Πόσο κάνει αλλαγή κινητήρα σε GV 2.0 του 2003?

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Πόσο κάνει αλλαγή κινητήρα σε GV 2.0 του 2003?

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Οκτ 05, 2011 12:40 pm

Φίλος, βρήκε σε πολύ γνωστό του συνεργείο, GV 5D του 2003 full extra, με 5.500€.

Το πρόβλημα: Στα 100.000km είχε σπάσει η καδένα χρονισμού και τα διέλυσε όλα. Πάει για αλλαγή κινητήρα και μάλιστα τον διαβεβαίωσε ότι θα του βάλει κινητήρα 2.0 αλλά δηλωμένο ως 1.6.

Αυτός του συνεργείου το είχε πάρει από την προηγούμενη κάτοχο (μετά την ζημιά) κοψοχρονιά με την δικαιολογία αυτής της ζημιάς. Αλλά λέει ότι η αλλαγή κινητήρα θα κοστίσει γύρω στα 1.000€ οπότε του το πουλάει 5.500€ μόνο. Ισχύει κάτι τέτοιο?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Re: Πόσο κάνει αλλαγή κινητήρα σε GV 2.0 του 2003?

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Τετ Οκτ 05, 2011 12:56 pm

καλη τιμη ειναι πανο τα 1000 ευρω..
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό grvitara » Τετ Οκτ 05, 2011 3:02 pm

panoshm έγραψε: θα του βάλει κινητήρα 2.0 αλλά δηλωμένο ως 1.6.

Εμένα αυτό δεν μου αρέσει! :snooty: :snooty: :snooty:
Άβαταρ μέλους
grvitara

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Οκτ 05, 2011 3:05 pm

Τι να πω ρε συ Αργύρη... και μένα δεν μου αρέσει αλλά είναι κάτι που κάποιοι μπορούν να το κάνουν και το κάνουν... τι να κάνουμε? :? Απλά το ανέφερα.... Εμένα οι σκέψεις μου σε όλες αυτές τις "ευκολίες" που προσφέρει, είναι ότι ο τύπος προσπαθεί πάση θυσία να το σπρώξει και δεν μου κάθετε καλά... :roll:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τετ Οκτ 05, 2011 7:17 pm

Και οταν ερθει η ωρα να περασει ΚΤΕΟ?
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Οκτ 05, 2011 8:37 pm

H παπαντζα παει συννεφο :hand:

Ουτε να το σκεφτεται, ειπαμε τρωνε χορτο αλλα οχι και καθε μερα :mrgreen: ας παρει ενα απο το Car , τσαμπα ειναι :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τετ Οκτ 05, 2011 11:23 pm

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Και οταν ερθει η ωρα να περασει ΚΤΕΟ?

Ωέο?????? δεν είναι παιχνίδια αυτά, θα την φάει αναδρομικά και όχι μόνο, και μακάρι να είναι και το μόνο πρόβλημα αυτό...κάτι δεν μου πάει γενικά στην όλη ιστορία . καλύτερα να το αποφύγει Πάνο :wink:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό xristos13 » Τετ Οκτ 05, 2011 11:31 pm

θα παρω και εγω μερος στη συζητηση και θα πω καποια πραγματα τα οποια εχω δει....οσον αφορα τον κινητηρα η τιμη ειναι καλη αν ειναι μαζι με τα εργατικα....οσο αφορα το αν ειναι δηλωμενο το μοτερ 1.6 η 2.0 ειναι δικο του προβλημα και ειδικα της τσεπης του....τωρα οσο αφορα το κτεο με λιγο λαδωμα με κανενα γνωστο ολα γινονται εχω δει να περναει μπροστα μου κτεο δηλωμενο 1.6 και να εχει 500 αλογα απανω....δεν ηταν να νοικσεισ το καπο ετριβες τα ματια σου :shock: :shock: :shock: οπως και πολλα αλλα ...τωρα για την τιμη μπορει να εχει αναγκη ο ανθρωπος τα λεφτα και να το σκοτωνει αλλα εδω μιλαμε για τελειως σκοτωμα...δοκιμαστε το ελενξτετο προσεκτικα κ αν του κανει καλοταξιδο...!
Άβαταρ μέλους
xristos13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: yokojama
Suspension: kyb
Name: xristos

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τετ Οκτ 05, 2011 11:34 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Και οταν ερθει η ωρα να περασει ΚΤΕΟ?

Ωέο?????? δεν είναι παιχνίδια αυτά, θα την φάει αναδρομικά και όχι μόνο, και μακάρι να είναι και το μόνο πρόβλημα αυτό...κάτι δεν μου πάει γενικά στην όλη ιστορία . καλύτερα να το αποφύγει Πάνο :wink:

Νικο και Κωστα συμφωνω μαζι σας!! :clap: :clap:
Και στη τελικη ας πληρωσει και κανα χιλιαρικο παραπανω αλλα να εχει το κεφαλι του ησυχο!! Ενα σωρο αμαξια υπαρχουν Πανο,αστο καλυτερα!! :wink:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Οκτ 06, 2011 7:26 am

Αν δεν κάνω λάθος το 5πορτο βγαίνει μονο 2000 κ.ε...Δηλαδή θα βάλει μετ 2000κ.ε και θα δηλώσει οτι έβαλε 1600; :think:

Απο τον αριθμό πλαισίου το ΚΤΕΟ θα δει οτι το αμάξι βγαίνει 2000 και θα έχει τραβήγματα για ¨ψευδή δήλωση¨ με οτι αυτό συνεπάγεται....Είναι κρίμα,το αμάξι δεν θα μπορεί να δηλωθεί έστω κι΄ αν πληρώσει τα όποια προστιμα (ποιος μαντρας θα δώσει βεβαίωση οτι το μοτερ των 2000 είναι 1600 προκειμένου να πάει στο μηχανολογικό).

Γι΄ αυτούς τους λόγους είναι και η τιμή καλή ωστε να φύγει εύκολα το αμάξι.Όπως είπαν και τα παιδιά οι τιμες αγοράς των μετ είναι πλεον εξευτελιστικές...

Απο τη σελίδα του Υ.Μ.Ε

Αρμόδια Υπηρεσία
Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου.

Προϋποθέσεις
1. α.Το καύσιμο, η πραγματική ή η φορολογούμενη ισχύς του νέου κινητήρα να επιτρέπεται από τις, για κάθε περίπτωση, ισχύουσες διατάξεις.
β. Να είναι τεχνικά δυνατή η ασφαλής και λειτουργικά ορθή, σύμφωνα με τις ανάλογες προδιαγραφές και τους κανόνες της τέχνης, τοποθέτηση και συνεργασία του νέου κινητήρα, με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου.*
γ. Ο κυλινδρισμός και η πραγματική ισχύς του νέου κινητήρα θα πρέπει να προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, ή να περιλαμβάνονται μέσα στα όρια κυλινδρισμού και πραγματικής ισχύος που προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής, για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου.*
δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.
ε.Προκειμένου για αυτοκίνητα νέας ή αντιρρυπαντικής τεχνολογίας:
ι.) Το αυτοκίνητο με τονέο κινητήρα πρέπει να παρουσιάζει εκπομπές καυσαερίων ίσες ή μικρότερες από τα αντίστοιχα πρός το νέο κυλινδρισμό του όρια που προβλέπονταν από τις ισχύουσες κατά την ταξινόμηση του οχήματος διατάξεις**
ιι.) Θα αντικατασταθούν, σύμφωνα με έγγραφη συναίνεση του εργοστασίου κατασκευής ή της επισήμου αντιπροσωπίας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής, όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου, που τυχόν επηρεάζονται από το νέο κινητήρα, όπως πέδησης, ανάρτησης, αντιρρύπανσης κ.λ.π, εφόσον στην έγγραφη συναίνεση του εργοστασίου κατασκευής ή της επισήμου αντιπροσωπίας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής, αναγράφονται τέτοιες προυποθέσεις.*
2. Στη περίπτωση αντικατάστασης των κινητήρων, περιλαμβάνεται και η διασκευή των κινητήρων των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, με αντικατάσταση ορισμένων εξαρτημάτων τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κυλινδρισμού του κινητήρα. Η διασκευή αυτή είναι επιτρεπτή.***

3. Επιτρέπεται η διασκευή των κινητήρων των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων με αντικατάσταση ορισμένων εξαρτημάτων τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης ύστερα από έγγραφη συναίνεση του εργοστασίου κατασκευής των αυτοκινήτων ή της επισήμου αντιπροσωπείας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής των αυτοκινήτων. Η ώς άνω διασκευή δε θεωρείται αντικατάσταση του κινητήρα.***

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα
* Με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 διπλωματούχου μηανολόγου μηχανικού ή πτυχιούχου τεχνολόγου
μηχανολόγου μηχανικού
** Με πιστοποιητικό καυσαερίων το οποίο εκδίδεται από εργαστήριο καυσαερίων του ΚΤΕΟ Ελληνικού.
*** Για αυτοκίνητα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας απαιτείται και πιστοποιητικό καυσαερίων από το εργαστήριο καυσαερίων του ΚΤΕΟ Ελληνικού.
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Οκτ 06, 2011 9:51 am

Mastergunner έγραψε:(ποιος μαντρας θα δώσει βεβαίωση οτι το μοτερ των 2000 είναι 1600 προκειμένου να πάει στο μηχανολογικό).
Για να το λέει αυτός που το πουλάει, θα έχει....

Η νομοθεσία αυτή έχει βγει για τα "πειραγμένα" μοτέρ:

Mastergunner έγραψε:γ. Ο κυλινδρισμός και η πραγματική ισχύς του νέου κινητήρα θα πρέπει να προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, ή να περιλαμβάνονται μέσα στα όρια κυλινδρισμού και πραγματικής ισχύος που προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής, για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου.*

* Με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 διπλωματούχου μηανολόγου μηχανικού ή πτυχιούχου τεχνολόγου

Από ότι φαίνεται εδώ, Μιλάει για "μέσα στα όρια", προφανώς να μην βάλει 2.5 ή 3.0 κινητήρα. Δεν απαγορεύει να βάλει 1.6 :think: Το θέμα είναι η ψευδής δήλωση του μηχανικού.... Και πίστεψέ με, η κατακόρυφα φθίνουσα κατάσταση στην κατασκευή έχει φέρει πολλούς μηχανικούς σε τέτοια οικονομική καταστροφή, που πίστεψέ με, θα βρεθούν αυτοί που δεν σκέφτονται "την Τεχνική και τις Επιστήμες" που υπηρετούν και θα την υπογράψουν την δήλωση :evil: :evil:

Το ξέρω ρε παιδιά, ότι είναι παράνομο και ανήθικο αυτό το πράγμα....

Το ερώτημά μου ήταν απλά, αν γίνεται με 1000€ να αντικατασταθεί κινητήρας (με εργατικά), με τον προηγούμενο να έχει καταστραφεί από σπασμένη καδένα.

Μήπως, (δεν ξέρω, μηχανικός αυτοκινήτων δεν είμαι), ξανασπάσει η καδένα :think:
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό xristos13 » Πέμ Οκτ 06, 2011 11:02 am

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εσπασε η καδενα :think: :think: :think: συνηθως εχει εγγυηση εφ ορου ζωης....! :think: :think:
Άβαταρ μέλους
xristos13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: yokojama
Suspension: kyb
Name: xristos

Δημοσίευσηαπό MKB » Πέμ Οκτ 06, 2011 8:24 pm

Εάν το σπάσιμο της καδένας(περίεργο) έγινε σε ταξίδι χρειάζεται έλεγχος στο σαζμάν και στο διαφορικό γιατί εάν έσπασε ενώ έτρεχε το αυτοκίνητο,φρενάρισε με τα γρανάζια την κινηματικής του αλυσίδας(πρώτα διαφορικό και μετά σαζμάν).
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Οκτ 06, 2011 9:00 pm

Η καδένα είναι δύσκολο να σπάσει.Συνήθως,λόγω φθοράς του τεντοτήρα,υπάρχει περίπτωση να πηδήξει δόντι στον εκκεντροφόρο με οτι αυτό συνεπάνεται.Τώρα για το αν μάγκωσε πουθενα και έσπασε είναι μην σου τύχει.....

Για το ΚΤΕΟ...Πηγαίνωντας να δηλώσεις το νεο μοτερ πρέπει να προσκομηστεί παραστατικό αγοράς απο τη μαντρα (για το οτι το μοτερ δεν είναι κλεμενο) και δηλωση μηχανολόγου/μηχανικου οτι τηρεί τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου (δεν ειναι πατεντα).Αν η δηλωση ειναι ψευδή ο μηχανικός ενδέχεται να χάσει την αδεια του και να διωχθεί ποινικά.Για τον δε μαντρα,απο τον αριθμό του κινητηρα φαινεται εαν είναι 16άρης ή 2λιτρος οπότε και να θελει δεν μπορεί να δηλωσει διαφορετικά.

Για την τιμή...Όπως είπε και ο Κυριάκος η τιμή είναι καλή.Απο εκεί και πέρα το θέμα είναι η κατασταση του μοτερ εσωτερικά.Όπως έχει συζητηθεί και σε άλλες ενότητες για το σασμαν έτσι και εδώ δεν ξέρεις τι παίρνεις (αν δεν το ανοίξεις).Συνήθως κάποιοι δίνουν ενα χρόνο εγγύηση αλλά αν βγει μια ζημιά σου λένε οτι ήταν λάθος δικό σου.Αν κάποιος δεν εχει ¨δικό του ανθρωπο¨ η αγορα μοτερ είναι δίκοπο μαχαίρι.
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Πέμ Οκτ 06, 2011 9:23 pm

Εγώ ξέρω ότι υποκυβισμό ή υπερκυβισμό μπορείς να κάνεις σε έναν κινητήρα μέχρι + - 25% :!: (στο ιδιο το μοτέρ) :idea:
Και αυτό γιατί εργοστασιακά αυτοκίνητα με συγκεκριμένο μοτέρ (ίδιο μπλόκ), με την αλλαγή στροφάλου, μπιελών (μεγαλύτερες) κτλ, αλλάζουν και τον κυβισμό του μοτέρ.

Για αλλαγή κινητήρα και μάλιστα μικρότερου κυβισμού, πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο της ίδιας εταιρείας με αυτά τα κυβικά.
Δλδ. για να βάλεις σε GV 2,0 μακρύ, μοτέρ 1,6 πρέπει να υπάρχει GV 1,6 μακρύ, εργοστασιακό της ιδιας εταιρείας.
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Επόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες