Φίλε Αντρέα δύσκολο έως ακατόρθωτο. Έχω το ίδιο αμάξι και τραβάω βάρκα και η ιστορία έχει ώς εξής: H βάρκα μου είναι πολυεστερική και συνολικά μαζί με τρειλερ, μηχανές και όλα είναι περιπου 350 - 400 κιλά (βάλε και κάτι παραπάνω με βρεγμένα δίχτυα κλπ συμπράγκαλα). Η γλύστρα έχει χαρακίες κάτω στο μπετό ξέρεις είναι σαν ραβδώσεις και αυτό βοηθάει στην καλύτερη τριβή - πρόσφυση. Χωρίς αργά βγαίνει αλλά το αμάξι νιώθω παίρνει ένα αλφα ζόρι

Ε'ιναι και αρκετά ανηφορική η κλίση της γλύστρας οπότε καταλαβαίνεις.
Μία φορά που λες δοκίμασα να την τραβήξω χωρίς ράμπα απο μια παραλία που δεν έχει γλύστρα αλλά μικρό βότσαλο. Όπως καταλαβαίνεις η απογοήτευση ήτο πλήρης και αδυσώπητη

. Το αμάξι έσκαψε τρελά και επειδή δεν έχουμε αργά μάμησέ τα και άφησέ τα αφού εκεί οι έμπειροι ψαράδες γελάγανε....... και ένα niva μου την έβγαλε με άνεση και μπήκε σχεδόν μέσα στην θάλασσα ο κερατάς.
Σημειωτέον με το παλιό μου βιταράκι του 1991 8βάλβιδο την έβγαζα - ΟΧΙ ΑΝΕΤΑ - αλλά την έβγαζα χάρις στα αργά - πολλή δύναμη φίλε.
Γνώμη μου θα δυσκολευτείς πολύ το βάρος είναι αρκετό, αναλόγως και την κλίση της γλύστρας. Αλλά χωρίς αργά δύσκολο φιλαράκι δύσκολο.....Πώς είναι η γλύστρα σου??? Στην εθνική πάντως τσουλάει άνετα..... Πιστεύω να σε βοήθησα.... πάρε κάτι πιο ελαφρύ να κάνεις δουλειά σου.......