ονομάζομαι Γιώργος και είμαι ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ενός κοκκινόμαυρου New Vitara 1.4 GL+ Allgrip από τις 14 Φλεβάρη

Το μικρόβιο υπήρχε από πολύ παλιά, αφού μεγάλωσα στα πίσω καθίσματα Vitara (του 92') και Grand Vitara (του 99'), ξεκολλώντας συχνά συμβατικά αυτοκίνητα (και ενίοτε φλώρικα SUV

Το πρώτο αμάξι που οδήγησα (νόμιμα) ήταν το alto, και μετά από ένα εν τέλει δυσάρεστο διάλειμμα 15ετίας με astra gtc του 05', κατέληξα με το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου!
Λόγοι επιλογής (περίπου με σειρά προτεραιότητας):
1. Επειδή είναι suzuki vitara (οπότε και το 80% της ποιότητας να έχει κρατήσει από τα παλιά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο).
2. Επειδή είναι πανέμορφο.
3. Επειδή του έκανα test drive και έπαθα πλάκα με το πώς πήγαινε.
4. Επειδή ξεψάχνισα το φόρουμ εδώ μέσα και δεν βρήκα κάτι εκτός από αναφορές σε τριγμούς (οπότε πολλά ευχαριστώ στον κόσμο εδώ μέσα), που σε σχέση με τις βλάβες που έχω πληρώσει στο προηγούμενο, μου φαίνεται κάτι αμελητέο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Επειδή πήρε το μάτι μου hardcore συζητήσεις για δεύτερα σε ελαστικών για off road, εγώ προς το παρόν θα το πάω τσούκου τσούκου στα δύσκολα (και ελέω ecocontact που φοράει) και όταν θα αποκτήσω περισσότερη εμπιστοσύνη, φαντάζομαι θα αρχίσουν να μου μπαίνουν ιδέες.
Δυστυχώς έχω προλάβει να του κάνω μόνο 550km ακόμα, αλλά, όπως είπα και παραπάνω, είναι 550 ευτυχισμένα χιλιόμετρα!