κατά καιρούς είχα διαρροές στον κινητήρα....που ενίοτε εξαφανιζοντουσαν μόνες τους...
σε εμενα, στο τελευταιο σερβις πριν 8000 κμ διαπιστωθηκε οτι δεν ειχα πλεον διαρροη ...τωρα τι εγινε πως εγινε και γιατι εγινε να σου πω την αληθεια δεν το εψαξα σημασια εχει οτι δεν εχω διαρροη αυτη την στιγμη...σε 800 κμ παω για σερβις στα 108000 κμ...θα το ξανακοιταξω και θα σας πω
αλλοτε επιστρεφαν μονες τους..
γεια σας και παλι...αξιωθηκα τελικα να παω να αλλαξω λαδια...
εκπληξη...η διαρροη επεστρεψε...φαινετε οτι δεν του πανε τα καλοκαιρια...και η προηγουμενη διαρροη καλοκαιρι ητανε....
και τι διαρροη...!!! πρεπει να χανω απο δυο μεριες...μια απο το μπροστινο διαφορικο και μια πανω απο την μηχανη...χαμος...
αρχισαμε τα γνωστα...ο μηχανικος μου ειπε να παω να πλυνω μηχανη κλπ κλπ...
και του λεω...αλλαξε μου τα λαδια...οταν θα αρχισει να γινεταιενοχλητικο ως προς την συμπληρωση τοτε θα ερθω....
που ξερεις...μπορει να σταματησει ξανα...
αν αν αν και υποπτευομαι κατι που ομως ειναι ακραιο...
μπορει να παιζει ρολο και το λαδι?? και τις δυο φορες που εχασα λαδι ηταν οταν μου αλλαξανε τυπο λαδιου...
μαλιστα οπως και την προηγουμενη ετσι και τωρα μου βαζουν helix diesel ultra ab-l 5-30 μερσεντες μπενζ....
εσεις τι λαδια σας βαζουν στην αντιπροσωπεια?? διοτι υποψην και εγω στην αντιπροσωπεια αλλαζω τα λαδια
110000 πλεον
άλλες φορές "εντόπιζαν" την αιτία και επισκευαζοταν με το ανάλογο αντάλλαγμα...
τον τελευταίο καιρό είπα να δώσω μια ευκαιρία στην επίσημη αντιπροσωπεία εφόσον αλλαξε αντιπρόσωπο και συνεργείο, και είπα να κάνω το σέρβις εκεί...
αφού λοιπόν έγινε το σέρβις ο τεχνικός μου παραπονέθηκε ότι το φίλτρο λαδιού ήταν ιδιαίτερα σφιγμένο και οτι το έβγαλε πολύ δύσκολα...βέβαια παρατήρησε το γεγονός οτι δεν ηταν γνήσιο το φιλτρο(το ηξερα αλλωστε μιας και ειχα πολυ καιρο να κανω σερβις σε επισημη αντιπροσωπεια)...πηρα το αυτοκινητο και ολα καλα..
μεχρι που χθες παρατηρησα λαδια στο γκαραζ...και μαλιστα μεγαλη διαρροη..
βουρ στην αντιπροσωπεια οπου μετα απο εκτενη ελεγχο διαπιστωθηκε οτι η διαρροη ηταν απο το φιλτρο λαδιου..πως????
καποιος μακακας ειτε απο την πρωτη αντιπροσωπεια που πηγαινα η απο το πρωτο ανεπίσημο συνεργειο που το πηγα...επειδη δεν εβγαινε χρησιμοποιησε κατσαβιδι και σφυρι..με αποτελεσμα να πληγωσει την βαση του φιλτρου...ο λογος που καποιες φορες ειχα διαρροες και καποιες οχι, εξαρτιοταν απο το ποσο εσφιγγαν το φιλτρο στην πληγωμενη βαση...
η καινουργια αντιπροσωπεια χωρις να ξερει τιποτα εσφιξε στο προβλεπομενο το φιλτρο με αποτελεσμα να αρχισει η διαρροη....
τι μελλει γενεσθε?? καινουργιο ανταλλακτικο 350 ευρω...

κοιταω μην το βρω after market η μεταχειρισμενο...εννοειτε οτι οποιος εχει καποια ακρη μου το λεει απευθειας διοτι 350 δεν....
οσο αφορα το ολο σκηνικο..απο που να αρχισω....απο την βλακεια αυτου που εκανε την βλαβη , ή την απατεωνια ολων αυτων που "επισκευαζαν" την βλαβη..

τι να πω..τα συμπερασματα δικα σας..απλα οποιος εχει κατι να πει σχετικα με μεταχειρισμνο η after market ανταλλακτικο παρακαλω ας μου στειλει ενα pm
υγ..να δινω λεφτα για βλαβες τετοιες , οταν ξερω οτι μπροστα μου λογω φυσιολογικης φθορας εχω δισκο πλατω κλπ κλπ...