Εχω δοκιμασει πολλα λαδια σε διαφορα αυτοκινητα ,,και ακριβα και μετριας τιμης ,,Δεν εχω καταλαβει ποτε καποια διαφορα τοσο εντονη στην λειτουργια του εκαστοτε μοτερ,,αν μπορω να πω οτι κατι καποτε μου εκανε εντυπωση ειναι πως σε ενα 2λιτρο τουρπο αυτοκινητο χρησιμοποιησα λαδι 0-30 και πηγα ταξιδι ταπα ,,στην επιστροφη κοιταξα τον δεικτη και λαδι δεν υπηρχε

,,να πω ομως οτι το λαδι αυτο δεν ηταν στις προδιαγραφες του κινητηρα,,απλα το εβαλα γιατι ηταν νεο στην αγορα ..
Πιστευω πλεον οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω οτι πανω κατω στα ιδια χαρακτηριστηκα ολα τα λαδια μοιαζουν..
Εγω παντα αλλαζω λαδια το πολυ μεχρι τις 7,000 χιλ το πολυ ομως συνηθως μεχρι τα 5+παντα φιλτρο ,,υπερβολη ;;; μπορει,, ομως θεωρω οτι κραταω το μοτερ καθαρο .
Στο GV που το πηρα μεταχ αλλαξα λαδια ,,και καπακι στα 1000 χιλ ξανααλλαξα,.
Δεν αλλαζω ποτε στα προκαθορισμενα απο την αντιπροσωπεια χιλιομετρα,,,εχω ακουσει και αλλαγη στα 20,000 και παραπανω ,,,

ενας γνωστος αλλαζε στα 20.000 και στην δευτερη αλλαγη του εσπασε ,,το νεο του αποκτημα ,,το τι εγινε στη αντιπροσωπεια δεν λεγετε ,,,και κλασικα ,,δεν το αποδεκτηκαν ,, τραβαγε τα μαλλια του,,σπανιο αλλα εχει συμβει.