ΖΑΜΦΟΡ. Την βγάζουμε ή όχι και πότε;

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Re: ΖΑΜΦΟΡ. Την βγάζουμε ή όχι και πότε;

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Κυρ Ιαν 09, 2011 2:48 am

KON.GV έγραψε:
chris7gtir έγραψε:Εκτος θεματος οντως Κωστα αλλα με το μετατροχιο που λες αν και αλλαξα ζαντες με αρνητικο offset παλι μου φαινεται οτι θελει κι αλλο.Με βλεπω για αποστατες τροχων αν και δεν τους εχω σε εκτιμιση :think: :think:

Ενα θα σου πω.....έχω μετατρόχιο 1,80 εκ και θέλω λίγο ακόμη.... :idea:

Κωστα απο πιο σημειο του τροχου παιρνουμε μετρηση?Να δω και εγω ποσο ειμαι πανω κατω
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
cb: Όχι
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Ιαν 09, 2011 8:50 am

Το μετατρόχιο μετριέται απο το μέσο του πέλματός των τροχών :wink:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Κυρ Ιαν 09, 2011 10:40 pm

Mastergunner έγραψε:Το μετατρόχιο μετριέται απο το μέσο του πέλματός των τροχών :wink:

Eυχαριστω Γιωργο θα ριξω ενα μετρημα να δω :wink:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό lyggas » Κυρ Ιουν 26, 2011 8:07 pm

Καταπληκτική ανάπτυξη ενός σοβαρού θέματος. Μπράβο :clap: :clap: :clap:
Τελευταία επεξεργασία από lyggas και Δευτ Σεπ 10, 2012 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Εργάτης: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό GiorgosN » Τρί Νοέμ 29, 2011 7:46 pm

KON.GV έγραψε:Αν θέλεις να την κρατήσεις πάνω τότε χωρίς να λύσεις τα ντιζάκια από τα ψαλιδια λύσε την από εκεί που είναι βιδωμένη στο σασί και θα δεις πόσο θα μετακινηθεί γιατί πλέον είναι υπο τάση!μικρή αλλά υπάρχει.
Τότε κάνεις 2 αποστάτες έτσι ώστε να είναι βιδωμένη πλέον στο νέο σημείο που ήτανε σε ηρεμία! :wink:

Λοιπον επαναφερω το ζητημα στο προσκηνιο μιας και μτα απο ψηλωμα με ελατηρια μαντ και μαμα ψαλιδια παρατηρησα αυτη την ταση που περιγραφεις Κωστα.Ετσι λοιπον εφτιαξα 2 αποστατες-πλακακια αλουμινιου παχους 1 ποντου εκαστο μαζι με μακρυτερες βιδες και τοποθετηθηκαν πισω απο τα σημεια εδρασης στο σασι της αντιστρεπτικης.Αυτο που με προβληματιζει ωστοσο ειναι το αν αυτο παχος ειναι αρκετο? :think: ή μηπως επρεπε χοντροτεροι αποστατες να τοποθετθουν?Επισης πρεπει οι μπροστινοι τροχοι να πατανε κατω οταν θα λυσω τη ζανφορ γιατι εγω το εκανα ενω το αμαξι ηταν σηκωμενο.Για πες καμια ιδεα :pray:
YOU CAN GO FAST I CAN GO ANYWHERE!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosN
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: MAMA
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: MAMA
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τετ Νοέμ 30, 2011 11:12 pm

Bάλε καμια φωτό.
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή

Δημοσίευσηαπό antonisgoul » Δευτ Δεκ 05, 2011 9:04 pm

εκανα αυτη την ερωτηση και σε αλλο θεμα και με παρεπεμψαν εδω εκτος το θεμα της ασφαλειας το οποιο θεωρω σημαντηκο αλλα σωστα λετε οτι ο καθενας αποφασηζει για τη χρησει του αυτοκινητου του εχω ακουσει οτι αν βγαλεις τη ζαμφορ λογο του οτι ανοιγει πολυ η αναρτηση εχεις πολλες πιθανοτητες να κανεις ζημια σε ημιαξονια η ακομα και στη καουκα του διαφορικου ισχυει κατι τετοιο αν ισχυει μπορεις να κανεις κανει κατι για να τα προστατευσεις?
Άβαταρ μέλους
antonisgoul
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215-70-16
Suspension: mad+4cm kyb
cb: Ναι
Name: antonis

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Δεκ 05, 2011 9:15 pm

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση/απορία.

ok, μπορεί να είναι σωστό να βγαίνει, μπορεί και όχι... Για να έχουμε και το βάλε αλλά και το βγάλε, μήπως υπάρχει κανένας τρόπος με κάποια "πατέντα" π.χ. κάποιον πίρο ίσως, να μπορούμε "πέφτοντας" από κάτω, να την "αφαιρούμε" από το υπόλοιπο σύστημα διεύθυνσης πριν μπούμε στο χώμα και να την "επανατοποθετούμε" πάλι πριν μπούμε άσφαλτο?

Το έχω δει αυτό σε Jeep και μου άρεσε σαν ιδέα.... άραγε γίνεται στα δικά μας?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τρί Δεκ 06, 2011 12:56 am

panoshm έγραψε:Το έχω δει αυτό σε Jeep και μου άρεσε σαν ιδέα.... άραγε γίνεται στα δικά μας?
Ξέρω που το έχεις δει..! Σωστή απορία! :clap:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Τρί Δεκ 06, 2011 12:58 am

το είχα ακούσει και εγώ ότι γίνεται αλλά δεν γνωρίζω που/πως κλπ...θα ήταν καλή πατέντα πάντως! :think: :think:
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τρί Δεκ 06, 2011 9:49 am

Tzivitzonis έγραψε:
panoshm έγραψε:Το έχω δει αυτό σε Jeep και μου άρεσε σαν ιδέα.... άραγε γίνεται στα δικά μας?
Ξέρω που το έχεις δει..! Σωστή απορία! :clap:

Ολα γίνονται και πόσο μάλλον αυτό, αλλά δεν βλέπω και τον λόγο!
Αντί να κάνεις 10δευτερόλεπτα να βγάλεις 2 ασφάλειες απο τους πύρους, κάνε 50 δευτερόλεπτα και λύσε 2 παξιμάδια Μ8 που κρατάνε τα ντιζάκια στο ψαλίδι....
και πιο σωστή και δεμένη θα είναι η ζαμφόρ, και απο την άλλη.... θα το κάνεις κάθε μέρα??? Οχι!!!! και απο την στιγμή που δεν θέλει κάποιος να την πετάξει και είναι πάνω στο αμάξι, καλό είναι να δουλεύει σωστά!! :wink:
Προσωπική μου πάντα άποψη. 8-)
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Τρί Δεκ 06, 2011 7:02 pm

GiorgosN έγραψε:Ετσι λοιπον εφτιαξα 2 αποστατες-πλακακια αλουμινιου παχους 1 ποντου εκαστο μαζι με μακρυτερες βιδες και τοποθετηθηκαν πισω απο τα σημεια εδρασης στο σασι της αντιστρεπτικης.Αυτο που με προβληματιζει ωστοσο ειναι το αν αυτο παχος ειναι αρκετο? :think: ή μηπως επρεπε χοντροτεροι αποστατες να τοποθετθουν?Επισης πρεπει οι μπροστινοι τροχοι να πατανε κατω οταν θα λυσω τη ζανφορ γιατι εγω το εκανα ενω το αμαξι ηταν σηκωμενο.Για πες καμια ιδεα :pray:

Αφού μπήκες στον κόπο να κατασκευάσεις πλακάκια-αποστάτες θα έπρεπε να ξεβιδώσεις τη ζαμφορ από τις βάσεις στο σασσί και θα σου έδειχνε από μόνο του πόσο θέλει... :wink:

και όχι μονο αποστάτη αλλά πιστεύω και λίγο διαφορετική γωνία και ίσως να χρειαζότανε μετακίνηση των 4 βιδών που στερεώνουν τη ζαμφόρ στις μεταλλικές βάσεις του σασσι.Σαφώς οι τροχοί να πατάνε κάτω και να είναι σε επίπεδο έδαφος το όχημα γιατί σε αυτό το στάδιο θέλεις να έχει η ζαμφορ σχεδόν μηδενική τάση... :idea:

υγ.Για να μιλάω με ακρίβεια ΔΕΝ μπορώ να υποθέσω αν το 1 εκ είναι καλά η λίγο γιατί θέλει μέτρημα επί τόπου στο όχημα σε ηρεμία και ενώ η ζαμφόρ είναι δεμένη στα ντιζάκια στα ψαλίδια μόνο. :idea:
εχω ακουσει οτι αν βγαλεις τη ζαμφορ λογο του οτι ανοιγει πολυ η αναρτηση εχεις πολλες πιθανοτητες να κανεις ζημια σε ημιαξονια η ακομα και στη 2)καουκα του διαφορικου ισχυει κατι τετοιο αν ισχυει μπορεις να κανεις κανει κατι για να τα προστατευσεις?

1)Αυτός που στο είπε είναι αναξιόπιστος η απλά το είπε για να ανοιγοκλείσει στο στόμα του....
2)Εννοείς το καβούκι?αν ναι και πάλι δεν ισχύει αυτό......

υγ.Ίσα ίσα που η ζαμφόρ πέρα από το δέσιμο που δίνει στο μαμά όχημα στα αρνητικά της ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ τις ζημιές από την μία πλευρά στην άλλη..οπότε σε περίπτωση κάποιας σύγκουσης εκ αίτίας της στραβώνουν και από τις δύο μεριές γιατί μεταφέρεται ενέργεια μέσω της πλαστικής κρούσης. :idea:

1)ok, μπορεί να είναι σωστό να βγαίνει, μπορεί και όχι... 2)Για να έχουμε και το βάλε αλλά και το βγάλε, μήπως υπάρχει κανένας τρόπος με κάποια "πατέντα" π.χ. κάποιον πίρο ίσως, να μπορούμε "πέφτοντας" από κάτω, να την "αφαιρούμε" από το υπόλοιπο σύστημα διεύθυνσης πριν μπούμε στο χώμα και να την "επανατοποθετούμε" πάλι πριν μπούμε άσφαλτο?Το έχω δει αυτό σε Jeep και μου άρεσε σαν ιδέα.... άραγε γίνεται στα δικά μας?

1)Ρώτα τον Ραφ με πμ είτε με τηλ είτε να ποστάρει εδώ πως ένιωσε στην Κρανιά με 100 χλμ σε πολύ στενό δρόμο και τι διάβασμα έκανε το όχημα (ΑΛΛΑ με κατάλληλη ανάρτηση και όχι βάρκα στο γυαλό) και πέρασμα πάνω από τσιμεντάβλακες κλπ....
2)Πολύ σωστά Πάνο στον αμερικλάνο γίνεται.....στο Νέο τζιβι γίνεται....Στο τζίμνι γίνεται......στο Βιτάρα με κάποιες προυποθέσεις γίνεται αν και θα φας πολύ ζόρι στο βάλε βγάλε....
Στο παλαιό τζι βι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....για 2 λόγους...
Αφενώς μεν η ζαμφορ πιάνει από κάτω από τα ψαλίδια και αν την βγάλεις από τα ντιζάκια που θα πάει???θα γίνει άρωτρο??
Αφετέρου δε τα ντιζάκια είναι τόσο μικρά που δεν χωράει ούτε περόνη εκεί μέσα....

υγ.Ακόμη και στο βιτάρα που η ζαμφορ "πιάνει" από εμπρός και από πάνω από τα ψαλίδια είναι δύσκολο λόγω στενότητας χώρου και επείδή ακριβώς τα ντιζάκια είναι πολύ μικρά.. :idea:

Αντί να κάνεις 10δευτερόλεπτα να βγάλεις 2 ασφάλειες απο τους πύρους, κάνε 50 δευτερόλεπτα και λύσε 2 παξιμάδια Μ8 που κρατάνε τα ντιζάκια στο ψαλίδι....
και πιο σωστή και δεμένη θα είναι η ζαμφόρ, και απο την άλλη.... θα το κάνεις κάθε μέρα??? Οχι!!!! και απο την στιγμή που δεν θέλει κάποιος να την πετάξει και είναι πάνω στο αμάξι, καλό είναι να δουλεύει σωστά!!
Προσωπική μου πάντα άποψη.

Γιάννη σωστό σαν ιδέα αλλά για να λύσεις τις βίδες με τη ζαμφορ ψιλοτσιτομένη από ανάρτηση (εδώ Μαμά και ζορίζεσαι να τη λύσεις) θέλει να μην πω βαριοπούλα....και για να τη δέσεις????Αστό.....θα θες τεντοτήρα ερπύστριας στην κυριολεξία.... :idea:
Τελευταία επεξεργασία από KON.GV και Τρί Δεκ 06, 2011 7:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Τρί Δεκ 06, 2011 7:11 pm

Και κάτι ακόμη......ρυθμιζόμενη Ζαμφορ σημαίνει εξτρα φασαρία και κάτι περίεργα γκτανγκ-γκαπ κλπ.....οπότε δνε κάνει για όλους. :mrgreen: :mrgreen:

Προσωπική μου γνώμη???

Στήνεις σωστά το όχημα και από εκει και πέρα παίρνεις τις αποφάσεις σου για το τι θα κάνεις.

Χωρίς ζαμφόρ έχω κάνει πολλές χιλιάδες χλμ από άσφαλτο με ταχύτητες 120 με προσπεράσματα με φουλ φορτίο μέχρι αρκετά extreme κομμάτια εκτός και χωματόδρομους.
Όσους έτυχε να έχω συνοδηγούς καταλάβανε τι θα πει ανάρτηση και" διαβάζω δρόμο" όποιος και αν είναι αυτός χωρίς ήχους και φασαρίες και χωρίς γκταπ και γκτουπ. :idea:

υγ.κλεινοντας ξανατονίζω.....καλή η θεωρία αλλά όσο και αν γράφουμε κανένας δεν θα τα καλατάβει και σε δύο μέρες θα τα ξεχάσει....η πράξη μετράει και οι δοκιμές του καθενός από εμάς για να βελτιωθεί ο ίδιος. :wink:
Όσο μας παίρνει και όταν δωθεί η ευκαιρία στα διάφορα τεραιν παίζουμε δοκιμάζοντας... :idea:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τετ Δεκ 07, 2011 10:26 am

KON.GV έγραψε:
και πιο σωστή και δεμένη θα είναι η ζαμφόρ, και απο την άλλη.... θα το κάνεις κάθε μέρα??? Οχι!!!! και απο την στιγμή που δεν θέλει κάποιος να την πετάξει και είναι πάνω στο αμάξι, καλό είναι να δουλεύει σωστά!!
Προσωπική μου πάντα άποψη.

Γιάννη σωστό σαν ιδέα αλλά για να λύσεις τις βίδες με τη ζαμφορ ψιλοτσιτομένη από ανάρτηση (εδώ Μαμά και ζορίζεσαι να τη λύσεις) θέλει να μην πω βαριοπούλα....και για να τη δέσεις????Αστό.....θα θες τεντοτήρα ερπύστριας στην κυριολεξία.... :idea:

Κώστα απο την στιγμή που μπαίνει κάποιος σε διαδικασία να σκεφτεί πως να κάνει την ζαμφόρ αποσπώμενη, τουλάχιστον μην την κάνει με λάθος τρόπο και σκοτωθεί πουθενά :!:
Απο τα ντιζάκια δεν γίνεται και αν θέλει κάποιος, να πάρει και νταβίδη μαζί του να τα πρεσάρη και να ξεπρεσάρη κάθε φορά και να βιδώνει κανονικά με τις βίδες του :!: :!: :!: :!:
Ασε που κανονικά δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη τάση που λες η ζαμφόρ γιατί θα σου κρατάει τα μούτρα κάτω σε διαφορετική περίπτωση!! :idea:
Τώρα πολλοί την κόβουνε στο κέντρο και κάνουνε αρσενικό-θυληκό και βάζουνε μεγάλη ασφάλεια στο κέντρο της....
εκεί βέβαια πρέπει να έχεις και κάποιον μαζί σου να σηκώνει ή να κάθεται πάνω σε κανα φτερό γιατί για να βρεις κέντρο στην κοπίλια πρέπει να ρίξεις τα χαρτιά :!:
Και πάλι πρέπει να είσαι επιφυλακτικός γιατί με τα κόψε-ράψε-κόλλα-ζέστανε αλλάζει η "βαφή" του μετάλλου....με όποια αποτελέσματα....
KON.GV έγραψε:Προσωπική μου γνώμη???

Στήνεις σωστά το όχημα και από εκει και πέρα παίρνεις τις αποφάσεις σου για το τι θα κάνεις.

Σωστός!!

Να σου πω και την δική μου γνώμη???? :mrgreen:
Κόβεις το όχημα απο την μέση και κάτω και βάζεις κάτι μακρόστενα γερμανικά απάρτια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!

Δημοσίευσηαπό char » Τετ Δεκ 07, 2011 5:07 pm

JOHNV6 έγραψε:...Ασε που κανονικά δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη τάση που λες η ζαμφόρ...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση τάση έχει, ειδικά αν έχεις ψηλώσει και ΔΕΝ έχεις αλλάξει ψαλίδια!!! :)
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες