από kastorgr » Τρί Μαρ 24, 2009 12:54 pm
Γεια σας απο την Γερμανια.
Με λενε Θωμα, 35 χρονων και εδω και σχεδον 21 χρονια ζω και εργαζομαι στην Φρανκφουρτη.
Μεγαλωσα σε εναν επιγειο παραδεισο που λεγεται Καστορια (απ’ oπου και καταγομαι). Επειδη χρειαζομουν αυτοκινητο, τον καιρο που βρισκομαι στην Ελλαδα, αποφασισα να κανω το βημα να αγορασω ενα. Οπωσδηποτε θα ηταν ενα 4x4. Λατρευω τα βουνα και την φυση και παντα θαυμαζα τις off-road καταστασεις.
Μετα απο πολλες συζητησεις με εναν πολυ καλο μου φιλο, που τον ευχαριστω για την βοηθεια του (να’σαι καλα Αλεξανδρε/SIAL), και αφου του τα επρηξα κανονικα, καταφεραμε να βρουμε ενα vitaraκι, μοντελο 96, 1.6, τριπορτο σε μια συμφερουσα τιμη. Εχει μονο μερικες μικροατελειες οι οποιες θα διορθωθουν την επομενη φορα που θα ειμαι Ελλαδα. Προλαβα μια εβδομαδα τον Γεναρη να „φτιαχτω“ λιγο με το αυτοκινητο (λιγο βουνο, λιγο χιονι) και τωρα περιμενω την επομενη αδεια τελη καλοκαιριου.
Κατα τυχη βρηκα το forum/club, καθως σερφαριζα στο internet και ειπα να γραφτω και εγω.
Ειμαι τελειως ασχετος (ακομα) οτι αφορα την τετρακινηση. Γρασο, που λεγαμε στο στρατο.
Ισως καποτε τα πουμε και απο κοντα – μεχρι τοτε θα τα λεμε μεσω internet.
Καλα να περνατε
Θωμας
--------------------------------------------
Ζήσε την κάθε στιγμή
σαν να'ναι η πρώτη και η τελευταία σου!
---Θωμάς---