Εχω μια συσκευή Garmin 276C την οποία έκανε δώρο φίλος αδελφικός με πλήρες σετ εξτρά.Η συσκευή ήταν "κλειδωμένη" δοθέντος ότι είχε μητρικό χάρτη των Η.Π.Α.(το δώρο ήλθε από Η.Π.Α. με πιστοποιητικά γνησιότητας κλπ,κλπ-ολόκληρο μπαούλο)Ταλαιπωρήθηκα καιρό ψάχνοντας δεξιά και αριστερά.Συνάντησα την απαράδεκτη αδιαφορία της κατασκευάστριας εταιρίας και του εδώ αντιπροσώπου της(άπειρα τηλεφωνήματα και mails), οι οποίοι με αντιμετώπισαν περίπου σαν επαίτη.Την λύση έδωσε το προσωπικό της "Ανάβασης" τους οποίους ευχαριστώ δημόσια για τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό τους και κυρίως για την διάθεσή τους και την αυταπάρνησή τους.Τώρα η συσκευή "τρέχει" κάθε χάρτη της Garmin καθώς και το "Topo" με προκλητική άνεση και ταχύτητα.Η "Ανάβαση" δεν έχει ανάγκη την δική μου παρουσία,είναι γνωστή η ποιότητα της δουλειάς της.Απλά πρέπει να τονίζονται και να προβάλλονται οι σωστές επαγγελματικές συμπεριφορές (θα μπορούσαν να μου πουν το κλασσικό "αφού δεν το αγόρασες από εμάς..." αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά από τον μεγαλόσχημο "εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο")
Ανεκδοτάκι: τηλεφωνώ στον "εξουσιοδοτημένο" και ρωτώ "έχετε τον χάρτη "BlueChart Map Source" ;Μου απαντάνε "ναι, αλλά όχι διαθέσιμο"... Δηλαδή έλα να σου πιάσουμε προκαταβολικά τον πωπούλη και μετά βλέπουμε.Μπαίνω στο www.e-shop.gr και τον βλέπω άμεσα διαθέσιμο σε κόστος κατά 60,00€ φθηνότερο από τον "επίσημο"....Ρε , απέλαση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.