Το αμάξι έχει περίπου 3600km.
Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά τώρα.
-------------------------------------------
Σε κάθε γέμισμα μηδενίζω και τον χιλιομετρητή και το trip computer του GPS και κάνω πλήρη καταγραφή:
- λίτρα που έβαλα
- χιλιόμετρα που έκανα
- ενδείξεις κατανάλωσης, χρόνων, ταχύτητας και απο trip computer και απο το GPS.
Μερικές λοιπόν παρατηρήσεις
1. Υπάρχει μία απόκλιση περίπου 5km μεταξύ χιλιομετρητή αυτοκινήτου και GPS. Πάντα δείχνει περισσότερα το GPS.
2. Στην κατανάλωση, η δική μου μέτρηση (πόσα λίτρα έβαλα και πόσα χιλιόμετρα έβγαλα) σε σχέση με την ένδειξη του αυτοκινήτου έχουν συνήθως πολύ μικρή απόκλιση. Περίπου 0,4 lt/100km με την μέγιστη απόκλιση να είναι 0.78lt/100km. Με άλλα λόγια μπορούμε να την εμπιστευόμαστε!
3. Το πιο ενδιαφέρον απ'ολα:
Μέση ταχύτητα περίπου 35km/h!!! Και αυτό σε μικτή χρήση εντός-εκτός πόλης.
Εδώ έχουν πολύ ενδιαφέρον οι χρόνοι:
Moving time average : 650min. Δηλαδή το αμάξι κινείται περίπου 11 ώρες.
Stopped time average : 175min. Δηλαδή το αμάξι είναι αναμμένο και σταματημένο περίπου 3 ώρες
Με άλλα λόγια το 20% του χρόνου που χρησιμοποιείται το αμάξι είναι σταματημένο!!!
Δηλαδή αν καταφέρναμε να το κλείνουμε σε κάθε φανάρι, σε κάθε στάση τότε
το 8.5 θα άγγιζε το "θεωρητικό" 7lt/100km, ίσως να κατέβαινε κι άλλο!
Αντέχει άραγε η μπαταρία;;;
Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει κάνει παρόμοιες μετρήσεις. Πάντως οι δικοί μου μέσοι όροι είναι για μία περίοδο 3μηνών με εφτά γεμίσματα (περίπου).
[ενημέρωση στα 7500χιλιόμετρα]
Οπως είπα και σε άλλο thread το τελευταίο γέμισμα έβγαλε διαδρομή με κατανάλωση 8.2 lt/100km (ένδειξη trip computer). Το γέμισα με 51 λίτρα έχοντας κάνει 620km, επιβεβαιώνωντας τον trip computer.
Αμέσως μετά το γέμισμα και τον μηδενισμό του μετρητή για μία μικρή απόσταση περίπου 5-10 χλμ κινήθηκα μέσα στην πόλη. Αποτέλεσμα 14.5. Είχε ενδιαφέρον ότι ο μέσος όρος επιρρεαζόταν πολύ απο το τελευταίο οδήγημα. Οπότε όταν σταμάτησα και περίμενα το τούρμπο για να κρυώσει με αναμένο τον κινητήρα, η μέση κατανάλωση ανέβαινε κάθε περίπου 5 δευτερόλεπτα κατα 0,1. Σταμάτησα λοιπόν με 13.9 και βγήκα απο το αμάξι με 14.5.
Τελος, (αντε πάλι πολύ σας κούρασα), να πω ότι το 8,2 είναι 0,4 πιο κάτω απο τον μέσο όρο των προηγούμενων μηνών που είχα την μπαγκαζιέρα πάνω. Τότε ήμουν στο 8,6. Βέβαια την μπαγκαζιέρα την κατέβασα στα 2/3 περίπου του ντεπόζιτου οπότε περιμένω ότι θα πέσει λίγο ακόμα.
[ενημέρωση στα περίπου 8000χλμ - χωρίς μπαγκαζιέρα]
Συνοψη των παραπάνω :
Αρχική κατανάλωση (3500χλμ) : 8.5
Με την μπαγκαζιέρα (7000χλμ) : 8.6
Μετά απο 8000χλμ και χωρίς την μπαγκαζίερα 7.7lt/100km.
Θα έκλεινα με 7.6 αλλά λίγο μια ώρα εκτός δρόμου και κάποιες βόλτες που το πάτησα λίγο το ανέβασαν σε 7.7.
Τελικά η μπαγκαζιέρα ανεβάζει αισθητά την κατανάλωση (8,6 -> 7.7).
Εδώ η φώτο λίγο πριν το γεμίσω:

Δεν φαίνεται καλά, αλλά ο δείκτης του ντεπόζιτου απέχει αρκετά απο την κάτω γραμμή. Υπολογίζω ότι θα έκανα περίπου 690χλμ.
Επίσης, πράγματι όταν ο δείκτης ήταν στην μέση, είχα κάνει 400χλμ. (395 για την ακρίβεια).
Τέλος, το γέμισα με 46lt (615.3) που αν κάνει κάποιος τις πράξεις βγαίνει 7,4lt/100km, αλλά μάλλον ο προηγούμενος είχε βάλει περίπου 1.5 λίτρο ακόμα.
Νομίζω ότι εδώ θα σταματήσουν οι ενημερώσεις για την κατανάλωση... Πιάσαμε πάτο!
[update 35000 χλμ]
7.7λτ/100χλμ με :
- aircondition (εξω 30+ μέσα στους 24)
- μπαγκαζιερα
- 4 ενήλικες μέσα
- οικονομική οδήγηση, αλλά στους ίδιους χρόνους που την έκανα και παλιότερα.
Υπάρχει μία υποψία να ευθύνεται το βελτιωτικό. Περισσότερα στο σχετικό thread.
[update 98000 χλμ]
Λοιπόν, αυτό έχει ενδιαφέρον.
Ολες οι παραπάνω μετρήσεις εχουν γίνει εντός Κρήτης.
Ετυχε και πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι βόρεια ελλάδα και απλά αναφέρω:
Με μπαγκαζιέρα, φορτωμένος και ταχύτητα 110-120 έβγαλα μέση κατανάλωση το Αθήνα Θεσσαλονική: 9λίτρα/100χλμ. Στρογγυλά.
Στην επιστροφή, το δούλεψα λίγο πιο χαλαρά, ταχύτητες 100-110 και έριξα την κατανάλωση στο 8.4λτ/100χλμ.
Επίσης είχα την ευκαιρία να οδηγήσω για πρωτη φορά στην Αθήνα.
Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να πετύχει κανείς τις καταναλώσεις που έχω εδώ στην Κρήτη (6.5-8 λίτρα/100χλμ) στην Αθήνα....
Μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να έχει κανείς 8.5-9 λόγω του τρόπου που είναι αναγκασμένος να οδηγεί....