Πως να κλείσω τρύπα σε πλαστικό προφυλακτήρα ?

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Πως να κλείσω τρύπα σε πλαστικό προφυλακτήρα ?

Δημοσίευσηαπό giorgosdimitriou » Παρ Ιαν 06, 2012 12:21 am

χαιρετω και παλι ολο το team.ρε παιδια εχω στην πισω γωνια δεξια του προφυλακτηρα γδαρσιμο και σε ενα σημειο εχει μια μικρη τρυπιτσα μεσα στο γδαρσιμο .ειναι μαυρος σκετος.τον εχω βαψει και εγω αρκετες φορες με σπρει μαυρο απλα υπαρχει τιποτα σαν μπαλωμα για να ριξουμε?βρηκα αυτο στο γκουγκλ 3Μ Automix™ Στιγμιαίο Μπάλωμα.εχει δοκιμασει κανεις κατι γενικα?εννοειτε να αποφυγουμε το συνεργειο.
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και Παρ Ιαν 06, 2012 1:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διορθώθηκε ο τίτλος .
Άβαταρ μέλους
giorgosdimitriou
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: MICHELIN SYNCHRONE
cb: Όχι
Name: giorgos

Re: ΜΠΑΛΩΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Παρ Ιαν 06, 2012 1:17 pm

Yπάρχει σετ επισκευής πλαστικών αλλά είναι επαγγελματικό και δεν συμφέρη να το πάρεις...

αν έχεις μεγάλο κολλητήρι ή καμινέτο και μπορείς να ζεστανης πολύ ένα πλακέ κατσαβίδι,
κόψε ένα κομματάκι απο παλιο τάπερ της γυναίκας σου λίγο χοντρό,
(χωρίς να σε πάρει χαμπάρι :mrgreen: ) και αφού καθαρισεις
και τρίψεις καλά τον προφυλακτηρα απο μέσα, βάζεις το κομματάκι πάνω στην τρύπα τα ζεσταινεις μαζί και έχεις κλεισει πρόχειρα την τρύπα! βέβαια θέλει και τριψιμο-στοκάρισμα μετά για να γίνει τέλειο για βάψιμο...
Πρόχειρη λύση που μπορεί να γίνει και μόνιμη, αν πάρεις και ενα πλεκτό συρματάκι (λίγο μεγαλύτερο απο το μπάλωμα) και ζεσταίνοντας το πάνω στο επιπλέον κομμάτι πλαστικό, αυτό θα μπει μέσα και στο μπάλωμα αλλά και στον προφυλακτηρα και θα δέσει η κόληση μόνιμα χωρίς πρόβλημα.
Αν υπάρχει όρεξη όλα γίνονται απλά θέλει χρόνο και κόπο!!
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
cb: Ναι
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Re: ΜΠΑΛΩΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ

Δημοσίευσηαπό harijohn » Παρ Ιαν 06, 2012 1:28 pm

JOHNV6 έγραψε:Yπάρχει σετ επισκευής πλαστικών αλλά είναι επαγγελματικό και δεν συμφέρη να το πάρεις...

αν έχεις μεγάλο κολλητήρι ή καμινέτο και μπορείς να ζεστανης πολύ ένα πλακέ κατσαβίδι,
κόψε ένα κομματάκι απο παλιο τάπερ της γυναίκας σου λίγο χοντρό,
(χωρίς να σε πάρει χαμπάρι :mrgreen: ) και αφού καθαρισεις
και τρίψεις καλά τον προφυλακτηρα απο μέσα, βάζεις το κομματάκι πάνω στην τρύπα τα ζεσταινεις μαζί και έχεις κλεισει πρόχειρα την τρύπα! βέβαια θέλει και τριψιμο-στοκάρισμα μετά για να γίνει τέλειο για βάψιμο...
Πρόχειρη λύση που μπορεί να γίνει και μόνιμη, αν πάρεις και ενα πλεκτό συρματάκι (λίγο μεγαλύτερο απο το μπάλωμα) και ζεσταίνοντας το πάνω στο επιπλέον κομμάτι πλαστικό, αυτό θα μπει μέσα και στο μπάλωμα αλλά και στον προφυλακτηρα και θα δέσει η κόληση μόνιμα χωρίς πρόβλημα.
Αν υπάρχει όρεξη όλα γίνονται απλά θέλει χρόνο και κόπο!!

αγοράζεις και ένα κουτάκι με το χρώμα του αυτοκινήτου και το βάφεις με μια βατονέτα που καθαρίζουν τα αυτιά, καλό είναι να το περάσεις και γυαλιστηκό από πάνω να μην σου ξεβάφει με τα πλυσίματα και είσαι ωραίος, ούτε θα φαίνεται
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Άβαταρ μέλους
harijohn
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: General Grabber AT3
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: ΚΥΒ-MAD
Εργάτης: Όχι

Re: Πως να κλείσω τρύπα σε πλαστικό προφυλακτήρα ?

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Ιαν 06, 2012 1:30 pm

Αν μπορούσες να βρεις λίγο πολυεστέρα από αυτόν που φτιάχνουν τις βάρκες , θα έκανες τη δουλειά σου μια χαρά . Έχεις στο μυαλό σου κάποια τέτοια βιοτεχνία στα μέρη που κινείσαι ? Αν βρείς , βάλε ένα κομματάκι υαλοβάμβακα στην τρύπα και γέμισε με το υλικό που θα σου δώσουν . Είναι 3 συστατικά αν θυμάμαι καλά . Ο πολυεστέρας , ο καταλύτης και ο επιταχυντής . Ίσως στο φτιάξουν επί τόπου σε ένα ποτηράκι και το γεμίσεις πριν ξεραθεί . Μετά τρίβεται και βάφεται μια χαρά . Αρκεί να βρεις κάποιον επαγγελματία που να δουλεύει πολυεστέρα ...

Μετακινήθηκε εδώ από τις ιδιοκατασκευές και βελτιώθηκε ο τίτλος .
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό giorgosdimitriou » Παρ Ιαν 06, 2012 2:11 pm

καλημερα σας παιδια και χρονια πολλα.ειχε ο πατερας μου μια βαρκα και καθομασταν μαζι πριν κανα δυο τρια χρονια και φτιαχναμε το πατωμα που ειχε ραγισει με πολυεστερα και ειχε γινει πολυ γερο.με πινελο θυμαμαι το απλωναμαι.ξερω και απο τρυψιματα κ στοκαρισματα οποτε ελπιζω να τα καταφερω.johnv6 ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαι παντρεμενος ακομα,αν και η κοπελα μου μου εκανε δωρο τα φιμε του βιταρα πριν μια εβδομαδα,οποτε η μανα θα με κυνηγαει μαλλον.στην αρχη αυτο σκεφτηκα για να ειμαι ειλικρινης να βαλλω ενα κομματι πλαστικο πανω και να το λιωσω με καμινετο αλλα φοβομουν μηπως και κανω γκαφα.βρηκα την ψηφιακη μου σημερα που την ειχα χασει τελειως εδω και ενα χρονο.θα βγαλω φωτογραφιες και θα τις ανεβασω να σας το δειξω ολο το αμαξι γιατι τοσο καιρο σας λεω για το ενα για το αλλο και δεν το εχω δειξει ακομα.παντως καθε φορα οτι απορια και αν εχω με καλυπτεται σας ευχαριστω πολυ.
Άβαταρ μέλους
giorgosdimitriou
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: MICHELIN SYNCHRONE
Name: giorgos

Δημοσίευσηαπό grvitara » Σάβ Ιαν 07, 2012 12:49 pm

Ότι χρειαστείς από πολυεστέρα πάντως η πηγή είναι εδώ :arrow: http://www.aandreou.gr/
Άβαταρ μέλους
grvitara
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
Εργάτης: Όχι
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό gvitarapatra » Τρί Ιαν 10, 2012 3:32 pm

grvitara έγραψε:Ότι χρειαστείς από πολυεστέρα πάντως η πηγή είναι εδώ :arrow: http://www.aandreou.gr/

Σωστος!!
Και εαν θελεις να δεις και λιγο πως γινετε, παρε 2 videakia απο ενα φιλαρακι μου το Μανωλη.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=YX-j6s6s21U[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=NQDAA_STRZY[/video]
Στέφανος
gvitarapatra
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Matador izzadar a/t
Suspension: KYB
Name: Στέφανος

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τρί Ιαν 10, 2012 9:18 pm

Nα έχετε υπ' όψην σας οτι ο πολυεστέρας δεν συνεργάζεται και πάρα πολύ καλά με το πλαστικό σε θέμα συγκόλησης και αυτό γιατί απο την στιγμή που θα πολυμεριστή πλήρως ο πολυεστέρας, θα γίνει και άκαμπτος, κάτι αντίθετο απο το πλαστικό του προφυλακτήρα...
Σε αυτές τις περιπτώσεις, γνώμη μου είναι, το υλικό της συγκόλησης ή του γεμίσματος πρέπει να είναι το ίδιο για να υπάρχει σωστή "συνεργασία", και να μην έχουνε σε λίγο καιρό σπασίματα-κρακελαρίσματα και αποκολήσεις!!!
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες