Ζηταω συγνωμη για την απουσια μου τοσο καωιρο, και οτι γραφω πολυ σπανια πλεον..
Εχω μια ερωτηση μηπως και καποιος απο εσας το ειχε κανει ?!
Λοιπον, θελω να γραψω ενα СD στο αμαξι το οποιο θα παιζει μαζι με το βιντεο κλιπ του τραγουδιου..
Δηλ εχω κατεβασει 50 τραγουδια απο το youtube (μαζι με τα βιντεο κλιπ δηλ) και τωρα θελω να τα γραψω για να παιξουν στο dnx 7200 (το οποιο τοσο πολυ το μισω !!!)

Εχω καψει 4 cd μεχρι τωρα χωρις κανενα αποτελεσμα..
Ας τα παρουμε με τη σειρα:
1) τα βιντεο κλιπ τα εχω κατεβασει με το προγραμμα (atube catcher) σε μορφη AVI Divx MPEG4 και στο cd το εγραψα ως dvd (σε dvd-r 4.7gb).
σε αυτη τη περιπτωση τα κλιπ παιζουν στο cd στον υπολογιστη αλλα στο αυτοκινιτο παιζει ΜΟΝΟ η μουσικη χωρις βιντεο κλιπ !
2)εγραψα τα τραγουδια σε μορφη απλου αρχειου οπου στη περιπτωση αυτη το cd δεν αναγνωριζεται καν απο το αμαξι (γραφει disc error)
Μηπως γνωριζει κανεις κατι?
μηπως εχετε κανει κατι αντιστοιχο και μπορειτε να με βοηθησετε?
Εχω απελπιστει τοσο πολυ με αυτο το ΑΧΡΗΣΤΟ MULTIMEDIA STATION που μου ερχετε ωρες ωρες να το ξυλωσω και να βαλω κασετοφωνο...
Ουτε Iphone υποστιριζει, ουτε USB ουτε τιποτε !! μονο για μοστρα ειναι...!

ΥΓ. στο μεταξυ προσπαθησα να κανω αναβαθμηση στο ναβιγατορ πριν 3 βδομαδες μακολουθωντας τις λεπτομερεστατες οδηγιες του φορουμ και μαντεψτε...π@π@ρι@ !!
ουτε αυτο εκανε..
Σκεφτομαι να παρω ενα παλιο IPOD nano μιας και αυτο ειναι συμβατο( απο οτι διαβασα στο official site kenwood) για να ακουω μουσικη με αυτο το τροπο αλλα απο την αλλη λεω απο το να δωσω 200 ευρω για νανο(+το ειδικο καλωδιο που χρειαζεται) λεω πιο φθηνα θα μου βγει αν αγορασω αλλο multimedia..

Σας ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη, απλα 2 μερες προσπαθω και εχω καψει 4-5 cd + κατι rewratable////τα νευρα μου..
Φιλικα
'Αλαν