KiNG έγραψε:βρήκα τουλάχιστον 3-4 κλειδωμένα θέματα με ερωτησεις για dpf χωρίς καμία απάντηση και βοήθεια. Μόνο με εντολές... κανε αυτό κανε εκείνο διάβασε αυτό οι κανόνες το φορουμ...
Ακριβώς! Γιατί σε αυτόν τον χώρο εμείς δεν επιτρέπουμε να δίνονται οδηγίες πως να αφαιρέσει κάποιος το DPF
KiNG έγραψε:το Google στην αναζήτηση για dpf βγάζει αυτό το φόρουμ.
Έτσι μπήκα εγώ εδώ μέσα να βρω πληροφορίες, να ανταλλάξω εμπειρίες με άλλους παθόντες ιδιοκτήτες diesel Που στην Ελλάδα δεν είναι και πολλοί...
Ούτε εγώ αλλά ούτε και οι υπόλοιποι που ανοίξανε ολα αυτά τα θεματα που κλειδώσατε δεν θα έρθουμε σε συναντήσεις να σας γνωρίσουμε
Ούτε θα συμμετάσχω σε άλλη συζήτηση γιατί δεν έχω vitara...
Άποψή μου είναι οτι 1-2-10 που μπήκανε μέσα να βρούνε πληροφορίες για κάτι πολύ συγκεκριμένο και όχι συχνό τους αντιμετωπίζετε επιθετικά...
Θα έπρεπε να έχετε ανεκτικότητα ως προς τους κανόνες του φόρουμ σε αυτή την περίπτωση....
Και όποιος δηλαδή βρίσκει στο Google αποτέλεσμα από τον ιστότοπό μας, νομίζεις ότι μπορεί να γίνεται μέλος και να αρχίζει να γράφει ότι θέλει??? Σαν επισκέπτης και not registered user μπορεί να διαβάσει όλο το φόρουμ και να αντλήσει πληροφορίες.... και το αφήσαμε αυτό γιατί σεβόμαστε όσους δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία να εγγράφονται και να γίνονται μέλη... Όποιος όμως θέλει να γίνει μέλος, ΠΡΕΠΕΙ να έχει Vitara και να συμμορφώνεται με τους κανόνες αυτού του χώρου
KiNG έγραψε:Ρε φίλε το ξέρω οτι είναι παράνομο
Και περιμένεις από εμάς να γίνουμε και εμείς παράνομοι?
KiNG έγραψε:Αμα η διαχείρηση αποφάσισε ασ το υλοποιήσει κιόλας...
Αν διαβάζοντας το φόρουμ είδες ότι μας ξέφυγε κάποια συζήτηση και αφήσαμε κάποιον να γράψει για οδηγίες πως να το αφαιρέσει, είναι γιατί απλά μας ξέφυγε.... η Ομάδα Διαχείρισης του φόρουμ εκτελεί τα καθήκοντά της αφιλοκερδώς μόνο και μόνο για το χόμπι της, η σελίδα δεν έχει έσοδα, ούτε εμείς..... ΑΡΑ δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός φιλαράκι....
KiNG έγραψε:Το ξέρω οτι ειναι για κατόχους βιταρα, δεν εχω... ε και? απαγορέυεται να μπουμε να διαβάσουμε για τεχνικά θέματα?
Να διαβάσεις σαν επισκέπτης μπορείς, να γραφτείς μέλος όμως, όχι! Τους λόγους στους εξήγησα παραπάνω
KiNG έγραψε:οταν εκανα register έβγαλε επιλογές μόνο για βιταρα... δεν κορόιδεψα κανέναν το έγραψα οτι δεν εχω βιταρα...
Το ότι δεν βρήκες μοντέλο άλλο εκτός από Vitara δεν σου έκανε "κλικ"?
KiNG έγραψε:Και βεβαία επιβεβαιώνεις ότι έγραψα για την αφιλόξενη και επιθετική συμπεριφορά....
Πες το όπως θες

Υπάρχουν άλλα φόρουμ με το αμάξι σου, μπες εκεί και ζήτα ότι βοήθεια θες, θα λάβεις απαντήσεις από ανθρώπους που ξέρουν το αμάξι σου
KiNG έγραψε:Φίλε μου καταλαβαίνω τι λες και ξέρω πως λειτουργούν τα φόρουμ αλλά δεν είμαι μέλος ουτε θελω να γίνω, είμαι επισκέπτης ....
Αφού ξέρεις πως δουλεύουν τα φόρουμ, τότε ξέρεις πολύ καλά την συνέχεια...
Καλή συνέχεια