Kabas270 έγραψε:Ακριβώς όπως στα είπε είναι απλά είναι λίγο υπερβολικές οι τιμές που σου είπε Ναι έχω φέρει εάν θες στείλε μου ένα πμ να στα πω αναλυτικά ότι χρειάζεσαι
Δεν μπορώ να στείλω πμ λογω οτι είμαι νεο μελος. οτι θες να μου πει στειλτω μου πμ πχ τελωνειο κοστος, τι ευρο εφερες4-5? Απο που; πληρωνεις κατι εξτρα στο τελωνειο για ηλοιροφες κλπ;αλλιως πες μου τηλ σε πμ αν βαριέσαι να γράψεις κσι σε παιρνω. Ευχαριστώ.
Kabas270 έγραψε:Ακριβώς όπως στα είπε είναι απλά είναι λίγο υπερβολικές οι τιμές που σου είπε Ναι έχω φέρει εάν θες στείλε μου ένα πμ να στα πω αναλυτικά ότι χρειάζεσαι
Δεν μπορώ να στείλω πμ λογω οτι είμαι νεο μελος. οτι θες να μου πει στειλτω μου πμ πχ τελωνειο κοστος, τι ευρο εφερες4-5? Απο που; πληρωνεις κατι εξτρα στο τελωνειο για ηλοιροφες κλπ;αλλιως πες μου τηλ σε πμ αν βαριέσαι να γράψεις κσι σε παιρνω. Ευχαριστώ.
Γεια σας και από εμένα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα μιας και καλύτερη απάντηση από ανθρώπους που έχουν ήδη αυτό που ψάχνω δεν θα βρω...σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω ένα Grand Vitara 2007-8 1900 cc diesel θα ήθελα να μου διατυπώσετε τα αρνητικά και τα θετικά αυτής της αγοράς αν κάνω σωστά στην επιλογή μιας και ψάχνω ένα πετρελαιοκινητο τζιπ με όχι πολλά έξοδα σε φόρους καύσιμα κτλ. Αλλά με ένα σταθερό και καλό αμάξωμα και κινητήρα!καθε βοήθεια καλοδεχούμενη...ευχαριστώ πολύ!
Μιας και ο φίλος Γιώργος έγραψε τα δέοντα στην ενότητα νέων μελών και , μετέφερα το θέμα του εδώ, στο πρόσφατο του trifona, προς μελέτη και... συνέχεια κουβέντας!
Για το αυτοκίνητο που είναι στην Βούλα το επισκέφθηκα την προηγούμενη βδομάδα ο πωλητής μου είπε ότι είναι εισαγωγής με περισσότερα χλμ από ότι γράφουν και το είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση σε μια γωνία του μαγαζιού παρατημένο,επειδή το είχε πολύ καιρό εκεί μου είπε το έχει βάλει τόσο χαμηλά για να το διώξει! Μέσα δεν μου άνοιξε να το δώ!τεσπα είδα ένα ακόμα στο νέο Ηράκλειο αττικης,το αυτοκίνητο φαινόταν κούκλα από κοντά είχε κάποια χτυπηματακια τπτ σοβαρό όμως είχε πολλές σκουριασμενες βιδες γενικά είναι γαλλικό μου είπε,πιστεύω πως έχει πολλά παρά πάνω από τα χλμ που γράφουν μια και ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος και έτρεχε και λίγο λαδακι από κάτω (αυτό μπορεί και να μην λέει τπτ) το μηχανάκι του δούλευε καλά ακουστικά πάντως!Αυτά είδα εγώ από τα δυο αμάξια που υπήρχαν στο car. Οποίος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει!
Πέππας Γιώργος έγραψε:Για το αυτοκίνητο που είναι στην Βούλα το επισκέφθηκα την προηγούμενη βδομάδα ο πωλητής μου είπε ότι είναι εισαγωγής με περισσότερα χλμ από ότι γράφουν και το είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση σε μια γωνία του μαγαζιού παρατημένο,επειδή το είχε πολύ καιρό εκεί μου είπε το έχει βάλει τόσο χαμηλά για να το διώξει!Μέσα δεν μου άνοιξε να το δώ!τεσπα είδα ένα ακόμα στο νέο Ηράκλειο αττικης,το αυτοκίνητο φαινόταν κούκλα από κοντά είχε κάποια χτυπηματακια τπτ σοβαρό όμως είχε πολλές σκουριασμενες βιδες γενικά είναι γαλλικό μου είπε,πιστεύω πως έχει πολλά παρά πάνω από τα χλμ που γράφουν μια και ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος και έτρεχε και λίγο λαδακι από κάτω (αυτό μπορεί και να μην λέει τπτ) το μηχανάκι του δούλευε καλά ακουστικά πάντως!Αυτά είδα εγώ από τα δυο αμάξια που υπήρχαν στο car. Οποίος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει!
Τα χειρότερα που έχω ακούσει ποτέ μου.... Ψάξου κι άλλο
Δεν παίζουν πολλά και είναι δύσκολη αγορά αυτού του αυτοκινήτου,αυτά τα ανέφερα γιατί είδα παραπάνω να έχουν βάλει το ένα σαν επισήμανση για να το τσεκάρουν ...
Πέππας Γιώργος έγραψε:Για το αυτοκίνητο που είναι στην Βούλα το επισκέφθηκα την προηγούμενη βδομάδα ο πωλητής μου είπε ότι είναι εισαγωγής με περισσότερα χλμ από ότι γράφουν και το είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση σε μια γωνία του μαγαζιού παρατημένο,επειδή το είχε πολύ καιρό εκεί μου είπε το έχει βάλει τόσο χαμηλά για να το διώξει!Μέσα δεν μου άνοιξε να το δώ!τεσπα είδα ένα ακόμα στο νέο Ηράκλειο αττικης,το αυτοκίνητο φαινόταν κούκλα από κοντά είχε κάποια χτυπηματακια τπτ σοβαρό όμως είχε πολλές σκουριασμενες βιδες γενικά είναι γαλλικό μου είπε,πιστεύω πως έχει πολλά παρά πάνω από τα χλμ που γράφουν μια και ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος και έτρεχε και λίγο λαδακι από κάτω (αυτό μπορεί και να μην λέει τπτ) το μηχανάκι του δούλευε καλά ακουστικά πάντως!Αυτά είδα εγώ από τα δυο αμάξια που υπήρχαν στο car. Οποίος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει!
Τα χειρότερα που έχω ακούσει ποτέ μου.... Ψάξου κι άλλο
Με τοσες μακακιες που ειπαι αυτος ποιος θα το αγορασει Ρε μηπως εχει τιποτα λιρες κρυμμενες μεσα και θελει να το αδειασει πρωτα
Εγω θα ελεγα αν δεν χρειαζεσαι το αργά, τότε να πας για κατι πιο ...του δρόμου. Ειδικά αν εχεις πιτσιρικια, το tiguan θα σου κανει πιο ξεκούραστο ταξίδι και θα εχεις καλυτερη ποιότητα κατασκευης. (Εγω εχω το vitara και ενα crv, απέχουν ετη φωτός μεταξύ τους ως αυτοκινητα, ασχετα πόσο όμοια μοιάζουν, και ειναι και τα δύο ...γιαπωνεζικα, πόσο μαλλον να το συγκρίνεις με ευρωπαικό)
Αντώνη μου αρέσει πολύ αυτό το αμάξι αλλά θα το έπαιρνα μόνο diesel αν αξίζει φυσικά!δεν ξέρω αν σου φανεί περίεργο μου αρέσει πιο πολύ κ από το τιγκουαν!τι να πω φάνηκε πολύ αδιάφορος ο πωλητής κ από ότι κατάλαβα το επιβεβαίωσε και ένα παιδί πριν από εμένα που μίλησε μαζί του τηλεφωνικά.δυσκολα τα πράγματα!θα περιμένω όμως από κάποιους που ήδη τα έχουν να μου πουν την άποψη τους!
Αν αγόραζα τώρα (5 χρόνια και 94000χλμ που το έχω) παλι το ίδιο θα αγόραζα. Αλλα κάνε ένα search στο φόρουμ θα βρεις πολύ πληροφορία. Για παράδειγμα πριν λίγο καιρό είχα γράψει αυτό.
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009 King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar 8.5lt/100km, 180.000 km http://ych.gr