Γιώργο ευχαριστώ για την επισήμανση
Πάμε τώρα στις επισημάνσεις:
Για το κατέβασμα προς Αθήνα:A7PILOT έγραψε:2. Λεπτοκαριάς . Δεν ισχύει στο προς Αθήνα ο κόκκινος κυκλος (Ν 40.022226 Ε22.575435). Το έχουν μπλοκαρισμένο και δεν ενοχλεί τους κατοίκους ούτε το καλοκαίρι.... Οπότε αντι για 90 δεξια προς Σκοτινα, κανουμε 90 αριστερα προς Παραλία Σκοτίνας και ακολουθούμε την κοκκινη διαδρομη. Ολα τα άλλα σωστά και χωρις νταλίκες (λόγω της γεφυρούλας), οι οποίες όμως (προσοχη) υπάρχουν στην ανοδο προς Θεσνικη
Εννοείς ότι πρέπει να κάνουμε αυτή τη διαδρομή? Δηλαδή κατεβαίνοντας προς Αθήνα, βγαίνουμε στην έξοδο Λεπτοκαρυάς (έχω δει μαρτυρίες ότι και εκεί τα κλείνουν με μπάρες-κώνους-μπετόν κλπ πότε-πότε και είναι προτιμότερο να βγαίνεις πιο πριν από την έξοδο του Λιτοχώρου και να κατηφορίζεις μέσα από την Λεπτοκαρυά) και κάνουμε αριστερά προς παραλία Σκοτίνας, "πιάνουμε" παράλληλα με τις διδηροδρομικές γραμμές και στρίβουμε δεξιά να περάσουμε κάτω από την Εθνική να βγούμε στο βενζινάδικο της ΕΚΟ?
Δες παρακάτω τι εννοώ και πες μου αν είμαι σωστός:Τώρα για το "ανέβασμα" προς Θεσσαλονίκη:A7PILOT έγραψε:Ολα τα άλλα σωστά και χωρις νταλίκες (λόγω της γεφυρούλας), οι οποίες όμως (προσοχη) υπάρχουν στην ανοδο προς Θεσνικη
Πες μου τι ισχύει από τα παρακάτω:
1.Αυτό (γιατί λένε ότι και εκεί στην έξοδο πριν τα διόδια βάζουν μπάρες-κώνους-μπετά):
2. ή αυτό (λένε ότι είναι προτιμότερο να βγαίνεις πιο πριν στο ύψος της παραλίας Παντελεήμονα λόγω των μπαρών που ανέφερα πιο πάνω):
Επίσης κάποιοι λένε ότι γενικά είναι πιο σίγουρο πως θα βρεις "ανοικτούς" τους παράδρομους αν:
Στο κατέβασμα βγεις από έξοδο Λιτοχώρου και ξαναμπείς από το βενζινάδικο της ΕΚΟ
Στο ανέβασμα βγεις στην έξοδο για παραλία Παντελεήμονα και ξαναμπείς στον κόμβο του Λιτοχώρου
A7PILOT έγραψε:3. Πυργετού (τα αμέσως επόμενα...και λέον επικίνδυνα λόγω κίνησης πανε - έλα ΚΑΙ απο νταλίκες). Δεν ισχύει η πράσινη διαδρομή. Την έχουν κομμένη. Γιαυτο όλοι πάνε από τη ρόζ ,γιαυτό και η κίνηση....
ok, ελήφθη
Θα ενημερωθούν τα αρχεία με νέες εκδόσεις μόλις "λύσουμε" τα παραπάνω της Λεπτοκαρυάς