από _Andreas_ » Πέμ Φεβ 10, 2011 1:20 pm
Καλημέρα και καλώς ήρθα στην παρέα!!Χθές έγινε πραγματικότητα ένα από τα όνειρά μου.Είμαι κάτοχος NGV 1.6 του 2008.Το αγόρασα από ιδιώτη 13.300 με 46.700 χλμ.
Είναι η full έκδοση νόμοιζω.Το μόνο που δεν έχει είναι tv/dvd...ξερετε multimedia.Δε μου λέει και τίποτα να το έχω!
Με την σερά μου να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
Το esp υποθέτω και όπως μου είπε ο προηγούμενος κάτοχος,είναι αυτόματο και πως μόνο από τα 1.9 και πάνω εκδόσεις βγαίνει με button.Σωστά μου το είπε??
Ενας λογος που δεν δύστασα να το παρω είναι πως όπως διάβασα εδώ θα υπάρξει πατέντα για αργές σχέσεις,πράγμα που ειμαι διαθετημένος να το κανω με μεγάλη μου χαρά!!
Δεν το πείρα για να το παρκάρω στα πεζοδρόμια αλλά για να φάω λασπη,σκόνη πέτρες,χιονια και πάει λέγοντας!!
Θα ήθελα κάποιες απόψεις και γνώμες για λάστιχα και στο μέλλον και για αναρτησεις.
Απο off-road οδήγηση καλά τα πάω μιας και εχω άμεση σχέση με αύτην.
Από θεωρία καλά τα πάω αλλα και απο πράξη μιας και οδηγω πόλυ συχνά ένα wrangler και ένα jimny που τα έχουν φιλαράκια.
Είμαι από ένα χωριό κοντά στην πάτρα.Θα ήθελα να μου πέιτε εαν ξέρετε τι παίζει με συνεργεία στην Πάτρα και αν έχετε να προτύνετε κάποιο ή μου συστήνετε την αντιπροσωπεία?
Εχω σκοπό να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο και να κάνω σε αυτό οσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ μόνος μου!
Θα το δούλεψω λίγο μαμα το όχημα για να το μάθω και στην πορεία θα έρθουν και οι βελτιώσεις.
Περιμένω να μου πείτε οτιδήποτε κρίνετε χρήσιμο.
Με εκτίμηση Ανδρέας
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...