Ψάξε καλύτερα!
Ευτυχώς όμως που έχω σωσμένα τα path που χρειάζονται σε τέτοιου είδους ερωτήσεις:
viewtopic.php?f=28&t=1601&start=30viewtopic.php?t=2325&postdays=0&postorder=asc&start=0viewtopic.php?t=98&postdays=0&postorder=asc&start=0και τέλος εδώ:
http://www.nomad.gr/differentials1.htmlviewtopic.php?t=2441gong έγραψε:Έχω αγοράσει ένα 3d gv 1.6cc μοντέλο '99. Τι διαφορικά έχει πάνω; Φαντάζομαι ESP και τέτοια δεν έχει. Ανησυχώ τι θα γίνει στην περίπτωση που ένας τροχός μου κάτσει στον αέρα καθώς διαβάζω διάφορα εδώ μέσα.Ή τι γίνεται στην περίπτωση που κάτσουν 2 διαγώνιοι!
Και μια επιπλέον απορία. Το 4L, 4H τι αλλάζει στο αμάξι; Αν έχω καταλάβει καλά αλλάζει τα γρανάζια ώστε να δώσει μεγαλύτερη ροπή στο αμάξι και να ξεκολλήσει. Αλλά που γίνεται η αλλαγή αυτή, στο διαφορικό;
ευχαριστώ
Έχεις εμπρός-πίσω διαφορικά και κεντρικό transfer case. ESP δεν έχουμε εμείς τα παλαιά GV. Με ένα τροχό στον αέρα προχωράς (σε 4Η και 4L), με 2 τροχούς στον αέρα μένεις.
4Η για γενική χρήση οπουδήποτε εκτός άσφαλτο
4L για γενική χρήση οπουδήποτε εκτός άσφαλτο
αλλά με 2πλάσια δύναμηΗ σύμπλεξη των γραναζιών γίνεται στο transfer case
Μην βάζεις 4Η ή 4L σε άσφαλτο!Ουπς!!!!! Σε έπιασα!... γιαααα κοίτα εδώ:
viewtopic.php?f=34&t=6826&p=116103#p116103 Στα έχω ξαναδώσει αυτά τα παραπάνω... Δεν τα διάβασες όλα?
Αν τα διάβασες αλλά δεν κατάλαβες κάποια πράγματα..... θα τα καταλάβεις εν καιρό, σε καφέδες και βόλτες με τα μέλη του club