Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Ηρθε η ώρα το GV να κάνει το πρώτο του σέρβις .Εκλεισα ραντεβού στην Αντιπροσωπεία Λακωνίας (Σπάρτη) ήμουν την ώρα που είχαμε πει, ξεκίνησαν χωρίς καθυστερίσεις, σε 45 λεπτά είχαν τελειώσει και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.Αλλαγή λαδιών και φίλτρου,σπρέυ στις πόρτες και στους πόλους της μπαταρίας,γενικός έλεγχος οχήματος από κάτω και στο τέλος τοποθέτηση σποτ στις εμπρός πόρτες (τους είχα ενημερώσει 3 ημέρες ενωρίτερα γι αυτό.Γνώριζαν τους κωδικούς.)Κόστος 45,96 τα λάδια και 46,52 τα σποτ μαζί με την εργασία τοποθέτησης.Το σέρβις ήταν δωρεάν.Ενοείται ότι καθ όλη την διάρκεια του σέρβις ήμουν δίπλα τους έβλεπα τι γινόταν.Ξέρουν την δουλειά τους είναι ευγενικοί και το κυριώτερο...δεν είναι ξερώλες.Μπράβο τους.Για τα σπότ είχατε απόλυτο δίκιο.Φωτίζουν και είναι πολύ όμορφα.Το GV έχει ήδη κάνει 2.225 Km, είναι άψογο, δεν τρίζει τίποτα και σου δίνει την αίσθηση της στιβαρότητας και της πολύ καλής κατασκευής.Εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι.Δεν το πιέζω βέβαια.Μου είπαν ότι μεχρι τα 3.000 Km να μην ανέβω πάνω απο τις 4.000 στροφές και το κυριώτερο όχι απότομα κατεβάσματα.Το αυτόματο κιβώτιο είναι εντυπωσιακό. Eύκολο και τελείως αθόρυβο.Επόμενο σέρβις στα 7.500 Km όπως ορίζει ο κατασκευαστής.Υπ όψιν ότι αυτό το σέρβις που έγινε δεν καταγράφηκε στο book του οχήματος.
Χθες πήγα στον Σκορδίλη και έβαλα τον χάρτη AUTO DRIVE (HELLAS) έκδοση 1.50 γιατί αυτός που είχε το Kendwood δεν είχε ούτε την Σπάρτη.Κόστος 130 e.Το Σάββατο θα κατέβω στη Μονεμβασιά (ξεκινήσαμε να μαζεύουμε ελιές!!!!) οπότε θα δω αν έκανα καλή επιλογή.
Κλείνοντας το μακροσκελές κείμενο μου θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς εδώ μέσα για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνετε.Μπράβο για το επίπεδο που κρατάτε.Συνεχίστε έτσι.To VITARACLUB ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.
Το σίγουρο είναι ότι είστε στον σωστό δρόμο και πρέπει να θυμάστε ότι εμείς , οι κάτοχοι νέου GV για πρώτη φορά , και μη γνωρίζοντες από 4Χ4 , έχουμε ανάγκη σωστής πληροφόρισης.
Ευχές σε όλους.Σταύρος.