Με λένε Θύμιο και είμαι ευτυχείς κάτοχος ενός Grand Vitara 1.6 3D 2009. Διαβάζω 2 χρόνια το forum αλλά κάποιο πρόβλημα υπήρχε με το τον λογαριασμό και δεν γινόταν η ενεργοποίηση. Εν πάση περίπτωση τώρα τα καταφέραμε

Έχω γνωρίσει κάποιους από εσάς στο off road festival πέρσι οποτε ηρθε η ωρα να τα λεμε και ποιο συχνα digitally.
Εχουν περασει 3 Grand Vitara απο τα χερια μου. 2 του 2003 και ενα του 2009. Μαλιστα προσφατα αγορασε και ο αδερφος μου ενα ιδιο ακριβώς με το δικο μου και θα φτιαξει και αυτος λογαρισμο συντομα.
Ειμαι 30 ετων και ειμαι Συμβουλος Επιχειρήσεων στον τομεα της πληροφορικης. Οποτε εαν εχει καποιος θεμα με οτιδηποτε που άπτεται της πληροφορικης μπορω να βοηθησω

Σαν hobby ειμαι αποκλειστικά του outdoor σε ολες του τις εκφάνσεις. Κυριως απολαμβανω το camping το κυνηγι και το ψαρεμα και προσφατα μου εχει παρει το μυαλο και η συλλογη μανιταριων.
Τωρα αρχιζω να μπαινω και στον τομεα των ραδιοερασιτεχνων ( με μειωμενη επιτυχια καθως χρονος δεν υπαρχει).
Στο αυτοκινητο μου αυτη την στιγμη εχω τα παντα stock εκτος απο
Android Auto Οθονη
Λαστιχα Geolandar G015
Σχαρα Οροφης MF Bitsikas ( την ειδα στο off road festival και την ερωτευτικα)
την αλλη βδομαδα μπαινουν και led Bar μπροστα και 2 work lights πισω
και υπο κατασκευη ειναι και ενα roof tent ( θα γραψω στην αντίστοιχη ενοτητα εντυπωσεις και λεπτομεριες οταν την εχω στα χερια μου)
Τα λεμε στα threads παιδες και ελπιζω συντομα και σε καποιο βουνο!