από jSkyline » Παρ Απρ 02, 2021 2:07 pm
Καλησπέρα λοιπόν και από εμένα! Εδώ και λίγο καιρό είμαι μέλος στην κοινότητα σας και το έχω ρίξει στην ανάγνωση!
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε που πρωτοσκέφτηκα να πάρω Vitara, αλλά αυτή τη φορά μετά απο ώριμη σκέψη τελικά αποφασίστηκε!
Από τον Γενάρη έχω παραγγείλει ενα NV 48V Hybrid AllGrip GLX Sunroof Greyish Blue και λογικά το αναμένω απο μέρα σε μέρα να έρθει σε ελληνικό έδαφος.
Το αμάξι επι της ουσίας το αγοράζω για τον πατέρα μου, αλλά προφανώς θα χρησιμοποιώ και εγώ, στην πραγματικότητα δεν πολυχρησιμοποιώ αμάξι, αν και έχω δικό μου το ακριβώς αντίθετο απο το Vitara, ένα ΜΧ5! Στο σπίτι επίσης υπάρχει και ενας Beetle cabrio, αλλά και ένα Xtrail του 2004, που δεν ξέρω ποια θα είναι η μοίρα του με την άφιξη του Vitara! To 2004 είχαμε σκεφτεί ξανά την απόκτηση του τότε Vitara, αλλά τελικά μας κέρδισε το Xtrail, δεν το μετανιώσαμε, αν και έβγαλε αρκετές ζημιές, ενώ πλέον μετά απο 300Κ+ χλμ δεν είναι και στα καλύτερα του, δεν έχει βέβαια και κάτι σοβαρό, αλλά δείχνει τα χρόνια του, οπότε τον τελευταίο χρόνο η σκέψη για το Vitara μου είχε καρφωθεί στο μυαλό, κατι τα lockdown και η πανδημία φτάσαμε στο 2021 και ένα ωραίο πρωινό, απλά πήρα βόλτα 2-3 εμπόρους και τελικά το παρήγγειλα! Να πω την αλήθεια ούτε test drive δεν του έκανα!
Ωπα, δεν συστήθηκα! Είμαι ο Γιάννης, είμαι 36, WebDesigner και Digital Marketeer
Σε αναμονή λοιπόν... (υποτίθεται χθες θα ερχόταν Ελλάδα!) Άντε που είναι!?!? :P