από GeorgeTabs » Σάβ Ιαν 04, 2014 4:30 pm
Τι ακριβώς δεν κατάλαβα;
Ο κανόνας των 50 δεν είναι για να γνωριστούμε και να μην μπαίνουν άσχετοι και μπαχαλάκηδες;
Είτε τηλεφωνικά, είτε και ζωντανά με έχουν γνωρίσει αρκετοί χρήστες, και τα posts μου είναι σε δίαφορες χρονικές στιγμές, δηλαδή σόι 3,5 χρόνια είμαι ένα ενεργό μέλος!
Ποτέ σε 3,5 χρόνια δεν έχω κάνει άσχετα και περιττά posts (πχ χασκογελάκια ή "+1" σε κάποια άποψη), με εξαίρεση τα 18 που ο ίδιος ο κανόνας με ώθησε να κάνω... Όσο για αυτά τα 18, ακόμα και πολύ περισσότερα αν είχα κάνει στο διάστημα των 3,5 ετών που είμαι μέλος δεν θα ενοχλούσαν κανέναν αν ήταν διάσπαρτα χρονικά. Απλά δεν ήθελα να κάνω posts μόνο και μόνο για να γράψω κάτι, ήθελα να γράψω κάτι με ουσία, με ουσιαστική συνεισφορά στο φόρουμ. Προφανώς αυτό αποδείχθηκε εναντίον μου.
Αυτό που λέω είναι πως ο κανόνας των 50 δεν θα επηρέασει ιδιαίτερα έναν νέο χρήστη που απλά θέλει να κάνει αγοραπωλησίες και τίποτα άλλο, αλλά στην περίπτωση μου μπλοκάρει ένα παλιό, υπαρκτό και γνωστό σε αρκετούς μέλος που κάποια στιγμή θέλησε να βάλει ΜΙΑ αγγελία... Οπότε θα πρέπει να επανεξεταστεί, πηγή να προβλεφθούν κάποιες "χειροκίνητες" εξαιρέσεις. Άλλωστε και τα 18 επίμαχα posts χειροκινητα μπλοκαρίστηκαν, όχι αυτόματα...