Artsi_GV1.6 έγραψε:το κείμενο είναι όπως το είχα γράψει και στο δίπλα forum!!!
Η απορία ήταν για το λαμπάκι του λαδιού που ανάβε κάθε φορά που περνάγε ένας φίλος, απο το άλλο forum, μέσα από νερά!
Καλησπέρα! Αν και παρακολουθώ καιρό το forum πρώτη φορά γραφώ σε αυτό.
Λοιπόν, σχετικά με την ερώτησή σου, το ίδιο πρόβλημα μου το εμφανίζει και εμένα όταν μπαίνω σε νερά.
Από τη SUZUKI μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα αυτό (εγώ το θεωρώ αστοχία της SUZUKI) απλά περνάει νερό
μέσα στον αισθητήρα και τον βραχυκυκλώνει. Την πρώτη φορά μου είχαν πει ότι είχε μαζέψει άλατα
από την μεταφορά/εισαγωγή του αυτοκινήτου, γιατί δεν είχε κουμπώσει καλά και πέρασε υγρασία,
και αφού το καθάρισαν ήταν ΟΚ. Η επόμενη δικαιολογία ήταν, και με ειρωνικό τόνο μάλιστα
«Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να περνάτε ποτάμια και νερά με το αυτοκίνητο, το γραφεί πουθενά μέσα στο Manual;
Εκεί έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Αν είναι δυνατόν, δεν αγόρασα συμβατικό αυτοκίνητο, υποτίθεται ότι αγόρασα 4Χ4,
off road όχημα. Κοινός άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα, με την δημόσιο-υπαλληλική συμπεριφορά των υπευθύνων
του συνεργείου που το πήγαινα μέχρι τώρα (σιγά μη ξαναπάω εκεί), το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα
και πρέπει να διορθωθεί. Δεν μπορεί να γυρνάς από ταξίδι και επειδή μπήκες σε νερά να έχεις και το λαμπάκι
αναμμένο σε όλη την επιστροφή να σου κρατά παρέα και να μη ξέρεις τελικά αν είναι τα λάδια ή πάλι βράχηκε ο αισθητήρας.
Αυτά από εμένα, αν μάθω κάτι παραπάνω θα ενημερώσω.
Υ.Γ. Έβγαλα και το παράπονο μου για τους δήθεν υπεύθυνους της Suzuki που χαλάνε το όνομα σε μια μεγάλη εταιρεία,
και γίνονται και ειρωνικοί πατώντας στην και καλά άγνοια μας πάνω στα αυτοκίνητα. Ακόμα και στο συνεργείο βύσμα θέλεις.
Ελλάς το μεγαλείο σου!!!
Φαίνεται τελικά οτι αυτό είναι πρόβλημα που έχουν τουλάχιστον ορισμένα αυτοκίνητα.Μου συνέβει και εμένα την προηγούμενη Κυριακή, οταν γυρνωντας απο την εκδρομή στα Γεράνεια και περνώντας στην Ψάθα μέσα απο νερά { η θάλασσα είχε καλύψει το οδόστρωμα } μετα απο λίγο άναψε το λαμπάκι του λαδιού. Σταματημα, πισογύρισμα των υπολοίπων, και τελικά τίποτε απολύτως.Τα λάδια φυσιολογικότατα. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το κοιτάξω

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ