Κάτοχος Suzuki 4x4's από το 2004 πρώτα με ένα Jimny και από το Νοέμβριο του 2007 με ένα Grand Vitara DDiS (από ότι έχω καταλάβει Ιαπωνικής κατασκευής [νομίζω έβγαιναν και Ισπανικής, διορθώστε με αν λαθεύω]) αγορασμένο καινούριο.
Πλέον είμαστε στα 134000 χλμ (δεν κάνει πολλά γενικά καθώς είναι ένα από τα 4 αυτοκίνητα οπότε μοιράζεται).
Αρκετό Off Roading αλλά όχι αυτοσκοπός. Χωράφια, κυνήγια, εκδρομές... Πιστός εργάτης.
Ασημί χρώμα, δερμάτινα, CC, χωρίς infotainment [ήταν προς διάθεση από το 2008 και μετά αν δεν με απατά η μνήμη μου], 17αρια [θα βάλω και φωτογραφίες κάποια στιγμή σίγουρα] με πατούμένα Michelin Cross Climate.
Συντηρημένο ευλαβικά χωρίς ιδιαίτερα πρόβληματα [λάδια καθε 5000 ή χρόνο], βαλβολίνες όλων των ειδών κάθε 20000. Ξεχνάω σίγουρα κάποια κομμάτια του τελετουργικού της τακτικής συντήρησης.
Εξωτερικά δεν φαίνεται η ευλαβική συντήρηση και πολύ βέβαια καθώς έχει τα battle scars των βουνών.
Κατανάλωση θα είμαι γύρω στο 7,8; Κάτι τέτοιο. Δεν με νοιάζει και πολύ να πω την αλήθεια.
Ένα σπαστικό που έχει είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω την ένδειξη κατανάλωσης σε lt/100km οπότε μετατρέπω τα km/l που δειχνει στο κεφάλι μου. Προσπαθεί να κρατήσει τα μαθηματικά skills μου ψηλά το καημένο.
Για να είμαι ειλικρινής έκανα join στο φόρουμ γιατί όλα καλά τα έχει το αυτοκίνητο αλλά του λείπουν καμμία κατοσταριά άλογα (ειδικά χαμηλά είναι ζόρικο στα δύσκολα ανηφορικά) και ένα εξάρι κιβώτιο

Αυτό με το κιβώτιο δεν ξέρω αν λύνεται [δεν πιστεύω να μπαίνει κανένα 6άρι από Renault Laguna].
Αλλά αυτό με την δύναμη πιστεύω πως θα μπορούσα να το συμμαζέψω κάπως και τι καλύτερο σημείο να αρχίσω την εξερεύνηση από το εξειδικευμένο φορουμ φυσικά.
Θέλεις με σκέτο ecu tuning; Ecu tuning συν αφαίρεση DPF; Θα τη βρω τη λύση. Εκατό δεν θα παρεί αν δεν κάνω ταρζανιές με άλλες τουρμπίνες κτλ αλλά 30 - 40 παίζει να τα έχει.
Δεν έχω άλλο πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο οπότε δεν έχω και ιδέα πως είναι ένα αυτοκίνητο μετά την αφαίρεση DPF.
Αν έχετε κάποιους pointers σε νήματα του φορούμ καλώς, ή κάποιες out of the box προτάσεις, αλλιως θα αρχίσω να ψαχουλέυω.
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τη φιλοξενία και πάλι.
Αλέξανδρος Κ.