Σκέπτομαι να αγοράσω τους χάρτες της hellas auto drive (καλά το γράφω?) γιά το kenwood 7200, γιατί βρίσκω τους μαμίσιους χάρτες πολύ φτωχούς στις πόλεις και στις εξοχές...
Αξίζει τον κόπο, τι λέτε εσείς? Από που τους συστήνετε να τους πάρω, και πόσο, πάνω-κάτω, στοιχίζουν?
Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη!
αλέκος
χαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικεύεις, γιά να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζεύεις... (New Vitara Hybrid 2023)
Να τον πάρεις τον AutodriveHellas είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ (και αν έχεις τκαι την Ανάβαση σε άλλη SD, και εναλλάσεις με τον χάρτη της AutodriveHellas έχεις τα πάντα από δρόμους)
Μόνο που (για τον AutodriveHellas) πρέπει να προσέξεις το εξής: Αυτός που θα σου τον πουλήσει να μην στο βάλει κατ'ευθείαν στο Kenwood αλλά σε εξωτερική SD, ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ για να μπορείς να βάζεις τον χάρτη σε οποιαδήποτε SD, να κρατάς backup του αρχείου του χάρτη και να μπορείς να κάνεις τις αναβαθμίσεις (ανά 6μηνο τις βγάζουν περίπου) μόνος σου, διότι αλλιώς αν πας στον Σκορδίλη να σου κάνουν αυτοί την αναβάθμιση, θα πληρώνεις 40άρια κάθε φορά
To ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ δεν γίνετε ρώτησα .Και είναι προφανές γιατι διαφορετικά θα γινόταν αντίγραφα .Θα πληρώσεις τα 130 ευροπουλα και μετά τις αναβαθμησεις μονος σου. Για τους χαρτες συμφωνω είναι οι καλύτεροι Τους έχω τσεκάρι με αναβασης και είναι μακραν καλύτεροι όπως τα λέει και ο Πανος.
panstath έγραψε:To ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ δεν γίνετε ρώτησα .Και είναι προφανές γιατι διαφορετικά θα γινόταν αντίγραφα .
Εμένα πάντως στο 1ο GPS που είχα πάρει (Garmin 265W) ο χάρτης ήταν ξεκλείδωτος, αφού από την SD που τον είχαν, τον έβαλα στην εσωτερική μνήμα του GPS για να παίζω φωτό από την SD. Στον καινούργιο (Nuvi760) τον χάρτη τον έδωσαν σε SD κλειδωμένο.... Δεν καταλαβαίνω γιατί πριν ήταν ξεκλείδωτος, ενώ τώρα κλειδωμένος... Τέλος πάντων
Πολύ πιθανό ο πρώτος και ξεκλείδωτος χάρτης να ήταν χάρτης της Ελλάδας από την Garmin (ex. Garmin CityNavigator Greece or Europe ΝΤ map) και όχι της Autodrive που είναι κλειδωμένος
Dimis έγραψε:Πολύ πιθανό ο πρώτος και ξεκλείδωτος χάρτης να ήταν χάρτης της Ελλάδας από την Garmin (ex. Garmin CityNavigator Greece or Europe ΝΤ map) και όχι της Autodrive που είναι κλειδωμένος
Της AutoDrive ήταν... απλά μπορεί να είχε ξεφύγει... Η' να μου πούλησε ο $^%$^ στο μαγαζί από όπου το πήρα, μεταχειρισμένο GPS (πράγμα λίγο δύσκολο γιατί φαινόταν "παρθένο" το GPS, ζελατίνες χωρίς δαχτυλιές, σημάδια κλπ)
Τελικά πήρα τον autodrive hellas, ήταν στην καρτούλα έκδοση 1.6 και δεν έπαιζε στο kenwood dnx7200 (έβγαζε άσπρες και μαύρες γραμμές στην οθόνη), μου είπαν και έκανα αναβάθμιση σε 1.8 ειδική γιά το kenwood dnx7200, και ξεκινάει, αλλά κολάει στην αρχική γαλάζια οθόνη, στραβοδείχνοντας το λογότυπο της garmin, και γιά να ξεκολήσει πρέπει να ακουμπήσω την οθόνη, και μετά πάει καλά... Ξέρει κανείς κανένα κόλπο?
Έκανα και την αναβάθμιση του λειτουργικού από 2.6 se 2.7 αλλά τίποτα καλύτερο...
Μη μου πείτε οτι είμαι παράξενος επειδή με πειράζει να στραβοδείχνει το λογότυπο και επειδή πρέπει να κάνω μία ακόμα φορά "touch" την οθόνη...
αλέκος
χαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικεύεις, γιά να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζεύεις... (New Vitara Hybrid 2023)