Τις προάλλες το βράδυ καθώς περνούσα από υπογειοποιήμενο μέρος της λεωφ. Κιφησσίας κινούμενος στο δεξί ρεύμα, πέρασα πάνω από 2 πρόσφατα εγκαταλελειμμένα κουτάκια με σπρέι για graffiti, τα οποία αφενός ήταν μαύρα και δεν φαινόταν από μακριά, και αφετέρου πλησιάζοντας φαινόταν σαν κουτιά αναψυκτικών. Το αποτέλεσμα, να πατήσω το ένα η και τα δυο και να ακούσω τον κρότο της απότομης αποσυμπίεσης. Λίγο πιο κάτω σταμάτησα να κοιτάξω για ζημιές, κυρίως στα λάστιχα, όπου και κατάλαβα ότι η μόνη ''ζημιά'' είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της κάτω επιφάνειας του αυτοκινήτου έχει βαφεί μαύρο!!! Επίσης και η κάτω γωνία της πόρτας του συνοδηγού (πολύπαθο σημείο). Επείγει λόγος ανησυχίας για την επίδραση του χρώματος στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου; (Η πόρτα καθάρισε με ένα βρεγμένο πανί εύκολα σχετικά.) Αν ναι μπορει καποιος να προτεινει πλυντηριο αυτοκινητων που σηκωνει και πλενει αμαξια απο κατω, γιατι στο δικο μου (βενζιναδικο πισω απο Personal Best Αλιμου, δεν κανω διαφημιση ομως

) αν και άριστο δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάτσει να παρατηρήσω ποτέ αν πλένουν κι από κάτω.