Καλημέρα,
Παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία από το συνεργείο Τούντας - Ψωφίμης στο Γέρακα.
Πήγα το βιταράκι μου λίγες μέρες μετά την αγορά του χωρίς να κλείσω ραντεβού, απλά για να ρίξουν μια ματιά. Ο κος Αντώνης με εξυπηρέτησε άμεσα, ασχολήθηκε πραγματικά με το αμάξι (μαζί μ'έναν μάστορα ονόματι Δημήτρη), το σηκώσανε, το πήγανε βόλτα, μου δείξανε 4-5 πραματάκια, τι να προσέχω κτλ. Την επόμενη μέρα ραντεβού για service, αλλαγή λαδιών/φίλτρων/υγρών, σωληνάκια φρένων, αντικατάσταση διανεμητή γκαζιού, μπουζί, μπουλόνια, τακάκια κτλ. Φεύγοντας μου δόθηκε αυτοκίνητο αντικατάστασης (γιατί ίσως μου παρέδιδαν το βιταράκι την επόμενη μέρα) και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο συνεργείο είχα 2 φορές ενημέρωση από τον κο Αντώνη για την πορεία των εργασιών.
Παρέλαβα το αμάξι την επομένη, συνοδευόμενο από μια μισάωρη συζήτηση/επίδειξη από τον κο Αντώνη περί τετρακίνησης και αργών, σωστής λειτουργίας του αυτοκινήτου (για προστασία του σασμάν κ του συγχρονιζέ που βαράνε λίγο), διάφορα μικροπραγματάκια που πρέπει να έχω το νου μου κτλ. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες από έναν άνθρωπο-γνώστη και άψογο επαγγελματία. Λίγο η λυπητερή στο τέλος με ταρακούνησε και την επόμενη φορά θα το ψάξω λίγο περισσότερο αλλά δε μου χάλασε τις άριστες εντυπώσεις και σίγουρα θα επιστρέψω μελλοντικά.
Recommended!