Καλησπέρα σε όλους,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Suzuki Vitara όσο το δυνατόν φθηνότερο αλλά με ABS (δεν γνωρίζω από ποια χρονιά και μετά βγαίνει με ABS ή αν είχε πάντα).
Το χρειάζομαι για πολύ συγκεκριμένη χρήση μιας και για τις καθημερινές διαδρομές έχω άλλο αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο θα κάνει 1 φορά την εβδομάδα ή κάθε 2 εβδομάδες (το πιο πιθανό) μια απόσταση 120χλμ άσφαλτο (πήγαινε-έλα) και περίπου 30χλμ χωματόδρομο (όχι πολύ βατό αλλά ούτε extreme).
Να τονίσω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πως θα είναι εξωτερικά αρκεί να είναι οκ κινητήρας-αναρτήσεις κτλ ώστε αφενός να μην με αφήσει στη μέση του πουθενά και αφετέρου να έχω το κεφάλι μου ήσυχο όσο αυτό είναι εφικτό.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι άκουσα από κάποια πηγή ότι παίζει να αποσύρουν όλα τα παλιά αυτοκίνητα, κάτι σαν την διακοπή της super βενζίνης. Μην αγοράσω κάποιο και σε 1 χρόνο πρέπει να το πετάξω...
Επίσης αν γνωρίζετε που μπορώ να μάθω για τυχόν πράγματα που πρέπει να ψάξω πριν την αγορά του και γενικά περί αξιοπιστίας θα σας ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ