blackpit3 έγραψε:Για service στη Θεσσαλονικη ποιον προτεινετε?
Για ψάξε σε αυτά: http://www.vitaraclub.gr/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=Θεσσαλονίκη+Θεσσαλονικη&terms=any&fid[]=21
Κάνε copy και paste σε νέο παράθυρο τα ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα για να σου βγάλει τα αποτελέσματα της αναζήτησης που έτρεξα εγώ για σένα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!! Μην ξεχνάμε αυτό το χρήσιμο εργαλείο!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Σήμερις έγινε το 45.000άρι σέρβις στη Μεταμόρφωση. Αλλαγή λάδια, φίλτρα, βαλβολίνες, καμπίνας, ψιλορυθμίσεις, γρασάκια και σπρέι σιλικονούχα σε γνωστά παθητικά σημεία, συν υαλοκαθαριστήρας πίσω και 3 λαμπάκια πλαφονιερας (1+2 ρεζέρβα εννοώ). Συνολική ζημιά 338 ευρά. Ευχαριστώ τον Σταύρο που και πάλι ήταν φιλικός. Πλύθηκε και το αμάξι (ας είναι καλά ο ευγενέστατος Κος Γιάννης). Πάμε γι άλλα λοιπόν...
ηρθε και εμενα ο καιρος μου να κανω το service των 30.000km μιας και το εχω ξεπερασει κατα 1000km.. ξερει κανεις αν τρεχει σε καμμια αντιπροσωπεια καμμια προσφορα ? α, μια πιτσιλιθρα π δεν βγαζει καθολου υγρο για τα τζαμια πιστευω πως θα μου την αλλαξουν εντος εγγυησης ετσι? ευχαριστω εκ των πρoτερων
Service 60.000 km NGV 2000cc Ρε παιδιά, άκουσα το κοστούμι που μου έραψαν, 460 ευρω. Άλλαξαν πλην των στανταρ, τακάκια και ιμάντα αιρκοντίσιον... Τακάκια δεν είχα ξανα-αλλάξει... Έπρεπε αυτά? Εργασία=120Ε κλπ Είναι πολλά τα χρήματα ή έτσι μου φαίνεται? α.π.
χαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικεύεις, γιά να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζεύεις... (New Vitara Hybrid 2023)
kibaris έγραψε:Service 60.000 km NGV 2000cc Ρε παιδιά, άκουσα το κοστούμι που μου έραψαν, 460 ευρω. Άλλαξαν πλην των στανταρ, τακάκια και ιμάντα αιρκοντίσιον... Τακάκια δεν είχα ξανα-αλλάξει... Έπρεπε αυτά? Εργασία=120Ε κλπ Είναι πολλά τα χρήματα ή έτσι μου φαίνεται? α.π.
Αν ειχαν φαγωθει τα τακακια:?: Σου αλλαξαν βαλβολινες,μπουζι Ή καλυτερα γραψε Αλεκο τι σου αλλαξαν.
Σήμερα σερβις 7.500 χλμ new g.v.1600 στην personal best αλίμου (από όπου και είχε αγοραστεί): λάδια, φιλτρο λαδιού,ροδέλα στεγανή, καθαριστικό παρμπρίζ, λίπανση μεντεσέδων, 96,70 ευρώ με την εργασία. Ακόμα όπως ειδα στα τικ που είχαν βαλει στο φυλλαδιο ελεγχου εκαναν και τους ελέγχους που προβλέπονται. Επίσης μαζεμα χειρόφρενου και για το τζαμι του οδηγού που τους είπα οτι τρέμει στο δρόμο οταν ειναι μισανοιχτο μου ειπαν οτι φταινε 2 τσιμουχες τις παραγγειλαν και θα με παρουν τηλέφωνο να παω να τις βάλουν.Το πήγα στις 9 με ραντεβού και ηταν ετοιμο στις 12 (πολύ κοσμο)
πήγα και εγω στον Άλιμο, για το 2λ ngv και πλήρωσα το ιδιο (για 7500χλμ)! Βέβαια απο ερωτησεις που εκανα δε ξερω κατα ποσο το κατεχουν το αθλημα... ρωτησα για το ESP που πατω το κουμπι και δε βγαινει, και μου ειπαν οτι βγαινει (χωρις να βγαινει τελος παντων δε επεκταθηκα, μιας ειχς δει καπου οτι θέλει το 4h-lock για να βγει στα νεα αυτοκινητα), ρωτησα για το λαδι που ειναι 10-40w και στο τιμολογιο εγραφε ημισυνθετικο, και μου ειπαν οτι ειναι full synthetic! To αυτοκινητο ειναι αγορασμενο απο autoprofit δεν μου ειχαν συμπληρωσει το service book. Στα θετικα ειναι τα γελαστα προσωπα και οτι ειναι διαθεσιμοι να σου μιλησουν και να εξηγήσουν, όπως πρεπει να ειναι κανονικα.
Τα μυαλα και τα αλεξιπτωτα δουλευουν ανοιχτα! (κλεμμενο)
Γεια σας παιδια,αυτες τις ημερες ειναι να παω το NGV για service στις 22.500 που απ`οτι μου εχουν πει,ειναι στα 150 euro 150 euro μονο για λαδια? δεν ειναι πολλα ρε παιδια? Το παω στο Σφακιανακη στον κηφισσο,το οποιο εχει αγοραστει κιολας... Καθε βοηθεια,προταση δεκτη.Σας ευχαριστω προκαταβολικα Γωργος..
George2 έγραψε:Γεια σας παιδια,αυτες τις ημερες ειναι να παω το NGV για service στις 22.500 που απ`οτι μου εχουν πει,ειναι στα 150 euro 150 euro μονο για λαδια? δεν ειναι πολλα ρε παιδια? Το παω στο Σφακιανακη στον κηφισσο,το οποιο εχει αγοραστει κιολας... Καθε βοηθεια,προταση δεκτη.Σας ευχαριστω προκαταβολικα Γωργος..
Εγώ στην αντιπροσωπεία έδινα (το καλοκαίρι) για λάδια 88€. Μετά όμως από την απόφασή μου να βρω άλλο συνεργείο (μη εξουσιοδοτημένο) μου παίρνει 50€ Σίγουρα είναι να αλλάξεις μόνο λάδια?