από apostolos73 » Τρί Μαρ 08, 2011 5:25 pm
Χαιρετω και θελω να συγχαρω απαντες για την προσπαθεια που εχετε κανει για το vitaraclub.gr!!!
Προφανως με λενε Αποστολο, ειμαι 37 ετων και μενω Πασαλιμανι. Εχω το NGV 1.6 μοντελο '06 με το οποιο εχω κανει 42.000 εκ των οποιων το 80% ειναι εκτος δρομου μιας και εχω και εταιρικο αυτ/το. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το αυτ/το και ειδικα απο τη στιγμη που το ψηλωσα 3 ποντους (Mad + Kayaba). Επίσης αφαιρεσα το αθλιο καζανακι της εξατμισης που ειχα βαρεθει να μαζευω σε καθε λακουβα, και το αντικατεστησα με ενα που ουτε καν φαινεται. Από λασχτχα φοραω τα Goodyear Wrangler ST/SA απο τα οποια ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Στους "κακους τους δρομους" πηγαινω με αρκετους φιλους απο το '06 που πηρα το αυτ/το και αγαπημενες μας διαδρομες ειναι το Καντηλι στην Ευβοια, η Ζηρεια, το Καλλιδρομο και απο κοντινες διαδρομες Θηβα, Αυλωνα και Κρυονερι. Πολυ θα χαρω να γνωριστουμε και απο κοντα και να ακολουθησω κι εγω στις εξορμησεις που κανετε.
Οταν δεν εχει λασπες χιονια και υγρασιες, ειμαι και παλι στα βουνα με ενα Ζ1000....παλι Καντηλι αλλα απο τον "καλο" τον δρομο για στριψιμο.
Και παλι συγχαρητηρια για το αψογο αποτελεσμα!!!