nick_89 έγραψε:Σου μεταφέρω το θέμα σου εδώ, καθώς όσο περνάει ο καιρός (αύξηση μεταχειρισμένων), είναι λογικό να υπάρχουν και τέτοια κρούσματα.
Γνώμη μου, αν έχεις τον χρόνο και το χρήμα να το κυνηγήσεις... κάνε το. Δικηγόρος θα παίρνει τα ευρώ σου, χρόνο θα χάνεις για δίκες που αναβάλλονται επ' αόριστον κ.ο.κ.
Κοινώς... Ελληνική Δικαιοσύνη φίλε μου. Ου μπλέξεις με αυτή την φάρα!!
georgenta έγραψε:Η υπεύθυνη δήλωση είναι υποχρεωτική δηλαδή. Είτε θέλεις να κινηθείς νομικά είτε οχι;Στην θέση σου θα το κυνηγούσα γιατί αν ήξερες από την αρχή τα πραγματικά του χιλιόμετρα πιθανόν να μην το αγόραζες. Ή έστω θα το αγόραζες σε πολύ χαμηλότερη τιμή όμως. Κάποια στιγμή αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Σκέψου και το ενδεχόμενο πάντως, να καλέσεις τηλεφωνικά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μήπως τα βρείτε εξωδικαστικα με την επιστροφή κάποιου ποσού από την τιμή αγοράς π.χ. . Για να μην μπλεξετε με δικαστήρια και χάσετε πολυ χρόνο και χρήμα και οι δύο.
kostasRS έγραψε:Πωω ,,ρε διαφορα το μαμισε ο τυπος![]()
![]()
![]()
Αν θες την γνωμη μου ,,,,,,,εγω θα τηλεφωνουσα στον προηγουμενο ιδιοκτητη,,,και θα του ελεγα τι συνεβει,,αν μου το επαιζε θεωρια,θα το κυνηγουσα!
Μπορει να υπαρχει και καποια λογικη εξηγηση.
Παντως σιγουρα ετσι δεν θα το αφηνα!
Εχω ομως μια απορια ,,πως γινεται να το περασε το 17 ,,και μετα να το ξαναπερασε σε 4 μηνες ,ποιος ο λογος;;
costas66 έγραψε:
Να ρωτήσω, τι bull bar φορούσες στο αυτοκίνητο;
dimtsag έγραψε:Επίσης είναι παράνομο τώρα αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν τους πείραζε στα κτεο που το παιρνούσαν το αυτοκίνητο;;
dimtsag έγραψε:..... δες εδώ στο θέμα που είχα ανοίξει λίγο πριν την αγορά του : viewtopic.php?f=28&t=31193&start=15 .
Αυτό είναι το σημαντικότερο... Επιπλέον το ότι ξέρεις πια, τα πραγματικά του km, είναι καλό ως προς το τι θα πρέπει να προσέξεις στις συντηρήσεις του και θα σου βγάλει πολλά πολλά km ακόμαdimtsag έγραψε:Εγώ θα το συντηρώ όπως ξέρω και κάνω σε ότι οχημα έχω / είχα και όλα καλά...
Και γω θα ήθελα να μάθω γι' αυτό... Δηλαδή η διαδικασία του "αυταπάγγελτου" σημαίνει ότι αναλαμβάνει η πολιτεία πλέον και δεν ξαναανακατεύεσαι εσύ?dimtsag έγραψε:Την υπεύθυνη δήλωση την κάνεις έτσι κι αλλιώς . Σε περίπτωση που κινηθείς νομικά πρέπει απαραίτητα να πας σε ΚΕΠ και να την θεωρήσεις για το γνήσιο . Σε διαφορετική περίπτωση απλά την αφήνεις στο ΚΤΕΟ κάτι σαν αποδοχή το οτι είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα . Πιθανόν να μην το αγόραζα ή ίσως θα παζάρευα λίγο . Επίσης στο κτεο μου είπαν οτι αν συμφωνήσω για καταγγελία τότε αυτή γίνεται αυτεπάγγελτα - δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό , αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του .
PGP έγραψε:Από ότι κατάλαβα δεν φέρει ευθύνη ο νέος ιδιοκτήτης αλλά αυτός που έκανε την μαϊμούδια.
Προσωπικα θα ζητούσα αυταπάγγελτα να ξεκινήσει η διαδικασία να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος και θα ζήταγα από το ΚΤΕΟ να μου δώσει ένα χαρτί με τα χιλιόμετρα ανά έλεγχο.
Θα άλλαζα τα χιλιόμετρα όσο πιο κοντά μπορούσα στα πραγματικά εκείνη την στιγμή του αυτοκινήτου και θα το ξανά πέρναγα ΚΤΕΟ, ώστε να καταγραφουν.
Θα κυνηγούσα και εγώ τον απατεώνα που μου το πούλησε έτσι, και θα ζητούσα μείωση αγοραστικής αξίας και κάλυψη των εξόδων που έχω κάνει.
Πρεπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η μάστιγα με τις αλλαγές των χιλιομέτρων.
panoshm έγραψε:Και γω θα ήθελα να μάθω γι' αυτό... Δηλαδή η διαδικασία του "αυταπάγγελτου" σημαίνει ότι αναλαμβάνει η πολιτεία πλέον και δεν ξαναανακατεύεσαι εσύ?dimtsag έγραψε:Την υπεύθυνη δήλωση την κάνεις έτσι κι αλλιώς . Σε περίπτωση που κινηθείς νομικά πρέπει απαραίτητα να πας σε ΚΕΠ και να την θεωρήσεις για το γνήσιο . Σε διαφορετική περίπτωση απλά την αφήνεις στο ΚΤΕΟ κάτι σαν αποδοχή το οτι είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα . Πιθανόν να μην το αγόραζα ή ίσως θα παζάρευα λίγο . Επίσης στο κτεο μου είπαν οτι αν συμφωνήσω για καταγγελία τότε αυτή γίνεται αυτεπάγγελτα - δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό , αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του .Αν ναι, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει, για να μπει λίγο μυαλό σε κάποιους πια....
Επίσης κάτι ακόμα για την ΥΔ "εις γνώση σου".... Πλέον δηλαδή το αμάξι κινείται νόμιμα με γυρισμένα km????
Και πες ότι εσύ ρε παιδί μου θέλεις να ξαναπάς τα km πάλι πίσω στα "αυξημένα" πραγματικά, γιατί πχ θέλεις να βλέπεις τα πραγματικά του (εγώ θα το ήθελα πάντως... χάριν των συντηρήσεων), μπορείς να το κάνεις????
Αν το αφήσεις με τα λίγα km και θελήσεις να το πουλήσεις, τι θα πεις στον αγοραστή? "Ξέρεις φίλε λέει 250 αλλά είναι 380 λόγω αυτού κι αυτού κι αυτού, να και τα χαρτιά του ΚΤΕΟ για να δεις ότι δεν σου λέω ψέματα" κλπ κλπ κλπ... (γιατί όπως ανακάλυψες εσύ τα γυρισμένα, θα το ανακαλύψει και αυτός και δεν ξέρεις πως θα κινηθεί απέναντι σε εσένα μετά)...
Τι γίνεται τότε?
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες