από GiorgosN » Κυρ Δεκ 19, 2010 8:38 pm
Καταρχην με λενε Γιωργο και μολις...αποφασισα να αγορασω το GV !!Αν και εχουμε ξαναμιλησει μεσω του κλαμπ παλιοτερα ωστοσο την δεδομενη στιγμη δεν ειχα προχωρησει στην αγορα του GV κατι που θα γινει τωρα.Προτου ομως προχωρησω στην αγορα του θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για τα αυτοματα κιβωτια καθως εχω βρει ενα τετοιο με λιγα χλμ μοντ05 καθως κατα βαση με ενδιαφερει να εχει αργα.Απο την εμπειρια σας θεωρειτε οτι ειναι πιο αποδοτικο στο χωμα ενα τετοιο κιβωτιο απο οτι το χειροκινητο, και γενικα τι κερδιζεις και τι χανεις με το εκαστοτε κιβωτιο.Οσον αφορα την ασφαλτο ξερω την συμπεριφορα του αυτοματου με την προυποθεση οτι ειναι ιδια η λειτουργια του με αυτο μιας mercedes c180 μοντ97 μιας και αυτη οδηγω, αυτο που με προβληματιζει ειναι το χωμα.Επισης λιγα λογια και για το συστημα τετρακινησης του NGV θα ηταν χρησιμα καθως υπαρχει και ενα τετοιο πραγματικη ευκαιρια ωστοσο κολλαω στην ελλειψη αργων σχεσεων και στο γεγονος οτι δεν υπαρχει στην αγορα καποιο κιτ τυπου καλμινι που να ψηλωνει το καινουριο οπως το παλιο μιας και ειμαι λιγο σιδεροκαμμενος.Αναμενω οσο πιο γρηγορα τις απαντησεις σας μιας και τα πραγματα τρεχουν και θελω στην κοπη της πιττας να παρεβρεθω μιας και τυχαινει αυτη να γινει στον τοπο καταγωγης μου και μαλιστα σε διαστημα που θα ειμαι εκει!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!
YOU CAN GO FAST I CAN GO ANYWHERE!!!