Καλησπέρα σε όλους!
Συγχαρητήρια στους διαχειριστές και σε όλα τα μέλη για την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια!! Παρακολουθώ το forum καιρό αλλά πριν μια εβδομάδα απέκτησα ξανά NV και αποφάσισα να κάνω την εγγραφή μου. Είχα από το 2019 έως το 2023 ένα NV 1.000 cc AllGrip και αποφάσισα να επιστρέψω ξανά σε Vitara και πήρα στα χέρια μου πριν μια εβδομάδα ένα 1.400cc mild hybrid all grip του 2021. Μπαίνοντας ξανά σε Vitara μετά από 2 χρόνια διάλλειμα ήταν σαν να επιστρέφω σπίτι μου!!
Ήθελα την άποψη σας για τα ελαστικά γιατί σε αυτό το διάλλειμα από το Vitara είχα βάλει στο αυτοκίνητο που οδηγούσα τα Falken Wildpeak AT3WA με τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καθώς δεν υπάρχει αυτό το ελαστικό σε 215/55r17 είμαι σε δίλλημα αν είναι καλύτερο να βάλω την διάσταση 215/60r17 ή αν αυτή η αλλαγή στη διάσταση δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και καλύτερο είναι να βρω κάποιο αντίστοιχο ελαστικό στη κανονική διάσταση (τύπου cooper discoverer που είναι δυσεύρετο ή κάποιο άλλο αν υπάρχει σε αυτή διάσταση). Ποια είναι η άποψη σας για αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή και για το χρόνο σας!
Κωνσταντίνος από Αθήνα