Άσχετο με τη SUZUKI αλλά σχετικό με τις αντιπροσωπείες

Παράπονα, προτάσεις για τα συνεργεία

Άσχετο με τη SUZUKI αλλά σχετικό με τις αντιπροσωπείες

Δημοσίευσηαπό libero » Παρ Ιούλ 19, 2013 11:50 am

Πριν 10 περίπου μέρες, το αυτοκίνητο (Citroen Berlingo I.X.) στις 125.000χλμ πήγε για αλλαγή συμπλέκτη μιας και άρχισε να κάνει κάτι χρρρρρρ που σήμαινε ότι είχε διαλύσει πλέον το ρουλεμάν, όπως εκ των υστέρων επιβεβαιώθηκε. Θα έλεγε κάποιος ότι αν ζορίστηκε, αν το οδηγούσε γκασμάς κλπ θα ήταν ίσως μια φυσιολογική ποσότητα χιλιομέτρων. Και θα συμφωνήσω. Όμως εκεί είναι που άρχισα να ανακαλύπτω την πικρή αλήθεια.
Η ιστορία αρχίζει με την αγορά του αυτοκινήτου. Του κουτιού, από την αντιπροσωπεία με ανταλλαγή (είχα δώσει το παλιό μοντέλο και πήρα το νεότερο με περισσότερα κυβικά). Μέσα λοιπόν σε 15.000 έκαψε 15 λίτρα λάδι. Έτσι λοιπόν, σε εγγύηση, κατέβηκε ο κινητήρας και έφυγε για Γαλλία και επέστρεψε άλλος μετά από 1 μήνα περίπου αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι όντως είχε θέμα. Και είμαστε εδώ περίπου στα 15.000 χλμ +-500.
Έφτασε λοιπόν ο κινητήρας στην αντιπροσωπεία, έγινε η αντικατάσταση και φυσικά παραλάβαμε το όχημα. Από την αρχή, ενώ περίμενα να κάνω μερικά χιλιόμετρα να διαπιστώσω ότι δεν έκαιγε πλέον λάδια, άκουγα ένα σφύριγμα μέσα από τη μηχανή. Παράλογο σφύριγμα όμως. Σαν ένα πολύ απομακρυσμένο γωνιακό τροχάκι που τρίβει σίδερο. Ρώτησα την αντιπροσωπεία και μου είπαν είναι φυσιολογικό, έτσι ακούγεται, είναι 8βάλβιδο και κάνει θόρυβο και άλλες διάφορες π@#$%^ του είδους. Και επειδή λόγω της αντικατάστασης της μηχανής ήμουν και ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση, δεν το έκανα θέμα, τους πίστεψα. Αυτό γίνεται το 2007. Σταμάτησα όμως να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία για service μετά από τη λήξη της εγγύησης για πολλούς λόγους, κυρίως οικονομικούς, αλλά και γιατί η εξυπηρέτηση έγινε λίγο περίεργη με το πέρασμα του χρόνου. Κι έτσι το αυτοκίνητο δούλευε μεν, σφύριζε δε και από την άλλη πολλές φορές, εμένα προσωπικά, μου έδινε την εντύπωση ότι πατινάρει ο συμπλέκτης. Δεν ήταν αυτό τράβηγμα για 109 άλογα. Ήταν για 60 γαϊδούρια και μάλιστα το βράδυ μετά από μια μέρα εργασίας στα χωράφια.
Όμως πέρασε ο καιρός και συνήθισα να οδηγώ έτσι. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο μου κόβει και τη ντίζχα του συμπλέκτη. Ε, είπα, θα είναι και λίγο τα χρόνια που πέρασαν (2-3 χρόνια). Μετά από λίγο καιρό ξανακόβει τη ντίζα και σκέφτομαι κι εγώ "ε, θα είναι γιατί δεν έβαλα τη γνήσια της Citroen. Και ξαναπέρασε ο καιρός.
Πριν 10 μέρες λοιπόν, και αφού το σφύριγμα μετά από 5 και πλέον χρόνια δεν το άκουγα καν γιατί το είχα συνηθίσει, ακούω το χρρρρρ από μέσα και πάω για την αλλαγή. ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. Στον εγκαταστάτη του υγραερίου μου που του έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά του και είναι και φιλαράκι.

Παρένθεση. Στα τόσα χρόνια η μηχανή δεν έχει ξανανοίξει ποτέ στο σύστημα διεύθυνσης και κίνησης. Μόνο η εγκατάσταση υγραερίου έγινε.

Ανοίγουν λοιπόν από κάτω, βγάζουν ημιαξόνια κτλ κτλ κτλ και ξεβιδώνουν το πλατό. Μόλις ξεβιδώνουν το πλατό, βλέπουν το δίσκο να έχει ακόμη ψωμί για 20-30.000 χλμ. Όμως κάτι περίεργο υπήρχε στην τοποθέτησή του. Όντως, ήταν βαλμένος ανάποδα. Βγάζουν το δίσκο και βλέπουμε τα ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ φαγωμένα για τα καλά. Ξανακοιτάμε το δίσκο, όντως ήταν βαλμένος ανάποδα και χωρίς καμία αμφιβολία. Κοιτάμε τις σούστες του δίσκου, κομμένες σε κάποια σημεία από την τριβή κάποιες και κάποιες άλλες απλά φαγωμένες και καλογυαλισμένες. Τέλοσπάντων, αλλάξαμε το δίσκο, κάναμε και κάτι άλλες εργασίες με την ευκαιρία, μας βγήκε 350 ευρώπουλα όλο το σχέδιο, φιλική τιμή και έφυγα ικανοποιημένος. Κρανιώθηκα όμως ως καλός πολίτης και ενώ ξέχασα να φωτογραφήσω τα μπουλόνια από τα νεύρα μου, κράτησα το δίσκο και το πλατό. Τα κρατάω ακόμη. Πήγα λοιπόν στη CITROEN και ζήτησα να μου δείξουν ποιός ήταν ο μάστορας για να του πω συγχαρητήρια. Μετά από τόσα χρόνια δε θα βγάζαμε άκρη ούτως ή άλλως. Τελοσπάντων, σιγή ιχθύος και επίθεση κατά μέτωπο γιατί δεν τους προτιμώ στα service για 10 ευρώ διαφορά κλπ κλπ. Με τσάντισαν ποιό πολύ κι έτσι πήρα στη Citroen στην Αθήνα και τους περιέγραψα την περίπτωση. Η Citroen από την Αθήνα είπε ότι θα κάνει συστάσεις στο συνεργείο μιας και δε ζήτησα καμία αποζημίωση(λογικό μετά από τόσα χρόνια) όμως κράτησε το τηλέφωνό μου για να μου τηλεφωνήσουν λέει για κάποια προσφορά τυχόν. Και ακόμη μου τηλεφωνούν βεβαίως βεβαίως.

Γιατί είπα όλη την ιστορία;
Προσοχή στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Πολλές φορές τα συνεργεία που έχουν και οι "μάστορές" τους είναι μάστορες τελευταίας κατηγορίας και μπορεί να σας κάνουν ζημιά. Θα πεις, τί ζημιά; Το αυτοκίνητο πήγε τόσα χρόνια. Με θόρυβο βέβαια αλλά περπατούσε μια χαρά. Ναι, αλλά αν δεν είχε γίνει ζημιά στο ρουλεμάν, θα μου τα έκοβε το μπουλόνια από το βολάν και θα έψαχνα τη μηχανή σε κανα παρτέρι στην καλύτερη ή σε κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο στην εγνατία κλπ κλπ. Και αυτό θα ήταν τραγικότατο. Επιπλέον, ξέρω ότι η αστυνομία με τα C4 είχε σοβαρό πρόβλημα σε σημείο που από κάποιο από αυτά η μπιέλα του ενός κυλίνδρου κατάφερε να τρυπήσει τη μηχανή και να πεταχτεί στην άσφαλτο και μαντέψτε που συντηρεί η αστυνομία τα οχήματά της. Ναι, καλά μαντέψατε.....

Υ.Γ. Όποιος από τη Γαλλία αμφιβάλλει ότι μπορεί να συμβεί και θέλει να με μηνύσει, να ξέρει ότι τα ντοκουμέντα είναι στη διάθεσή μου.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

cb: Όχι
Name: Lefteris

Re: Άσχετο με τη SUZUKI αλλά σχετικό με τις αντιπροσωπείες

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Παρ Ιούλ 19, 2013 11:54 am

Τι λες τώρα :shock:
vitaroulas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
cb: Ναι
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Ιούλ 19, 2013 12:21 pm

Μεταφερθήκαμε, μιας και μπορεί να μην αφορά συνεργείο για τα Vitara μας, αλλά η ενότητα αναφέρει για "Παράπονα,προτάσεις για τα συνεργεία" ;-)

Ας έχουμε τον νου μας λοιπόν, ότι μαθαίνουμε από διάφορες περιπτώσεις, είναι μόνο για το δικό μας καλό

libero έγραψε:Τελοσπάντων, σιγή ιχθύος και επίθεση κατά μέτωπο γιατί δεν τους προτιμώ στα service για 10 ευρώ διαφορά κλπ κλπ.
Επίθεση από αυτούς προς εσένα? Έτσι, στεγνά? :shock:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Παρ Ιούλ 19, 2013 12:53 pm

Δυστυχώς το λάθος ήταν δικό σου αφού είχες το θόρυβο μετά την αντικατάσταση που σου έκαναν,έπρεπε να τους τρέξεις πάλι,δικαιολογημένα εννοείται :!:
Όσο για τη ταλαιπωρία σου,κρίμα και ήμαρτον!! :(
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ Ιούλ 19, 2013 2:06 pm

:shock: :shock: :shock:
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΟΥ » Παρ Ιούλ 19, 2013 4:01 pm

αυτό το 'βάλανε το δίσκο ανάποδα ' δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα...αφού δεν έπαθες καμια ζημιά σοβαρή πάλι καλά
τσακωμένος με την άσφαλτο (quality-passed συγκρουόμενα vitara 1.6-8v, jimny 1.3 grand vitara 1.6-16v)
current test ford fiesta ecoboost 100ps-VARADERO MK2
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: hankook
Διάσταση ελαστικών: 195/50-15
Suspension: sach st
Aka: γορίλας
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Σάβ Ιούλ 20, 2013 1:55 am

Σε πιστεύω απόλυτα :!:

Το 1992 πήρα ένα ολοκαίνουργιο ZX, στο οποίο την 2η μέρα στο δρόμο ανακάλυψα ότι δεν λειτουργούσαν καθόλου τα πίσω φώτα :!: Στο συνεργείο που το πήγα ανακάλυψαν ότι η καλωδίωση του ρεύματος για πίσω σταματούσε στο χειρόφρενο και από εκεί και μετά ΤΙΠΟΤΑ :!: :!: :!:

15 μέρες μετά, κατεβαίνοντας σε διακοπές το βουναλάκι της Σερίφου, ξεβιδώθηκε το μεγάλο παξιμάδι του μπροστά δεξιά μουαγέν, όπου πήγε να μου φύγει η ρόδα μαζί με την δισκόπλακα :!: :!: :!:
Τα πρώτα 2 χρόνια έμεινα 6-7 φορές στο δρόμο από εγκέφαλο, ντιστριμπυτέρ, πολλαπλασιαστή. ξανά εγκέφαλο κλπ κλπ, όπου στα 4 χρόνια (που έληξε και το εταιρικό leasing) και με 100,000Χμ , δεν υπήρχε καμιά ηλεκτρική ζημιά που να μην επαναλήφθηκε για 3η φορά :!:

Τα πρώτα 2 χρόνια που ήταν εντός εγγύησης πήγαινα στην αντιπροσωπία όπου με είχαν μάθει για τα καλά και μου χτυπούσαν φιλικά την πλάτη τρατάροντας τον καφέ της παρηγοριάς, και μέχρι να το ξεφορτωθώ πήγαινα σε τοπικά μαγαζάκια που μου το φτιάχναν μισοτιμής. Ήταν και το τελευταίο γαλλικό αμάξι που πήρα... :mrgreen:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό iakgia » Σάβ Ιούλ 20, 2013 9:15 am

Για τις αντιπροσωπείες (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) τα έχω ξαναπεί....κινδυνεύοντας να γίνομαι γραφικός :mrgreen: :mrgreen: .
Εγώ προσωπικά ούτε το ποδήλατό μου δεν ξαναπάω σε αντιπροσωπεία. :mrgreen:
Η τελευταία φορά ήταν όταν πήγα το αμάξι της συζύγου με οδική στην αντιπροσωπεία (πρίν 8 χρόνια) εντελώς "νεκρό" και μου είπαν οτι η γυναίκα μου δεν ξέρει να οδηγεί καλά και το αμάξι το είχε μπουκώσει... :lol: :lol: :lol: Εκ των υστέρων ο μηχανικός μου, μου είπε οτι μου είχαν αλλάξει εγκέφαλο ...και οτι αμάξι με injection δεν μπουκώνει παρα μόνο τα βενζινοπρίονα :wink: :wink: .
Αν πάρω παράδειγμα και απο φιλαράκι μου ( ο οποίος έχει τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός και δεν ξέρει να ξεχωρίζει το αμερικάνικο πάσο απο το ευρωπαϊκο) που εργάζεται σε αντιπροσωπεία γνωστή και λύνει αμάξια , πάμε χαμένοι.. :doh: :doh:

Τώρα, όσον αφορά τα αμάξια.....θα το πώ για άλλη μία φορά και είμαι "κάθετος, όποιος θέλει ακούει...:
Αν δεν είναι made in japan ή made in USA ... :wink: :wink: πρόκειται απλά για σαράβαλο......(Εξαιρούνται τα high class Γερμανικά)....ΤΕΛΟΣ...!!

Υ.Γ. Συγνώμη αν θίγω τον οποιονδήποτε (έγραψα άλλωστε παραπάνω οτι υπάρχουν -ελάχιστες- εξαιρέσεις) αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.... :hand: :hand:
VITARA JLX 1.6 16v 5d 180.000χλμ Ιάκωβος
ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ !!! ...ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....!!!
Άβαταρ μέλους
iakgia
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: YOKOHAMA GEOLANDAR
Διάσταση ελαστικών: 215/60/15
Suspension: KAYABA
Aka: Selby
Name: Μάκης

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Σάβ Ιούλ 20, 2013 8:37 pm

το ότι το service είναι αντιπροσωπίας προσωπικά δεν μου λέει τίποτα..άντε λόγω εγγύησης να το πηγαίνεις εκεί με ενδοιασμούς και πάντα με προσοχή. ;-)
όπως σπανίζουν οι "σωστοί" επαγγελματιές έτσι σπανίζουν και τα καλά συνεργεία!! ;-)
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό libero » Κυρ Ιούλ 21, 2013 11:43 am

Vasilis έγραψε:Δυστυχώς το λάθος ήταν δικό σου αφού είχες το θόρυβο μετά την αντικατάσταση που σου έκαναν,έπρεπε να τους τρέξεις πάλι,δικαιολογημένα εννοείται :!:
Όσο για τη ταλαιπωρία σου,κρίμα και ήμαρτον!! :(

Φίλε Βασίλη, όπως είπα πιο πάνω, μερικά χρόνια νωρίτερα είχα αγοράσει από αυτούς το 1400ρι στην πρώτη έκδοσή του και δεν είχα κανένα παράπονο. Είχε βγει πραγματικό διαμάντι. Συνεπώς έκανα το λάθος να τους εμπιστευθώ...και την έφαγα....Άλλωστε το ίδιο μου είπε και ο εισαγωγέας αλλά όταν πηγαίνεις στον αντιπρόσωπο και σου λέει το αυτοκίνητο αυτό έτσι δουλεύει, τότε δεν κινείσαι και πολύ. Θέμα εμπιστοσύνης βλέπεις.

panoshm έγραψε: libero έγραψε:Τελοσπάντων, σιγή ιχθύος και επίθεση κατά μέτωπο γιατί δεν τους προτιμώ στα service για 10 ευρώ διαφορά κλπ κλπ.

Επίθεση από αυτούς προς εσένα? Έτσι, στεγνά? :shock:

Και μάλιστα προσβλητική. Άρχισε να μου λέει ότι και καλά είχαμε επικοινωνήσει και δεν πήγαινα σε αυτούς γιατί χρέωναν το service 10 ευρώ παραπάνω. Καταλαβαίνεις τώρα ότι για 10 ευρώ, με την εμπιστοσύνη που τους είχα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω. Οπότε καταλαβαίνεις το έκαναν για πικάρισμα και για να χάσω την ψυχραιμία μου. Αλλά δεν την έχασα...Απλά ένα τηλεφωνάκι στην Citroen Αθήνα και όπως πάει μάλλον θα φύγει σφραγισμένο γραμματάκι Γαλλία...Θα το συνεχίσω κι ας τους το κλείσουν το παραμάγαζο αν θέλουν κι ας χάσουν και τη δουλειά τους. Να δούλευαν σωστά. Εγώ αν πάω ένα προϊόν χαλασμένο σε πελάτη είμαι υποχρεωμένος να το αντικαταστήσω. Κι αυτοί επίσης. Αν πουλουν μαγκιά, καλή ανεργία...

gv2000 έγραψε:το ότι το service είναι αντιπροσωπίας προσωπικά δεν μου λέει τίποτα..άντε λόγω εγγύησης να το πηγαίνεις εκεί με ενδοιασμούς και πάντα με προσοχή. ;-)
όπως σπανίζουν οι "σωστοί" επαγγελματιές έτσι σπανίζουν και τα καλά συνεργεία!! ;-)

Όλα σωστά παιδιά και δεν παρεξηγώ κανέναν που μπορεί να κρίνει την επιλογή μου στο γαλλικό αυτοκίνητο. Αλλά ότι και να πούμε, να βάλει κάποιος ανάποδα το δίσκο.....Δηλαδή αυτό για να το κάνεις θέλει πραγματική προσπάθεια. Και πιστεύω ότι όταν το δοκίμασαν το αυτοκίνητο για πρώτη φορά, θα το άκουσαν και αυτοί το σφύριγμα. Αλλά επειδή ακουγόταν όπως ακούγεται τουρμπίνα αεροπλάνου κατά την απογείωση (βέβαια με πολύ χαμηλότερο θόρυβο), ίσως να νόμισαν ότι έστησαν κανένα Concorde και να ήταν και ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Και τελοσπάντων δε μιλάμε για ένα απλό service. Μιλάμε για αλλαγή κινητήρα. Μιλάμε για κατέβασμα μηχανής σε αυτοκίνητο του ΚΟΥΤΙΟΥ. Αυτό είναι άνω ποταμών....
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Κυρ Ιούλ 21, 2013 3:49 pm

Είναι να μην σου τύχει που λένε. :shock:
Γιατί πιστεύω ότι μπορεί να σου τύχει σε κάθε αντιπροσωπεία, :arrow:
έτσι όπως δουλεύουν, με τον όρο της ξεπέτα! Έλα να τελειώνουμε να πάμε παρακάτω. :snooty:
Λίγο η πίεση, λίγο η ημιμάθεια στα σεμινάρια, εύκολα θα κάνουν τα λάθη τούς. :mrgreen: ;-)
Εμείς ας έχουμε τα μάτια μας 14 να τσεκάρουμε, ποίοι άνθρωποι ακουμπάν το αμάξι μας . 8-) ;-) :mrgreen: :D
GRAND VITARA 2.0 - (2005) (Power Winch PW 12000PS SR)
...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΙ ΠΑΣΙΝ
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Moderator
Moderator

Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατιό Μεσσηνίας
Λάστιχα: Malatesta Kobra - GRABBER
Διάσταση ελαστικών: 235/70/16
Suspension: Bilstein - DOBINSONS
Εργάτης: Ναι
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Name: Σταύρος

Δημοσίευσηαπό Dimitris_T » Τρί Ιούλ 23, 2013 1:17 pm

Πάντως με τις αντιπροσωπείες της Citroen υπήρχε παλιά μεγάλο πρόβλημα (δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί): Πριν αρκετά χρόνια πήγα το ΖΧ που είχα τότε για προγραμματισμένο service. Την επόμενη μέρα ταξίδεψα σερί Θεσσαλονίκη - Χαλκίδα, παρκάρισα και όταν μετά από 1 - 2 ώρες πήγα να μετακινήσω το αυτοκίνητο, βρωμούσε (κυριολεκτικά) βενζίνη. Ανοίγω το καπώ και τι να δώ: Το τσεμπέρι που συγκρατούσε το σωληνάκι βεζίνης στην εισαγωγή του κινητήρα είχε κοπεί (λόγω δικαιολογημένης φθοράς προφανώς) και η μισή βενζίνη ψεκαζόταν μέσα στον χώρο της μηχανής αντί για τους κυλίνδρους! Προφανώς το service είχε γίνει από κάποιο τζόβενο χωρίς την επίβλεψη μηχανικού, μιάς και αρνούμαι ακόμη να πιστέψω ότι οποιοσδήποτε μηχανικός θα είχε επιδείξει τέτοια εγκληματική αμέλεια και δεν θα είχε αλλάξει το ένοχο τσεμπέρι. Αυτά και άλλα πολλά που ακολούθησαν με έκαναν να μην ξαναχρησιμοποιήσω την αντιπροσωπεία, μέχρι που άλλαξα το ΖΧ.

Άλλο περιστατικό (άσχετο): Φίλη με Mercedes A160, μετά από προγραμματισμένο service στην αντιπροσωπεία της Mercedes, νοιώθει ένα φοβερό τρέμουλο στο τιμόνι πάνω από τα 40 - 50 km. Πηγαίνει ξανά στην αντιπροσωπεία και η διάγνωση είναι κατεστραμένη κρεμαργιέρα, με δυσθεώρητο κόστος αντικατάστασης. Αφού κόντεψε να την χωρίσει ο άντρας της :lol:, ο οποίος την κατηγορούσε ότι σημαδεύει τις λακκούβες στο δρόμο, πάει και σε άλλο - ανεξάρτητο - συνεργείο για δεύτερη γνώμη. Και η - σωστή τελικά - διάγνωση: στο service της αντιπροσωπείας επειδή είχαν αλλάξει τακάκια και έβγαλαν φυσικά τις ρόδες, στην επανατοποθέτησή τους δεν είχαν σφίξει τα μπουλόνια, με συνέπεια οι τροχοί να παίζουν !!!

Δυστυχώς, τα συνεργεία είναι καλά όσο αλλάζουν μόνο τα λάδια - ξύδια (οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα)!
Grand Vitara 2.4 JLXEL Wagon
Dimitris_T
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Yokohama geolander
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Ιούλ 23, 2013 1:23 pm

Dimitris_T έγραψε:η διάγνωση είναι κατεστραμένη κρεμαργιέρα, με δυσθεώρητο κόστος αντικατάστασης.
.............. επειδή είχαν αλλάξει τακάκια και έβγαλαν φυσικά τις ρόδες, στην επανατοποθέτησή τους δεν είχαν σφίξει τα μπουλόνια, με συνέπεια οι τροχοί να παίζουν !!!

:shock: :doh: :lol: :lol: :lol: :lol:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τρί Ιούλ 23, 2013 1:47 pm

Dimitris_T έγραψε: έβγαλαν φυσικά τις ρόδες, στην επανατοποθέτησή τους δεν είχαν σφίξει τα μπουλόνια, με συνέπεια οι τροχοί να παίζουν !!!

Μεγάλη προσοχή σε όλους σας αυτό γιατί ορισμένες φορές τα αερόκλειδα μπορεί να γυρίσουν τρελά χωρίς να σφίξουν τα μπουλόνια,καλός πάντα είναι ένας χειροκίνητος τελικός έλεγχος με τον σταυρό :!:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Επιστροφή στο Συνεργεία

LEMON Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am Καλημέρα σας πουλάκια μου
antonis1627 Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Ιουν 02, 2025 9:03 am Καλήμερα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Ιουν 02, 2025 6:36 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Κυρ Ιουν 01, 2025 6:47 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν .
antonis1627 Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
Σταύρος 4x4 Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am Καλημέρα
arahova Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am Καλημέρα σε όλους.
sumi Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am Καλημέρα
antonis1627 Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο .
arahova Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
Zoderman Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ;
antonis1627 Δευτ Μάιος 26, 2025 6:33 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Δευτ Μάιος 26, 2025 6:32 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 25, 2025 10:28 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης