ximikos00 έγραψε:Το κλικ όμως νομίζω ότι είναι πολυ μικρο φίλε Κώστα... Να φανταστω ότι αναφερεσαι στον αξονα μπροστα....
και όχι μόνο....το κλίκ για εμένα είναι
κλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικ. αλλά και πάλι είναι προσωπικό και εξαρτάται την οπτική γωνία που το κοιτάς.
"Forgotten things remembered... The tigers eat their young The body stayed but inside the head... The mind was on the run ..."
του δικού μας βρε φευγάτε... έλα κερνάω τσίπουρο...με ζαρζαβάτια αράντιστα...φυσικά και όποιος΄άλλος θέλει.
το τσίπουρο το θέλεις με η χωρίς γλυκάνισο??σε π.μ. όμως γιατι θα βγούμε εκτός θέματος...
"Forgotten things remembered... The tigers eat their young The body stayed but inside the head... The mind was on the run ..."
KON.GV έγραψε:2)θέση 4Η κίνηση και στους 4 τροχούς με το κεντρικό(κόμπλερ)ελεύθερο(αρκεί δλδ ένας τροχός να σπινάρει και μέσω αυτού να χαθεί το 100%της ροπής εκεί.
Ισχυει τετοιο πραγμα στο GV? εντυπωση μου κανει.. κ τι γινετε δηλ? εχεις κ 3ο διαφορικο? Γιατι στο Vitara ειτε 4H εχεις ειτε 4L το 50-50 ισχυει απλα αλλαζει η σχεση μεταδοσης..
SY2CJI Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!
KON.GV έγραψε:2)θέση 4Η κίνηση και στους 4 τροχούς με το κεντρικό(κόμπλερ)ελεύθερο(αρκεί δλδ ένας τροχός να σπινάρει και μέσω αυτού να χαθεί το 100%της ροπής εκεί.
Κώστα είσαι λάθος. Δεν μένεις. Είναι πάντα κλειδωμένο είτε 4H είτε 4L... μήπως μπερδεύτηκες κάπου?
Antonioz έγραψε:Γιατι στο Vitara ειτε 4H εχεις ειτε 4L το 50-50 ισχυει απλα αλλαζει η σχεση μεταδοσης..
+1000..... Αυτό όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στα ΝGV 3D.... σωστά? Ή μήπως δεν έχει μόνο αργά αλλά έχει 50/50? Μιλήστε οι κάτοχοι 3D...
απλά όταν αγόρασα το gv μου το είχα διαβάσει κάπου και προφανώς ήτανε λάθος διατυπομένο.από τότε δεν ασχολήθηκα ξανα με το θέμα μιας και στα χωσίδια έχω τα κοντά. αυτό είναι και το νόημα του διαλόγου
Καλα αυτο που λενε για το καινουργιο οτι ειναι ενσωματομενο σε τυπου σκαλας μου φαινεται πολυ ΜΟΥΦΑ!!!
Φιλε μου δεν ειναι καθολου μουφα.
panoshm έγραψε:Από την μέση έως το μπροστινό τμήμα, σαν να λείπουν μερικά "σκαλοπάτια"? Laughing
και για να επανέλθω και να επανορθώσω (για την έλλειψη σκαλοπατιού), ναι λείπει σκαλοπάτι και από το δικό μας (παλαιό GV), τελικά είναι η βάση του κιβωτίου ταχυτήτων, όχι σκαλοπάτι.... (το μαύρο εννοώ)...
αλλά όπως και να έχει το πράμα, επeιδή είναι από τις λίγες φωτό του σασί μας που κυκλοφορούν, είπα να το δείξω στο forum για να το δούν όλοι όσοι έχουν το παλαιό GV να χαρούν για την επιλογή τους (και να μην συχτηρίζουν για την μεσούλα τους, ακούς dpol? )
kaliakouda έγραψε:και είναι σύμφωνα με την Σουζούκι 20% πιό άκαμπτο
Ναι, σου λέει, "καινούργιο αμάξι στην οικογένεια, πουθενά δεν πάμε αν δεν πάμε οικογενειακώς ή αν δεν πάρουμε κανά φίλο μαζί για να το χαζέψει, που θα πάει, 350 κιλά είναι αυτά, όσο να'ναι μια πίεση προς τα κάτω θα ασκούν, δεν θα ασκούν? Βάλε και ότι το παλιό GV το έχουν του πεταματού και όπου πάει ο οδηγός πάει μόνος, ΝΑ'ΤΟ ΤΟ 20%"