από ΦΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ » Παρ Αύγ 13, 2010 9:44 pm
Αγαπητοί φίλοι διαχειρηστές και administrators καλησπέρα.
Καλησπέρα επίσης σε όλους τους φίλους του FORUM.
Ζητώ συγνώμη που δεν συστήθηκα από τότε που έκανα την εγγραφή στο FORUM όπως το απαιτούν οι κανόνες.
Το ονομά μου είναι Παναγιώτης, μένω στο Λουτράκι Κορινθίας και τα αυτοκίνητά μου είναι ένα DISCOVERY 3 μοντ΄ Ιαν. 2006 TDV6 επταθέσιο αυτόματο και ένα RANGE ROVER 3πορτο του 1993 3,9EFI από προχθές.
Παρακολουθώ αρκετά συχνά το FORUM σας, αλλά δεν έτυχε να γράψω σε κάποια δημόσια συζήτηση, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος καθ΄ότι ελεύθερος επαγγελματίας και οικογενειάρχης με 4(τέσσερα) παιδιά, τρείς κόρες και έναν γιό.
Πιστεύω αυτό που λέει και ο λαός μας ότι " ο φίλος του φίλου μου κατά κάποιο τρόπο είναι και δικός μου φίλος".
Όπως θα είδατε και από τον τόπο διαμονής μου, είμαι πολύ φίλος με τον TAXIDRIVER, άσχετα αν έχουμε διαφορετική μάρκα αυτοκινήτων. Τα περισσότερα θέματα σχεδόν όλα θα έλεγα (από κοψίδια έως συνεμπλόκ) τα συζητούμε μαζί.
Εύχομαι σε κάποια επόμενη συνάντηση και άν φυσικά είναι αποδεκτό κάποιο μέλος με αυτοκίνητο που δεν είναι VITARA να τα πούμε και από κοντά.
Από τις φωτογραφίες των εκδρομών σας βλεπω ότι περνάτε πολύ ωραία και αυτό είναι το ζητούμενο.
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΗΣ
LR3 TDV6