προχτες το βραδυ ειπα να παρω το αμαξι και να κανω καμια βολτουλα στην περιοχη πορτο 9 της κερατεας.σε καποια φαση βλεπω ενα χωματοδρομο αρκετα κακοτραχαλο και λεω δε μπαινω να δω?ελα ομως που μετα την πρωτη στροφη βρεθηκα σε κατηφορο και μαλιστα τοσο στενο που δε μπορουσα να κανω αναστροφη.εμπρος αδιεξοδο!για οπισθεν ουτε λογος αφου ο δρομος ειχε τουλαχιστο 40 μοιρες κλιση.με τα πολλα και μετα απο αμετρητες μανουβρες καταφερνω να γυρισω το αμαξι προσωπο στην ανηφορα.ομως χωρις να το καταλαβω ειχα πεσει σε μια μεγαλη λακουβα -νεροφαγωμα με αποτελεσμα οι εμπρος μου τροχοι να εχουν βρει σε ενα πεζουλι απο απομειναρια μπετου που καποιος μ@λ@κ@ς καποτε ειχε ριξει με τη μπετονιερα.βαζω πρωτη αφηνω συμπλεκτη και εκει παγωσα.ακουγα τα εμπρος λαστιχα να ξυνουν το μπετο και τα πισω να σκαβουν ενελλαξ (λογω esp φανταζομαι) το σαθρο χωμα.το αμαξι δεν κουναγε ρουπι!!σαν ενα αορατο χερι να το σταματουσε.και δευτερη προσπαθεια..τζιφος και τριτη,μου σβηνει.ξαναπροσπαθω-μου ξανασβηνει!!σταματαω,ρουφαω μια γουλια απο το φραπε μου και τοτε μου ερχεται η αναλαμπη να απενεργοποιησω το esp ωστε να μη μου κοβει τους τροχους που ολισθαιναν.ξαναβαζω πρωτη αρχιζω να σκαβω,αρχιζω να βαραω και πυρακια η κατι τετοιο.τελικα συμπλεκταρω ,δινω στροφες αφηνω και.....θαυμα γαμωτο!!!καβαλαω τα εμποδια και φευγω μαγκας και ωραιος...η τουλαχιστον ετσι νομιζα.μπαινοντας ξανα μετα απο 30 μετρα στο ισιωμα μια "μπαρουτομυρωδια" ηρθε να μου προσθεσει μεγαλυτερη λαχταρα απο την πρωτη.προφανως ειχα ζορισει το δισκο μου.λυπημενος πηρα το δρομο της επιστροφης.
ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν νομιζετε οτι εκανα ζημια,πως μπορω να το δω.επισης τι νομιζετε οτι εκανα λαθος στον ολο χειρισμο της καταστασης.θα μπορουσα να ειχα κανει καποιες ενεργειες ωστε να μην αναγκαζομουν να συμπλεκταρω παρατεταμενα?