Σίμο δεν έχω δουλέψει καθόλου autodrive αλλά αν κρίνω από τα άλλα τα παλιοπρογραμματάκια και χάρτες όλο και κάποιες ρυθμίσεις κάνουμε ώστε να είναι σωστή τουλάχιστον η Γεωαναφορά .Δες αν έχει τέτοιες ρυθμίσεις και τα ξαναλέμε.
όσο για την καθυστέρηση...κρατιέμε με νύχια και με δόντια να μην σε παραπέμψω και εγώ στο link που σου πρότεινε ο kaliarkoudas αλλά δεν θα το κάνω γιατί είμαι καλλό παιδί.
Αν δείς όμως ότι συνεχίζετε...το Σάββατο θα βρώ την κάρτα του ντόκτορα της Βάσως ...αχαχαχαχα

πολύ καλός και εχέμυθος..μπουάχαχαχα
Καθυστέρηση ε?...και ο καιρός παίζει και το ξέρεις αυτό και άν κατάλαβα καλά και καθυστέρηση και απόκλειση έχεις ε?Λοιπόν τώρα που το ξανασκέφτομαι είχε συμβεί πρίν καιρό το Topo και είχα φρικάρει(θυμάσαι?)...αλλά τελικά ήταν ο καιρός,οι δορυφόροι,οι πλανήτες και τα σχετικά.Μην δίνεις σημασία,όταν πάει ο Άρης στην Αφροδίτη και άν έχεις ωροσκόπο μονό με ένα καλό ξεμάτιασμα θα στρώσει.
Επανέρχομαι...λοιπόν τα συμπτώματα αυτά λοιπόν που προανέφερες δεν μου κάνουν πρόβλημα στο καθεαυτού πρόγραμμα αλλά σε ρυθμίσεις ,κεραία ή καιρικά φαινόμενα καιδορυφορική ακαταστασία