Καλώς σας βρήκα!!
Είμαι ο Γιώργος από Θεσσαλονίκη, κάτοχος NV 1.4 Hybrid 4WD GL+ από τις αρχές του έτους. Πρωτάρης στην τετρακίνηση. Ήθελα πάντα ένα τζιπάκι για να μπορώ να κάνω εκδρομές σε βουνά και δάση που τα αγαπώ πολύ.
Περίμενα πολλά χρόνια μέχρι να το επιτρέψει η οικονομική μου κατάσταση. Όταν αυτό συνέβη, η επιλογή του NV ήταν μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα, οπότε δεν το έψαξα και πολύ το θέμα (μόνο όσο χρειάστηκε προκειμένου να αποκλείσω το duster).
Έχω κάνει ήδη 9000km με το αυτοκίνητο και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχω πάει σε λίγο χιονάκι (με τα WRD4 που φοράει το χειμώνα) και σε αρκετούς χωματοδρόμους και λίγο άμμο φέτος το καλοκαίρι.
Διάβασα αρκετά στο φόρουμ πριν πάρω το όχημα. Επίσης, μετά από κάποιες διαδρομές που έκανα σε χώμα και άμμο για να δω τι μπορώ να βελτιώσω (κυρίως σε λάστιχα για αρχή) γιατί η αλήθεια είναι ότι στην άμμο φοβήθηκα λίγο.
Στο φόρουμ γράφτηκα για να είμαι κοντά στην πηγή της γνώσης σε τεχνικά θέματα του αυτοκινήτου αλλά και σε θέματα οδήγησης με τετρακίνηση. Επίσης, θέλω μέσα από συμμετοχή σε εκδρομές και δραστηριότητες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων κατόχων, να ανακαλύψω τις δυνατότητες και τα όρια του αυτοκινήτου.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να σας γνωρίσω σε κάποια εκδρομή!