Πω Πω Πω Πω!!!! ηρεμιστε ρε παιδια!!! ..δεν ζουμε στο "90!!!
Στη Βουλγαρια φιλε μου κινησε πλεον αφοβα, χωρις κανενα προβλημα!! Την επισκευθηκα 2 φορες τον περασμενο χειμωνα!! μια πριν τα Χριστουγεννα, εκανα τον γυρω της νοτιας Βουλγαριας απο Σοφια μεχρι Βαρνα (βορεια δεν εχει κ τπτ να δεις) και μια μετα τα Χριστουγεννα για τριημερο στο Μποροβετσ!!
Βαση της εμπειριας μου κ αν θελεις να την περασεις γρηγορα περνα την βραδυ, γιατι την μερα θα πηξεις στα 60χλμ αν δεν θες να "μιζαρεις" ντοπιους αστυνομικους!! Αν πας μερα προσεχε να μην περασεις σε καμια περιπτωση τα ορια ταχυτητας(ακομη κ αν ειναι 60χλμ) θα δεις οτι κ οι ιδιοι Βουλγαροι οδηγοι θα καταλαβουν γιατι πατας φρενο στα καλα καθουμενα!Αν τελικα σε σταματησουν μιλα αγγλικα και το πολυ με 20€ εχεις φυγει. Προσωπικα θα με γραφανε για 160€ και με 20 την εκανα, λεγοντας μου φιλικα "Ρανταρ μπιγκ προμπλεμ ιν μπουλγαρια"

. Επισης κοιτα σε αυτα τα μερη να μη προκαλεις με το αυτοκινητο, δηλ κινητα, λεφτα, καμερες σε σταθμευμενο αυτοκινητο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!
Αυτα!! η Βουλγαρια εχει μπει στη E.E. μαφια υπαρχει σε αλλη πλεον μορφη η οποια δεν θα πηραξει!!! Χαλαρωσε εξοπλισου με καλη διαθεση και απολαυσε το ταξιδι σου!!! θα παθεις πολιτισμικο σοκ αλλα θα γουσταρεις!!!
Και αν προλαβαινεις ανεβα μεχρι το χιονοδρομικο του Μποροβετσ ειναι τρελο βουνο!!!