σε εμενα, στο τελευταιο σερβις πριν 8000 κμ διαπιστωθηκε οτι δεν ειχα πλεον διαρροη

...τωρα τι εγινε πως εγινε και γιατι εγινε να σου πω την αληθεια δεν το εψαξα

σημασια εχει οτι δεν εχω διαρροη αυτη την στιγμη...σε 800 κμ παω για σερβις στα 108000 κμ...θα το ξανακοιταξω και θα σας πω :!
γεια σας και παλι...αξιωθηκα τελικα να παω να αλλαξω λαδια...
εκπληξη...η διαρροη επεστρεψε...φαινετε οτι δεν του πανε τα καλοκαιρια...και η προηγουμενη διαρροη καλοκαιρι ητανε....
και τι διαρροη...!!! πρεπει να χανω απο δυο μεριες...μια απο το μπροστινο διαφορικο και μια πανω απο την μηχανη...χαμος...
αρχισαμε τα γνωστα...ο μηχανικος μου ειπε να παω να πλυνω μηχανη κλπ κλπ...
και του λεω...αλλαξε μου τα λαδια...οταν θα αρχισει να γινεταιενοχλητικο ως προς την συμπληρωση τοτε θα ερθω....
που ξερεις...μπορει να σταματησει ξανα...
αν αν αν και υποπτευομαι κατι που ομως ειναι ακραιο...
μπορει να παιζει ρολο και το λαδι?? και τις δυο φορες που εχασα λαδι ηταν οταν μου αλλαξανε τυπο λαδιου...
μαλιστα οπως και την προηγουμενη ετσι και τωρα μου βαζουν helix diesel ultra ab-l 5-30 μερσεντες μπενζ....
εσεις τι λαδια σας βαζουν στην αντιπροσωπεια?? διοτι υποψην και εγω στην αντιπροσωπεια αλλαζω τα λαδια
110000 πλεον
εκανα την δευτερη αποπειρα να φυγω απο την αντιπροσωπεια...η πρωτη δεν μου ειχε βγει σε καλο.....
πηγα σε ενα συνεργειο στην πατρα οπου ειχε παει φιλος με πετρελαιο cherokee και πολυ μυρμυρης...οταν δε μου ειπε ποσο τιμιος μαστορας ηταν ο συγκεκριμενος, επιβεβαιωσε οσους με ειχαν προτεψει να παω εκει...
αναφορα δεν θα κανω ακομα μεχρι να ειμαι σιγουρος για τα αποτελεσματα..
απλα να σας πω τι εκανα στο σερβις των 117000κμ
αλλαξε τακακια μιας και τις μανα του τα τακακια ειχα γινει πετρα και παρειγαν πολυ θορυβο
αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου και αερος
εκανε γενικο τσεκαπ στο αυτοκινητο..
εσφιξε οτι ηταν ξελασκαρισμενο...
εφτιαξε τον αεραγωγο ο οποιος δεν δουλευε
με ενημερωσε οτι σε λιγο καιρο θελω ακρομπαρα...αλλα θα τα αλλαξουμε με την πρεσσα οταν ερθει η ωρα
εβαλα πολυ καλα λαδια με 19ε το λιτρο της shell extra ultra acea c3 a3 klp klp
και εντοπισε την διαρροη λαδιων που ηταν ενα απλο σφιξιμο σε κολαρο
να σας πω οτι τακακια και φιλτρο λαδιου εβαλα ιμιτασιον
το φιλτρο το πηρα απο την ρενω και οχι απο την σουζουκι..ακριβως το ιδιο φιλτρο με καλυτερες προδιαγραφες και διπλη βαλβιδα(λογια του μαστορα)
κοστος 200 ευρω ολα
ηταν η πρωτη φορα που εφυγα χαμογελαστος απο συνεργειο και οχι αγχωμενος
θα δειξει...