Την Παρασκευή πήγα Εύβοια στην παραλία που είπαμε «Χρυσή Ακτή» που τελικά λεγόταν «Χρυσή Άμμος». Να μην πολυλογώ επειδή δεν μου άρεσε πολύ το μέρος ξεκινάω μετά από το βραδύνω που έφαγα σε μια ταβέρνα εκεί, έφαγα τις χειρότερες παντσέτες που έχω φάει πότε, τόσο μεγάλο ζώο που μάλλον το είχα σφάξει λίγο πριν να πεθάνει. Φεύγω από εκεί και στις 2-3 ξημερώματα φτάνω στη Λίμνη σε μια παραλία με βότσαλα, είχα ποιεί και λίγο, κουρασμένος ήμουνα μου φάνηκε ότι είχαν μπει και άλλη και μπαίνω βάζοντας το κοντό 4L Luck
Μπαίνω αρκετά μέσα γύρο στα 50 μέτρα και επειδή στένεψε η παραλία στρίβω λίγο το τιμόνι και κολλάω. Ακούμπησαν τα σκαλοπάτια στα βότσαλα. Έως τα ξημερώματα με το γρύλλο σηκώνοντας τις ροδές και χέρια σκάβοντας τα βότσαλα και βάζοντας πέτρες από κάτω προσπαθούσα να ξεκολλήσω μα μάταια.
Ήρθαν άλλα 4x4 μα δεν μπορούσαν με τίποτα να μπούνε εκεί. Μετά από πολύ ώρες δούλευε κοντά ένα μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα απ’ αυτά τα μεγάλα μηχανήματα που μετακινούν βάζα με το μεγάλο σκαπτικό που έχουν μπροστά και με πολύ δυσκολία, πατώντας μετακινώντας και ανοίγοντας δρόμο με έβγαλε.
Μετά που βγήκα παρόλο που άλλαξα από το 4L σε κανονικό Η, δεν έσβηνε το σήμα του 4L στα όργανα, προχώρησα μπρος πίσω και μετά έσβησε.
Μετά απ΄ αυτό πρέπει να πάω για έλεγχο; Μήπως έχει πάθει κάτι από κάτω, μπήκα και το καθάριζα από τα βότσαλα
Τι έκανα λάθος ρε παιδιά. Έπρεπε να βάλω το 4L ή όχι;
Πώς ακριβός τα βάζουμε αυτά και πότε. Το λένε οι οδηγίες στο βιβλίο μα εκεί που λένε το αυτοκίνητο μπορεί να είναι σε κίνηση από το Η σε 4Η ποιο κάτω λένε ότι προσοχή όταν αλλάζετε να μην κινούνται οι τροχοί
Σας κούρασα λίγο.....