Το λοιπόν: λέχω συσκευή Garmin 276c, γνήσιους χάρτες City Navigator NT και δεν μπορώ να τους ξεκλειδώσω παρά το ότι τα προϊόντα είναι κανονικά και νόμιμα δηλωμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Garmin.
Τι να κάνω ρε παιδιά;Κοντεύω να κτυπήσω αναβολή στα 46 μου.
Ημαρτον Κύριε...
Δεν έχω ιδία αποψη για το συγκεκριμένο προιόν αλλά φαντάζομαι πως θα έπρεπε να έχει κάποιο unlock code στη συσκευασία το οποίο σου ζητάει να το βάλεις κατά την εγκατάσταση.
dimitErios έγραψε:Δεν έχω ιδία αποψη για το συγκεκριμένο προιόν αλλά φαντάζομαι πως θα έπρεπε να έχει κάποιο unlock code στη συσκευασία το οποίο σου ζητάει να το βάλεις κατά την εγκατάσταση.
Θα πας στο menu διαχείρησης χαρτών, θα ψάξει να βρεί το Garmin σου και θα σου δείξει στην οθόνη έναν 25ψήφιο και έναν 7ψήφιο code. Τους σημειώνεις κάπου.
Μετά πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το MapSource και από την επιλογή Unlock Maps και μέσα από παραθυράκι δηλώνεις ότι έχεις ήδη τους codes και θέλεις να τους περάσεις. Σε βγάζει λοιπόν κάπου που τους πληκτρολογείς και αυτό είναι.
Εγώ έβαλα πρώτα το MapSource και πήγα να δουλέψω το unlock αλλά επειδή δεν είχα τα codes στην συσκευασία για να τα πληκτρολογήσω επέλεξα αντίστοιχα, με πήγε από μέσα επιλογή του προγράμματος, στην σελίδα της Garmin όπου και έκανα login και μου έδωσε τους codes.
Αλήθεια, τι κατάλαβα που ξεκλειδώσα το CityNavigator? Δεν έχω καταλάβει ακόμα... Αν ξέρει κάποιος ας πει...