δικό μας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

+1000

Kαλα αυτο εννοειται μιλαμε για αξονες τοσα χρονια με το σαμυ δε θυμαμαι να χω κολλησει πουθενα διαφορετικη φιλοσοφια διαφορετικοι προορισμοι :whistle:
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Επόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες