από Lacite95 » Τρί Σεπ 03, 2024 10:43 pm
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλους και για το καλωσόρισμα αλλά και για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Η αναφορά προς στο θέμα που με έκαιγε στη συζήτηση που καθοδηγησατε να διαβάσω ήταν κατατοπιστηκοτατη. Σας ευχαριστώ πολύ θα έδινα τζάμπα λεφτά. Φυσικά μου δείξατε πως υπάρχει λύση να μετατραπεί αυτό αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω extra budget οπότε θα κοιτάξω για την προηγούμενη γενιά με μοχλό αφού το έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Το λέω φυσικα βάση με τις μέχρι τώρα δύσκολες καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει με τον άντρα μου με πολύ χιόνι και λασπουρια και με τα δύο προηγούμενα οχήματα (l200 και samurai). Αυτή τη στιγμή μένω σε πόλη αλλά τα προηγούμενα 3 χρόνια έμενα στα 1500υψ και ο άντρας μου 13 χρόνια σε ορεινό χωριό της Κοζάνης οπότε έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά δύσκολες περιπτώσεις και για να κατέβουμε για ανεφοδιασμό στην πόλη ενώ είχε 30 πόντους χιόνι στο χωριό και ξέφευγε στους 50 με 60 στα ανεμοσουρια και (εκεί δεν υπάρχουν μηχανήματα που καθαρίζουν δρόμους) και για να κόψουμε ξύλα σε βροχερες μέρες με πολύ λασπουρια αλλά και γιατί έτσι μας την βάρεσε και θέλουμε να ανεβούμε στην κορυφή του βουνού. Σίγουρα θα σας ξαναχρειαστω αλλά θα κάτσω να μελετήσω και τα άρθρα σας προσεχτικά. Χαίρομαι πραγματικά που δημιουργούνται και υπάρχουν τέτοιες ομάδες που διαφωτιζουν άσχετο κόσμο όπως εμένα. Σας ευχαριστώ και πάλι