από George NGV06 » Κυρ Μάιος 14, 2023 11:12 pm
Καλησπέρα στην παρέα , νέο μέλος όπως θα καταλάβατε απόκτησα πρόσφατα ένα new grand vitara 3d 1.6 μοντέλο του 2006 το αγόρασα με 158.000 χιλ. καλή κατάσταση μηχανικά και με λίγα χιλιόμετρα για τα χρόνια του.
Φοράει επάνω υγραέριο που μπήκε το 2020 σύμφωνα με το βιβλίο σέρβις και έχει 440 ώρες λειτουργίας με το αέριο , έχει λάστιχα pirelli scorpion του 21' , φιμέ , οθόνη μέσα lenovo με κάμερα οπισθοπορείας και κοτσαδόρο.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου , το αγόρασα 7500,00 ευρώ.
Δεν το έχω πάει στο χώμα ακόμα αλλά θα το πάω σύντομα , για αυτό τον λόγω αγοράστηκε άλλωστε, λόγω επαγγέλματος(τοπογράφος μηχανικός) πηγαίνω συχνά πυκνά σε εκτός δρόμου διαδρομές και μου ήταν απαραίτητο.
Δεν είναι το πρώτο μου vitara που οδηγώ γιατί έχει ο πατέρας μου ένα JLX 3D 1996 1.6 αυτόματο σασμάν σκυλί μεγάλο , το αυτοκίνητο έχει πάει παντού και το 80% της χρήσεις του είναι εκτός δρόμου, ελπίζω και το δικό μου να βγει καλό.
Το ερώτημά μου είναι αξίζει η μετατροπή για τα αργά 4L και ποιος την κάνει στην Αθήνα;
;