από Επισκέπτης » Πέμ Απρ 01, 2010 1:20 pm
αν μπορω να εκφερω γνωμη εδω για το συνεργειο του Κ.Νικου Λιανουδακη, θα πω πως τοτε που πηγαινα εγω το δικο μου gv '99 1,6 ολο κατι παρουσιαζε μολις το επαιρνα απο εκει. Ασε δε που χτυπιοτανε οτι ο καταναλωτης μπορει να πηγαινει το αμαξι του σε οποιοδηποτε συνεργειο χωρις να χαλαει η εγγυηση, ειχε και καποιο αρθρο κολλημενο στο τοιχο απο το site της Europa λεγοντας κατι αντιστοιχο και σε ερωτηση μου στην Personal Best Aμαρουσιου μου ειπανε πως δεν ισχυει κατι τετοιο. Γενικοτερα αυτο που ξερω απο παλαιοτερους, ειναι πως το συνεργειο του ειχε παρα πολυ καλη φημη οσο το κρατουσε ο γιος του που ετρεχε και σε καποιους αγωνες. Αργοτερα που δυστυχως αποδημησε, το κλασικο πραγμα εμφανιστηκε, να χαλασει πολυ η ποιοτητα εργασιας.
Βεβαια ειναι αρκετα συζητησιμος στην τιμη και γενικοτερα καλος μαγειρας... Ενδεικτικα αναφερω πως 12 χιλιομετρα αφου το πηρα απο γενικο σερβις κοπηκε ο ιμαντας τιμονιου και αιρ κοντισιον με αποτελεσμα να χαλασει η κρεμαγιερα. Ο τροπος δε που κοπηκε ηταν πολυ διαγωνιος λες και ειχε κοπει με μαχαιρι εως τα μισα του βαθους και το υπολοιπο σκιστηκε... Αυτα! Θελει τεραστια προσοχη το θεμα service. Οι μεν αντιπροσωπειες δε σε αφηνουν εντος του χωρου του συνεργειου να βλεπεις, τα δε αλλα συνεργεια κανουν αμφιβολης ποιοτητας εργασια.. Γενικα μιλαω δεν θελω να προσβαλω κανεναν!