ειμαι κάτοχος vitara 3D (προτοτυπω ε?) απο το 2006 (πρωτο και παντοτινο μου αμάξι) αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω εκμεταλευτεί τις ''δυνατότητες'' του, διανύοντας εως σήμερα 35.000 χλμτρ λογο επαγγελματος κυρίως, ναυτικός και επειδη δεν ειχα μεχρι τώρα τετρακίνητο φίλο για παρεα στις βόλτες.
απο την απόκτηση του τουτού έμενα Χίο και τώρα που μετακόμισα Αθήνα λεω να βρεθώ κοντα σας σε εκδρομες-βόλτες-καφέδες και να γνωριστούμε και να μάθω καλητερα και το αυτοκίνητο.
Επισης, διατηρώ μια μικρή επαφη με αντίσοιχο club της Ινδονησίας, λόγο της συζήγου μου! (Ινδονησια) το οποίο ονομάζεται VES (Vitara Escudo Sidekick) και με τον αγωνιστικό σύλογο της Ινδονησίας, IOF (Indonesian Off-road Federation) και έχουν την ιδια τρέλα με εμάς, τελικά ολοι η βιταράδες ανεξαρτήτος φυλής,χρώματος,θρησκείας ειναι ίδιοι!
Λίγα ακομα για εμένα, ασχολούμαι με τον μοντελισμό ( όχι μοντελινκ) και εκέι 4χ4 χωματινα και λίοσιμο κομπιούτερ γκαμς!
Μου αρέσει επίσης πολυ το οικογενειακό κλίμα που υπαρχει στον χώρο και που συμμετεχετε οικογενειακα στις εξορμήσεις! Να γνωρίσει και γιος μου άλλα τετρακίνητα παιδια, Να αφήσουμε καλή κληρονομια και ερεθίσματα.
Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν για την αποδοχη σας και εύχομαι γρήγορα να βρεθουμε και να τα πούμε απο κοντά μιας και αυτή τη στιγμή σας γράφω εν πλώ απο την θάλασα τησ Κίνας, πηγαίνοντας προς Σιγκαπούρι απο ενα γίγαντα 200μέτρων που μεταφέρει 175,000 κυβικά υγρού LNG στους -160 βαθμούς Κελσίου

Απο τις 4 Μαρτη επιστρέφω πατρίδα και αφου κάνουμε κατι δουλιτσες με τον Νίκο Σακκα, (με θυμάσε Νίκο?) θα δίνω και εγω παρόν κοντά σας μέχρι να αποχωρίσω πάλι για δουλειά κατα τα τέλη Μαη ισως και αρχές Ιουνίου.
Καλές βόλτες λοιπόν, και καλα να είμαστε!