Είμαι ο Βαγγέλης απο Πάτρα κι εδώ κ πολλά χρόνια (δε θυμάμαι πόσα...) παρακολουθώ το πολυ καλο vitaraclub μιας και το Grand Vitara ήταν παντα μια μεγάλη αγάπη κ με απασχολούσε ως αγορά!
Η πορεία μου στη 4κινηση ξεκίνησε το 2002 προκειμενου να εξερευνησουμε τους πανεμορφους ορεινους ογκους με ενα Lada Niva και μετα κατά σειρά: Grand Vitara 1.6 3d, Kia Sportage 2.0 diesel. Μετα ασχολήθηκα μετα μανίας με το ψαροντούφεκο κι έτσι το βουνό κόπηκε και πήγα σε πιο ασφαλτινες επιλογές οι οποίες πλεον τραβούσαν κ το φουσκωτό. Η συνέχεια ηταν με : Seat Altea Freetrack 2.0 και μετα μεταχειρισμενα Forester 2.0 MY2007, Forester 2.5xt MY2004.
Το Νοέμβριο έδωσα(με δυσκολία μπορω να πω) το Φορυ και περίμενα να βρω μια πολύ καλη ευκαιρία για NGV ή Forester 2.0 MY2008 μιας και ήθελα λίγο καλυτερους χώρους. Αυτό που ονειρευόμουν ηταν το NGV 2.4 γιατί ήμουν σίγουρος οτι θα μου φαινόταν κούτσουρο το 2λιτρο ή τουλάχιστον να ηταν το Facelift 2λιτρο... Το 2.4 όμως ηταν σε αισθητά υψηλότερες τιμες απο το budget μου
Τελικά το όνειρο βγήκε αληθινό και αναγνωρισα άμεσα μια ευκαιρία η οποία αφορούσε το NGV 2.4 MY 2011(άδεια 22/12/2011) φουλ εξοπλισμένο, με περασμένο υγραέριο πριν κάνα χρονο(σκοπεύω να το καταργησω), ενημερωμενο βιβλιο σερβις και σε εξαιρετική κατάσταση!!!

Ακόμη δυσκολευομαι να το συνειδητοποιησω...
Πάω για διάβασμα!!!!
Καλώς σας βρήκα!!!