kaliakouda έγραψε:ChristosJP έγραψε:παιδες φιλοι Τετρατροχε και Gmak,
Οσο για το οτι μιλαω εκ του ασφαλους, επαναλαμβανω οτι εγω εν γνωση μου πηρα βενζινη και μαλιστα εν μεσω κρισης, με τα γνωστα τελη που σε σφαζουν. Οποτε εγω μιλαω εκ του ασφαλους, ναι, αλλα φροντισα να μαθω πριν αγορασω.
Όσο και αν συμφωνώ μαζί σου στα υπόλοιπα Χρήστο περί ρύπων, σε αυτό διαφωνώ κάθετα!!!![]()
Συγκεκριμένα εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς εδώ, όταν οι παραπάνω 2 φίλοι πήραν το diesel γιατί ζουν στην επαρχία όπου και επιτρεπόταν ενόσω απαγορευόταν στην Αθήνα, αυτά περί ρημαδοDPF εδώ μέσα τα πρωτακούσαμε και τα προβλήματα που δημιουργεί και βγήκαν στην πορεία, αυτά που γράφονταν εδώ μέσα τα έμαθαν πολύ αργότερα στην αγορά!!!!
Ας μην κάνουμε λοιπόν τους γνώστες εκ των υστέρων.
Φυσικά σου βγάζω το καπέλλο που διάλεξες την βενζίνα, αλλά έμαθες εκ των υστέρων γιατί μπορούσες και διάβασες,ας μην παίζουμε την κολοκυθιά μεταξύ μας
Αν το 2007 που το πήρα ζούσα επαρχία το diesel θα είχα πάρει κι εγώ, τώρα με αυτά που μαθαίνουμε σε καμμία περίπτωση
Τις συμβουλές σου καλύτερα να τις απευθύνεις σε σημερινούς αγοραστές κίνησης πόλεων, οι δύο παραπάνω έχουν μοντέλο 2006-7
Και κάπου εδώ ας το λήξουμε αφού το θέμα πλέον έχει συζητηθεί κατά κόρον και έχει αρχίσει και κουράζει!!
Γιωργο νομιζω δεν διαβασες πολυ προσεχτικα αυτα που εγραψα. Συγκεκριμενα αυτα που λες παραπανω τα τονισα για τους νεους αγοραστες. Για αυτο και προτεινα να ενημερωνονται οι υποψηφιοι καλα και προτεινα κ στους κατοχους να λενε ολη την αληθεια. Επιπλεον δεν αναφερθηκα μονο στα 2 παιδια, για αυτο και τονισα εξαρχης οτι δεν θελω να με παρεξηγησουν, αλλα με αφορμη των σχολιων τους εξεφρασα την αποψη μου. Αλλωστε ουτε ξερω ποτε πηραν τα αυτοκινητα. Θα μπορουσαν να εχουν μοντελα του 2007 και να τα αγορασαν μεταχειρισμενα το 2013. Οποτε δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενους κατοχους,αλλα κυριως σε υποψηφιους αγοραστες.
Οσο για την επιλογη μου, προσωπικα θα θελα να τονισω οτι δε βασιστηκε στις εντος του φορουμ πληροφοριες, αλλα σε αλλες πηγες. Τα προβληματα του ντιζελ δεν αφορουν μονο αυτο το μοντελο, αλλα ολα τα αυτοκινητα ολων των εταιριων που χρησιμοποιουνται σε πολεις. Δεν θελω να το παιξω εξυπνος, θελω να ενημερωσω οσο μπορω αυτους που παραπληροφορουνται.
Σορρυ για τα μεγαλα ποστ. Σκοπος τους ηταν η ενημερωση και μονο νεων υποψηφιων αγοραστων.
Ευχαριστω που με διαβασατε προσεχτικα!
Υγ. Αν εμενα επαρχια θα επαιρνα μαλλον ντιζελ, γιατι εκει με προσοχη και σωστη χρηση δεν θα ειχες θεμα.